2777
2789
عنوان

غم از دست دادن مادر داره داغونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 38140 بازدید | 189 پست
مادر عزیزتر از جانم6ماه را بدون تو سپرى کردم ولى سخت
فرشته اسمونى روحت شاد و قرین رحمت الهى خیلى دلم
براى اغوش مادرانه ات تنگ شده مادرررررررررررر
مادر تمام هستى من
خدا مادرتو رحمت کنه.
ولی تاپیکت خیلی ترسناک بود

من خواهر ندارم. مدت طولانی هست که مریض هستم. با پدر و برادرم هم صمیمی نیستم. دوست صمیمی هم ندارم. تنها کس بی کسی های من مادرمه. به از دست دادنش که فکر کردم بدنم لرزید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا مادر عزیزت رو بیامرزه
بقای عمرشما و بازماندگان
به قول قدیمیا نمیرخداست
قسمت ما هم این بوده حسرت به دل ناز کشیدنای مادرامون باشیم خداهمه ی رفتگانو بیامرزه
من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت
عزیزم تسلیت میگم بهت خداوند روح مادرتو شاد کنه به شما هم صبر بده الهی که خدا نگهدار روح همه مادرای از دست رفته رو شاد کنه و مادراییم که در غید حیاتن نگهدارشون باشه عزیزم من از مادرم خیلی ذدورم ولی باور کن شبو روز به یادشونم خیلی میترسم از روزی که مادرمو نبینم خداوند هیچ وقت داغ عزیزی رو به دل کسی نزار الهی آمین
منم همین دردو دارم
10 ساله

هیچوقت هم کهنه نمیشه

برخی اوقات اینقدر دلم براش تنگ میشه که نفسم بالا نمیاد
دلم می خواد بمیرم از زور دلتنگی

من مامانمو می خوام
مامانمو می خوام
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست
باران جان من شنیدهام که غم از دست دادن مادر تا لحظه مرگ همراه ادم هست من که الان نزدیک به

7ماه شد که این فرشته از پیش ما براحتى پر کشید وهنوز نمى خوام قبول کنم که رفته چون خیلى

سخت هست وفکر میکنم هر چقدر میگذره سختتره از خدا میخوام فقط صبر به همه کسانى که مادرشان

را از دست دادهاند بدهد و روح ملکوتیشان قرین رحمت ابدى باد.
مادر تمام هستى من
من هم ٥ماهه مادرم رو از دست دادم مادرم جوون بود ٤٤ساله واقعا هر چی میگذره تحملم کمتر میشه انقدر دلم واسه آغوشش و دستاش و بوی مادرم تنگ شده که گریه هم دلم رو دیگه آروم نمیکنه دلم داره تو سینه ام مثل بچه ای که پا میکوبه تا به خواسته اش برسه داره میکوبه نمیدونم چیکار کنم دیگه درمونده شدم من غمت رو میفهم عزیزم
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦