2777
2789
عنوان

بچه دوم و مشکلاتش

247 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها کسی بوده بچه دومش برعکس اولی نا اروم باشه وجیغ جیغو بعدش خوب شده باشه من عادت ندارم به کاراش الانم افسردگی گرفتم شدید چون نمیتونم تحملش کنم بچه اولمو بی دردسر بزرگ کردم الان میگم با این چه کارکنم تحمل یک بچه غرغرو و لجبازو ندارم کسی بوده مثل من

داری در مورد بچه خودت حرف میزنی؟؟ به نظرم جای اینکه بخوای  بچه رو تحمل کنی یا حتی سعی کنی ارومش کنی، سعی کن بری پیش مشاور عزیزم 

انشالله افردگی ات به زودس حل بشه و لذت بچه بزرگ کردن رو مثل ما بچشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقتشه؟

بعدم قانون نداره که هر بچه ای یجوریه

حالا از شما اولی آروم بوده از یکی دومی آرومه 

یا اصلا آروم نیستن یا هر دو آرومن

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

عزیزم شما احتمالا مثل من افسردگی بعد زایمان داری بنظرم برو دنبالش منه بدبخت یکسال گذشت شدیدتر شده افسردگیم چون شوهرم و خانوادش جدای از افسردگیم ن درک میکردن و خیلی اذیتم کردن هیچوقت خودتو سر  بچت خالی نکنی او طفطعفلی چ گناهی کرده ک ما مشکل داریم خدا باعث و بانی حال بدمونو نبخشه

داری در مورد بچه خودت حرف میزنی؟؟ به نظرم جای اینکه بخوای  بچه رو تحمل کنی یا حتی سعی کنی ارومش ...

اره تایپیکای قبلیمو ببین همه گفتن افسردگی دارم میدونم دارم میرم مشاور اما فکرمیکنم هیچکی کاری نمیکنه وضعیت بدترمیشه که بهترنمیشه یعنی خوب میشم

هنوز یکسالشه میشه داشته باشه

آره میشه. میتونی از چند ماه دیگه مثلا یکسال و نیم یا دو سال اگر ادامه داشت رفتاراش ببری پیش دکتر بررسی کنی. ولی به نظرم تا دوسال بررسی کن. چون تو این سال اغلب بچه ها چون هنوز تکلمشون خوب نیست و نمیتونن منظور و خواستشون رو خوب ابراز کنن عصبی میشن و جیغ میکشن.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

اره خواهرشوهر من

دختر دومش دیوونه میکنه ادمو

از همون اول وقتی از خواب بیدار میشد فقططط جیغ میزد 

الانم ۳ سالشه همش جیع میزنه والکی بهونه میگیره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اره تایپیکای قبلیمو ببین همه گفتن افسردگی دارم میدونم دارم میرم مشاور اما فکرمیکنم هیچکی کاری نمیکنه ...

اره عزیزم چرا نشی

بدترین چیز اینه که فکر کنی خوب نمیشی و فایده نداره این جلسات

و بهترین چیز اینه به خودت بگی باید بهش غلبه کنی و حریفش بشی

از لج افسردگی ات هم شده پاشو با بچه ات یه عالمه بازی کن و به حرفاش گوش بده هرچند نفهمی چی میگه.... هم بچه ات راضی میشه  و کمتر لج میکنه و هم روحیه ات برمیگرده

اولا شاید حس کنی خسته ای و حوصله نداری و جواب نمیده ولی وقتی ادامه بدی میفهمی که چه ساده از پس هم افسردگی و هم لجبازی فرزندت(که به خاطر سنشون هست و برای همین میگیم بچه هستن) بر اومدی

بهترینا انشالله برات پیش بیاد🌸 ما تونستیم ... پس تو هم میتونیی😍

اره عزیزم چرا نشی بدترین چیز اینه که فکر کنی خوب نمیشی و فایده نداره این جلسات و بهترین چیز اینه ب ...

راستی ورزش خیلی کمک میکنه اگه تونستی انجام بده

اگر هم اهلش نیستی رقص