2777
2789
عنوان

یک ماهه زایمان کردم اما شوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 3638 بازدید | 65 پست
بگو تو هم 20 کیلو زیاد کن بعد تو هر چند ماه طول کشید برگردی سر وزن قبلت ازتو کمترم برنگردم.

بچه رو بزار نگه داره برو باشگاه برای خودت هم برو نه برای همسرت
گل زرد و گل زرد و گل زرد.....بیا با هم بنالیم از سر درد.....عنان تا در کف نامردمان است .....ستم با مرد خواهد کرد نامرد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت چه انتظاری داره توقع داره براش بچه بیاری اندامت هم مثل دخترهای 18 ساله باشه!اصلا درک درستی نداره پدر و مادر شدن خیلی مهم تر از این چیزاست
منم یک ماه و نیمه زایمان کردم هنوز شکمم تو نرفته شوهرم میگه خیلی باحال شدی بدنت نرم شده ولی من میدونم برای اینکه غصه اندام قبل زایمان رو نخورم اینطوری میگه
عزیزم!مردا مثل بچه ها حسودی می کنن!یه مقدار بهش محبت کن و براش وقت بزار!حتی اگر می تونی یه چند ساعتی باهاش تنها باش بدون نی نی!درست میشه!نزار ازت فاصله بگیره!تو درکت کن اگر اون نمی کنه
تا هستی من ز هستی اوست تا هستم و هست دارمش دوست
یه چی بگو که خجالت بکشه از حرفش . بگو من تورو هر طور که باشی دوستت دارم و فکر میکردم تو ام اینطوری هستی ولی انگار برعکسه. دلمو شکستی . و چند لحظه سکوت کن..پشیمون شه باد پیشتتازه الان میتونی از گن استفاده کنی یک سره اگه گن ببندی شکمت جمع میشه .اگه نبندی همین جوری میمونه. من گن بستم جمع شد تو یه ماه
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1012551&postID=39534765
مطمئن باش اگه بخوای بر میگردی به وزن قبلیت، البته هیکلت مثل اول نمیشه. زیاد حساسیت نشون نده اینطوری اگر حرفی هم نزنه تو فکر میکنی تو ذهنش داره مسخره ت میکنه، بد بین نباش ازش فاصله هم نگیر. مقابله به مثل هم نکن از عیباش نگو که این بدترین کاره فقط اگر حرفی زد همون شعر مامان راحیل رو بخون براش، 9 ماه طول کشیده باردار شدی پس تا 9 ماهگی باید تحمل کنه ایشالله تا اون موقع برگشتی به وزن قبلیت
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
2810