2777
2789
عنوان

یک ماهه زایمان کردم اما شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3638 بازدید | 65 پست
عزیزم این نشون میده همسر شما براش ظاهر خیلی مهمه، البته دلیل نمیشه بگه ها. تو براش یکم ناز کن و بگو دوست دارم دوباره مثل قبلن بشم و خلاصه سعی کن جبران اندامتو با ناز و عشوه بکنی! از زیبایی های دیگه هم غافل نشو، برو آرایشگاه رنگ و مدل موهاتو کلا عوض کن مثلا شرابی یا یه مدل خیلی متفاوت. ناخناتو مانیکور کن، لباس جدید و شیک واسه تو خونه بگیر. اول از همه خودت احساس کن میخوای به زیبایی قبلت برگردی. البته میدونم برات این حرفا خیلی قابل قبول نیست آخه 1 ماهه زایمان کردی اونم با 2 تا بچه خیلییی سخته. حداقل هفته ای 1 بار یه کم به خودت برس.

ممکن هم هست که همسرت کلا از فشار های دیگه کلافه است و گیر به هیکلت میده. توجه تو به بچه ها دیگه وقتی واسه شوهرت نذاشته و اون یجورایی حسودیش میشه یا درک نمیکنه. بابا ها دیر میان تو فاز که بابا شدن.

منم شوهرم بعضی وقتها به شوخی میگفت چاقی، بهش میگفتم حداقل من یه بچه تحویل جامعه دادم تو چیییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم مامان ارحیل من خاموش بودم همچی گفتی عاشقتم دلم خواست منم ابراز احساسات کنم برات
گل زرد و گل زرد و گل زرد.....بیا با هم بنالیم از سر درد.....عنان تا در کف نامردمان است .....ستم با مرد خواهد کرد نامرد!
2810