2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2523 بازدید | 124 پست
دلم از این لخاط میسوزه که پدرش مثل خیلی ازپدرا کمکش نکرد حداقل کلی حلو بیفتیم 

چرا فک می کنی همه پدراشون پشتوانه هستن دلتم براش نسوزه اتفاقا خیلیم خوبه دل آدم باید برا مردی بسوزه که دستش تو جیب باباشه و خودش تلاش نمی کنه تو باید به شوهرت افتخار کنی و بهش بگی که بهش افتخار می کنی که روی  پای خودش وایساده

پسرم زندگیمه♥

پدرشوهرم کلی ب ما کمک کرده خیلی زیاد ک اگه بگم میگید خوشبحالتون دیگه چی میخداید ولی هیچ وقت نمیزاره شورم روپای خودش وابسه نمیزاره ی شغل خوب داشته باشه هرکاری میخواست کنه زدتوی ذوقش الان عقده مونده واسش میگه بابام نمیزاره هیچ کاری کنم دوسداره همیشه دستمون توجیبش باشه واقعا اذیتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل شوهرمن 

میشه برای خوب شدن حال دلم وحل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین🌹🌺💮🌸❤❤❤💛
انتظار خونه ماشین خریدن نداریم عزیزم توقع کمک داریم من شوهرم میخاست ماشین بخره دوران دوستی ۲ تومن کم ...

بله خانواده برای همین موقع هاست ک ب بچهاشون کمک کنن ، چطور اونا موقع پیری توقع دارن بچها کمکشون کنن

کاربری سوممه 🤦🏻‍♀️کابل ، آرزوهای زیبا منم خود خودم🙃🌹😘

شما خبه معازخ هشتصد تومنی دارین بااماشین ماکه هنوز نه ماشین نه خونه نداریم چی بگیم پدر هم نداره شوهرم ارزو به دلم موند یه پراید داشته باشیم 

ناشکری نکن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
شوهرم‌نمیزاره کار کنم میکه نیازی ندارم درامدم خوبه به پول تو احتیاجی نیست

خب درامدش که خوبه 

چرا چشمت دنبال کمک پدرشوهرشه 

واقعا دیگه شما زنها پرتوقعین و درد خدا نداده دارین 

برین ببینید مردم چه بدبختی هایی دارن از طرز فکرتون شرمنده میشین یه کارگر تا بوق سگ‌میدوه تهش دو تومن هم نمیگیره اونوقت شوهرت توکار نقره هست  و مطینا درامدش خوبه میخوای با این حرفها ابروش را ببری ؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
دقیقا ای کاش خیر نمیرسونن شر وعذاب ندن فقط دنبال پول کندن باشن و بعدم ادم حساب نکنن...

من اینقدر بینمون اختلاف و فتنه انداختن که تمام عشقم به شوهرم تبدیل به نفرت شده فقط ارزوی مرگشو دارم الان😔😔

شوهرمنم مثل شما

امروز ک جمعه اس از صبح سرکاره

کل هفته صبح میره ۴میاد نخار میخوره  پنج میره تا یازده دوازده شب 

ههی ماهم خدایی داریم الهی شکر تنمون سلامته

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
ما هم مثل شما شوهرم از بچگی کارکرده باور کن وقتی من باهاش ازدواج کردم هییچی پول نداشت،همه چی قسطی خر ...

تو خونش زندگی میکردین ازین کمک بالاتر؟

بله خانواده برای همین موقع هاست ک ب بچهاشون کمک کنن ، چطور اونا موقع پیری توقع دارن بچها کمکشون کنن

کاش کمک نمیکنن بار اضافه نشن برا بچه هاشون هرموقع پول کم میارن همشون زنگ‌میزنن به شوهر من بگه ندارمم طلبکار میشن ویکی یکی منابع پولیشو میشمارن ک داری  تازه فهمیده لطف بیجا میکرده ولی خب حیف ک دیر فهمیده😑

من اینقدر بینمون اختلاف و فتنه انداختن که تمام عشقم به شوهرم تبدیل به نفرت شده فقط ارزوی مرگشو دارم ...

من تازه شوهرم فهمیده چقد اشتباه میکرده تا الان سعی کن فقط شوهرتو بکشی سمت خودت به حرف تو باش ن اونا 

انتظار خونه ماشین خریدن نداریم عزیزم توقع کمک داریم من شوهرم میخاست ماشین بخره دوران دوستی ۲ تومن کم ...

شوهر من یبار ۱۵۰هزارتومن کم داشت واقعا ته ته بی پولی بودیم به پدرش رو انداخت گفت نه 😂 

بهتر زبونشون کوتاهه 

خب شاید یه فرزند نبوده .ک بخواد کمک کنه.نباید توقع بیجا داشته باشی.بابا مامانا تا کی باید جور بچشونو ...

ما در قبال بجه ایی که به دنیا میاریم‌مسولیم جرا باید طرف ۵ تا بچه بیاره نتوته به هیچ کدوم‌برسه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......