2777
2789
یکی راهکاری که من پیدا کردم اینه که نباید بهشون ثابت بشه زن توانایی انجام کارارو داره خودتو بزن به نتونستن وقتی بفهمه شما نمیتونی انجامش بدی دیگه تنبلی نمیکنه اما وای به حالمون اگه خلافش بهشون ثابت بشه....
چجوری اخه کوکی جوون؟ار بس بهش گفتم خسته شدم انگار نه انگار الانم با امدن بچه خیلی سختمه اما عوضش نتاراحتم میشه میگه زن باید پشت مردش بتاشه و پشتش جمع کنه وسایلشو
عشق زندگیم دخمل گلم 23 خرداد سال 92 به دنیا اومد عشق مامانو باباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای شوشو منم مردادیه ... بی خیالیش منو کشته ... به موقعش خوب خرج میکنه .... حسابی هم احساساتشو بروز میده ... اما پا رو دمشون نباید بزاری ... بد عصبی میشه ....
اما فوق العاده مهربونهههههههههههه عسیسم
دنـــیا ارزش پـــا کوبیـــدن بـــه شـــکمت را نداشـــت ....
ببخـــش مـــرا مـــادر :-(
دقیقا تمام این خصوصیاتی که گفتید شوهر منم داره
همش توقع داره چشم بشنوه
خیلی زود عصبی میشه
ولی در عین حال خونواده دوسته ها نه؟؟؟؟؟؟؟
واقعا هیشکی هیچ راه حلی برای رفتار با اینا پیدا نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پرتوقع هم هست شدید
خدایا سپاسگزارم🌺❤
ولخرج و تنبل .... اصلا اهل کمک کردن نیست

ولی مهربون و عاشق زن و بچه

پدر واقعا خوبیه .. برای زن و بچه اش سنگ تموم میزاره

ولی تنبلیش ادمو پیر میکنه

پا رو دمش نباید بزاری بدجور عصبی میشه

تا میتونید محبت کنید و نازشو بکشید مثل بجه ها اروم میشن
باید دنبال شادی ها گشت غم ها خودشان ما را پیدا می کنند
اصلا ولخرج نیست شوهرمن..برعکس خسیسه... تو خونه خیلی تنبله ولی برا کارای خودش فوق العاده زرنگه و همش از تنبلی من ایراد میگیره..بقیه ش عین همونایی که شما گفتین..عاشق زندگی و بچه شه..ولی عشقشو زیاد بروز نمیده...فوقا لعاده غد و خود خواهه ..همیشه هم دوست داره بله قربان بشنوه از من
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
دقیقا مال منم اونجوریه منم نمیتونم بگم چشم همش اشتباهاتو از من میبینه میگه من مرد کاملی هستم و اشتباهی ندارم این کارش رو اعصابمه
عشق زندگیم دخمل گلم 23 خرداد سال 92 به دنیا اومد عشق مامانو باباشه
عجب تاپیکی. من شوهرم و پسرم هر دو مردادین.....

شوهرم ولخرج نیست اوایل که رسما خسیس بود اما الان نه ، ولی بی دلیل خرج نمیکنه. خود به خود اصلا کمک نمیکنه اما میگه بهم بگو، اونوقت هرچی بگی انجام میده. تو بروز احساساتش اساسی مشکل داره اما زود و زیاد عصبانی نمیشه ولی خیلی جدیه، منظم و مرتب هم هست ...
2810