zizigolo______ مدیر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 عنوان رسما دارم دیوونع میشم از این افکار | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست بی حال و بیجونم سرگبچه و یکم سردرد خونه تنهام دارم فکر میکنم به کرونا پناه برخدا تا مردنم پیش رفتم مراحلشو اومدم باهاتون حرف بزنم شاید بهتر شم سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب 1399/03/23 | 20:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli9153 عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 4009 نه بدن درد ندارم کلا علائمم قاط زدن معده و قبل پری هست ایشالا خوب میشی عزیزمزیاد تو خونه نمونبا ماشین برو ی دور بزن ی بادی ب سرت بخوره حال و هوات عوض بشه
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 سخت نگیر کرونا از گلو درد شروع میشه و نفس تنگی نه علایمم مال وقتیه ک معدم قاط میزنه و پری ام سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 ایشالا خوب میشی عزیزم زیاد تو خونه نمون با ماشین برو ی دور بزن ی بادی ب سرت بخوره حال و هوات عوض ب ... گریهههههعععههه گریهههههههههه سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 عزیزززززم تا بلند میشم سرگیجه میگیرم مال روهم خوردنه به هرحال درس تعطیل ببینم بهتر میشم یا ن سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
eli9153 عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 4009 تا بلند میشم سرگیجه میگیرم مال روهم خوردنه به هرحال درس تعطیل ببینم بهتر میشم یا ن شاید بدنت ضعیف شدهیا اگه رو هم خوردی معدت بهم ریخته
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 شاید بدنت ضعیف شده یا اگه رو هم خوردی معدت بهم ریخته هردو سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
musicstar عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 145 برو تو قرنطینه ... حسابی تقویت کن... ورزش کن... چیزی لازم داشتی خبرم کن.