2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 124 پست

شما از توقع خودت و عادت بد مقایسه کردنت در عذابی نه کمک نکردن پدرشوهر تا وقتیم این افکارو بیرون نکنی باز به نوعی ناراحت خواهی بود چون مقایسه باعث اینه ادم بالاخره از یچیز ناراضی شه

یه چیز بدم که بین ما ایرانیا داره جا میفته اینه پدرشوهر وظیفش اینه خرج کل زندگی پسرشو بده مگه میشه اخه پس پسره چیکار کنه برا زندگیش؟کی بالغ شه؟ اتفاقادرستش همینه پسر خودش زندگیشو بسازه البته با کمک همسرش فرهنگ درست همینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم خرجمونو میداد کلی اذیتمون کردن،تا میتونستن از شوهرم میکندن منم که عین برده براش کارمیکردم،الان ...

خب شما اجاره نمیدادین 

میدونی منی که الان دارم خونه مو میسازم و تا یکماه دیگه صاحبخونم گفته بلند شو و باید برم قاطی بنا و کارگر تو یه اتاق زندگی کنم واقعا میفهمم چه کمک بزرگی بوده بهتون 

ما واقعا انقد که قسط و چک داریم دیگه نمیتونیم  اجاره بذیم از خدام بود برم خونه پدرشوهرم سه ماه مفت بشینم تا خونم کامل بشه مثل خانوم برم تو خونم

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
شوهر من یبار ۱۵۰هزارتومن کم داشت واقعا ته ته بی پولی بودیم به پدرش رو انداخت گفت نه 😂  بهتر ز ...

خیلی ادم میسوزه ن؟ من شوهرم به برادرش کمک کرد کم داشت خونه بخره ۱۵ تومن داد مثلا قرار بود یه هفته ای برگردونه بعد چندماااه برگردوندن تازه شاکیم بودن ک اره زنش رفت النگوشو فروخت! زنشم برگشت تو رومن جلوهمه گف شما چشم ندارین خونه مارو ببینین!

شوهرمنم مثل شما امروز ک جمعه اس از صبح سرکاره کل هفته صبح میره ۴میاد نخار میخوره  پنج میره تا ...

منم بهش افتخار میکنم که هرچی داره از خودش داره ولی از به طرفم‌هم یادم‌نمیره این چیزارو

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
استارتر عزیز من عمیقا و کاملا شما رو درک میکنم همسر منم خودساخته و شیر مرده. ولی به چشم دیدم که بخ ...

وااای چقد تا قبل این فک میکردم فقط وضعیت خودم اینجوریه😐منم اینسری گفتم به شوهرم همونجوری ک الان هیچ کمکی نکردن بهمون موقع نیازشونم همونا ک الان عزیزن براشون دورشونو بگیرن و کمک کنن خیلی بده😔شوهر من سربازم هست باور کن انقدر داغون شده از فکر وخیال و تنهایی

منم بهش افتخار میکنم که هرچی داره از خودش داره ولی از به طرفم‌هم یادم‌نمیره این چیزارو

من هم از طرف خانواده خودم بی مهری دیدم هم خانواده شوهرم 

خانواده شوهرم فقط خرج دختر میکنن 

خانواده خودم فقط پسر و عروسشون عشقشونه

خب شما اجاره نمیدادین  میدونی منی که الان دارم خونه مو میسازم و تا یکماه دیگه صاحبخونم گفته بل ...

منم راضی بودم‌مثل خیلی ها پدرشوهرم یه واخد داشت تو ساختمون خودش بهمون میداد حداقل احاره ندیم با ابنکه خداروسکر احاره دادن بهمون فشار نمیاد ولی حدافل این‌پول حمع مبکردیم خونه مبخریدیم زودتر تو این مملکت خیلی سهته ادم‌از صفر شروع کنه به همه جا هم برسه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

استارتر ما سال ۹۲ازدواج کردیم حتی انگشتر نشون حتی دسته گل حتی باسایی ک برام میخریدن همه رو شوهر بیچارم میداد مارسم ۵تا جهاز با داماد داریم بابام دید ک خانوادش گفتن به ما ربطی نداره پسرمون خودش میدونه گفت نمیخواد همه جهازشو خودم میدم عروسی مراسم هرچیزی ک فک کنی با خود شوهرم بود خداشاهده فقط دوتا ساعتو اونا خریدن ک اونموقع ۲۰۰شد قیمتش من سر سرویس طلای عروسیم دوتا از النگوهایی پدرم خریده بودو دادم ارزونترینم انتخاب کردم ارایشگاه همین لباس عروس همین ولی میدونی من میگم خداروشکر چون اونا حتی ی هزارتومن به من ندادن ک بخوام زیر منتشون باشم شوهرم قبل ازدواج با من فقط ی خونه داشت.الان پس انداز ی خونه دیگه ماشین خیلی از چیزایی ک داریمو اصلا خانوادش نمیدونن چون ربطی نداره بهشون.عزیزم حسرت نخور اعصابتم خورد نکن از خدات باشه ک زیر منت کسی نیستید 

خیلی ادم میسوزه ن؟ من شوهرم به برادرش کمک کرد کم داشت خونه بخره ۱۵ تومن داد مثلا قرار بود یه هفته ای ...

اینا دیگه بی چشم و روعن 

ینی دوس داشی منت کسی بالا سرت باشه؟

نه چه منتی پدرش وظیفه اس به پسرش کمک‌کنه من حتی زاضی بودم مثلدخیلی ها که اول زندگی میرن تو ساختمون پدرشوهرشون من برم‌ حداقل پول اجاره ندیم احاره دادن‌ زور داره

چه کمک بزرگی عزیزم تو اون پنج سال به خدا یه لحظه آسایش نداشتم عین برده کارمیکردم ،یه لحظه نمیتونستم ...

قبول دارم سخته ولی شاید تنها داراییش همون خونه بوده که کمک کرده 

الان که پیش اونا نیستین فراموش کن حیف جوونیت

استارتر ما سال ۹۲ازدواج کردیم حتی انگشتر نشون حتی دسته گل حتی باسایی ک برام میخریدن همه رو شوهر بیچا ...

الان شوهرم مغازه خریده اصلا به چشمم نمیاد من پیشرفت تو خوته خریدن میدونم اونم‌خونه درست حسابی

ما در قبال بجه ایی که به دنیا میاریم‌مسولیم جرا باید طرف ۵ تا بچه بیاره نتوته به هیچ کدوم‌برسه 

آخه کجا نوشته شده پدر وظیفشه بعد ازدواج فرزند باز کمکش کنه.آدم آهنی ک نیس.باز شکرش ک آقات رو پای خودشه و محتاج نون شب نیس

ببخشید ناراحت نشی ولی هیچ پدری وظیفه ای و اجباری نداره که حتما پسرشو ساپورت کنه عزیزجان  الان ...

دقیق عین همسر من