zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 عنوان رسما دارم دیوونع میشم از این افکار 209 بازدید | 23 پست بی حال و بیجونم سرگبچه و یکم سردرد خونه تنهام دارم فکر میکنم به کرونا پناه برخدا تا مردنم پیش رفتم مراحلشو اومدم باهاتون حرف بزنم شاید بهتر شم سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب 1399/03/23 | 20:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا_76 عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 2524 پری هستی ؟ من عاشق گیم و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم شکل انسانه
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 پری هستی ؟ نزدیک شه فکر کنم آخه خیلی گریه کردم امروز چند روزه گریه میکنم سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
پولکی عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 23909 وسواس فکری داری ؟ دختر عزیزم زود خوب شو دل مامان طاقت نداره میشه برای خوب شدن دخترم و سلامتی نینیم صلوات بفرستین
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 عزیزم آنلاین تست کرونا بده دادم اصلا اینا عبائمش نیست سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
کیت عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 23395 نزدیک شه فکر کنم آخه خیلی گریه کردم امروز چند روزه گریه میکنم همونه
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 وسواس فکری داری ؟ آره سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 82238 چطوری؟ https://corona.research.ac.ir/corona-screening ❤💍جان من است او
eli9153 عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 4009 منم همینجور بودمبدن دردم داشتمدیشب رفتم دکتر گف سرماخوردگیه اما نمیخام نگرانتون کنم علائم کروناسبرو خونه 14 روز کلا بیرون نشو
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 82238 دادم اصلا اینا عبائمش نیست خب دیگه پس نگران نباش ❤💍جان من است او
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 همونه معدمم قاط زده روهم خوردم سرگیجم مال اونه طبق تجربه سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 منم همینجور بودم بدن دردم داشتم دیشب رفتم دکتر گف سرماخوردگیه اما نمیخام نگرانتون کنم علائم ... نه بدن درد ندارم کلا علائمم قاط زدن معده و قبل پری هست سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
سارا_76 عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 2524 نزدیک شه فکر کنم آخه خیلی گریه کردم امروز چند روزه گریه میکنم سخت نگیر کرونا از گلو درد شروع میشه و نفس تنگی من عاشق گیم و حیوانات هستم. ارزو دارم همه خوشبخت شن و من هم با یک انسان باشم نه فقط با کسی باشم شکل انسانه