2777
2789
عنوان

برنامه روزای تعطیلتون چیه

194 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من کارمندم تو هفته فقط جمعه ها تعطیلم و کلی کار دارم که جمعه انجام بدم از نظافت و کارای خونه تا خرید و بیرون رفتن اون وقت این وسط هر هفته مادر شوهرم میگه الا و لابد باید بیاین خونه ما هیچی دیگه واسه ناهار که بریم مثلا ساعت 7 بخوایم برگردیم دوباره اصرار اصرار که نرید خب آخه من کی به کارام برسم؟ اصلا من دوست دارم یه هفته با شوهر و دخترم سه تایی غذا بخوریم ولی مادرشوهرم هر هفته زنگ میزنه کلی به شوهرم اصرار می کنه ما رو می کشونه اونجا من دیگه خسته شدم چیکار کنم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4635480/بفرمایید-نذری?postId=144221987

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم مثل تو بودیم باید از پنجشنبه عصر می‌رفتیم خونشون تا جمعه بعد از ظهر . یعنی از اول ک ازدواج کردیم هر هفته کارمون همین بود .

منم شاغل هستم آرزو داشتم ی پنجشنبه جمعه تو خونه خودم باشم.

شوهرمم خسته شده بود . دیگه خود شوهرم قانون رو عوض کرد . بدون دخالت من . یواش یواش بهشون فهموند که دوست نداره هر هفته بیاد اونجا . الان دو هفته ای یکبار میریم .

کاربر قدیمی هستم.   
از یه جایی شروع کن دیگه بگو نه این جمعه کار دارم . چه اصراریه هر جمعه😫

گوش نمیده تا میگم کار دارم میگه چیکار داری بعدا کاراتو بکن البته زن مهربونیه ها ولی من واقعا با این اخلاقش مشکل دارم

ما هم همینیم تازه مادرشوهرم اینا یک ساعت با نا فاصله دارن البته من الان به خاطر کرونا بچه کوچیک بعد زایمانم سرکار نرفتم ولی کل هفته شوهرم دو شیفت سرکاره و ما اصلا نه جایی با هم میتونیم بریم نه حرف بزنیم یه جمعه هم که داریم باید صبح زود پاشیم چون اگه مثلا یازده برسیم خونشون اوقاتشون تلخ میشه که مگه رستورانه سر ظهر میاید و شبم تا برسیم خونه ده شب شده خسته و کوفته...ولی چون شوهرم خوشحاله و دل تنگ میشه منم همراهیش میکنم و اون یک ساعت راه رفت و برگشت حرفامو میزنم اهنگ میذارم قر میدم صبحانه لقمه میگیرم ...فقط خدا اون روز رو نیاره که یکی بگه ما همراهتون میایم و برنامه های تو ماشینمم بهم بزنه خیلی اوقات تلخ میشم

دردم از یارست و درمان نیز هم
ما هم مثل تو بودیم باید از پنجشنبه عصر می‌رفتیم خونشون تا جمعه بعد از ظهر . یعنی از اول ک ازدواج کرد ...

خوش به حالت منم دوست دارم دو هفته یه بار برم کاش به حرفم گوش بده از این هفته دیگه می خوام هر چی گفت بگم نه ولی می دونم ناراحت میشه

گوش نمیده تا میگم کار دارم میگه چیکار داری بعدا کاراتو بکن البته زن مهربونیه ها ولی من واقعا با این ...

دوس منم همینه 

یه روز نرفت و دیگه جا انداخت 

ناراحت شد مادرشوهرش بعدش کوتاه اومد 

شما رو نمیدونم چه جور شخصیتی داره 

ولی خوب قانع کننده است حرفت بگو کار دارم اصلا یه روز خونه ام میخوام تا ظهر بخوابم😣😫

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
خوش به حالت منم دوست دارم دو هفته یه بار برم کاش به حرفم گوش بده از این هفته دیگه می خوام هر چی گفت ...

شوهرت مهمه . باهاش حرف بزن . قانعش کن . 

خودتو نداز وسط ک پیش اونا هم زشت بشی .

ما جفتمون کلافه شده بودیم . حتی پنج ماه اول زندگیمون حتی یک شب واسه هم وقت نمیذاشتیم چونکه آخر هفته اونجا بودیم ‌

خونه مامانم که اصلا وقت نمیشد بریم . 

یا مثلا شب یلدا ما دوست داشتیم با دوستامون باشیم چون بس که خانواده اش رو دیده بودیم دوست داشتیم با دوستامون خوش بگذرونیم وسط مهمونی مامانش بهش زنگ زد ک شما مگر صاحب ندارید ک شب یلدا می‌رسد خونه دوستاتون .؟؟ تا این حد در اختیارش بودیم . و اینکه چون شوهرم تک پسره دیگه زیادی ازش توقع داشت

کاربر قدیمی هستم.   
شوهرت مهمه . باهاش حرف بزن . قانعش کن .  خودتو نداز وسط ک پیش اونا هم زشت بشی . ما جفتمون کلا ...

مادرشوهر من خیلی به شوهرم وابسته ست نسبت به بقیه بچه هاش این طوری نیست خیلی به شوهرم محبت می کنه همین طور به من و دخترمّ واسه همین شوهرم هواشو داره تا میگه بیاین میگه نه ما این هفته می خوایم بریم بیرون میگه نه بعدا برید بیرون من نمی دونم این بعدا کی میشه که هی میگه بعدا خلاصه شوهرم در مقابل اصرارش کوتاه میاد میگه مادره دلش می شکنه خلاصه من موندم با استرس  جمعه ها وکلی کار خونه و غصه می خورم از اینکه یه روز تعطیل نمی تونم تمام وقت در اختیار دخترم باشم و باهاش بازی کنم