2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامانای ***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 40075 بازدید | 490 پست
نی نی جون: من به مانانا گفتم بحث سیسمونی اینجا باشه که منسجم باشه، اونجا واسه بارداری باشه. ولی دوستان انگار راحت تر بودن اونجا بحث سیسمونی هم بشه آخه قاطی میشه !!!! نه؟!
سلام ببخشید من هی میرم و میام آره موافقم بحث سیسمونی اینجا باشه و صحبتای دیگه اونور حالا ما به هر دوش سر میزنیم به مامانا گفتم که آخر هفته نمایشگاه کیتکس شروع میشه و من میخوام برم اگه ایشالا بتونم و کاری پیش نیاد
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگرم همون موقع که بحث میشه نباشم بعد که میام پستارو میخونم آخه بعدازظهرا اصلا وقت نمیکنم سایتو چک کنم شاید یبار دیگه بگیم بچه ها بیان اینور برا سیسمونی بد نباشه البته اگه سختشون نباشه
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
ببخشید ونوس جون من الان اومدم من اون طرف یه پیام برای دوستا گذاشتم اگه اطلاعات سیسمونی اینجا منسجم باشه اگه بخواهیم یه چیزی رو پیدا کنیم راحت تره تا اینکه 350 صفحه اونور رو بگردیم به هر حال نمیشه اجبار کرد و باید همه موافق باشن دقیق نمیدونم نمایشگاه چیا داره پنجشنبه روز اوله اگه بتونم همون روز حتما میرم قطعا سرویس چوب و اینا رو داره چون زده نمایشگاه برندهای برتر امیدوارم چیزای دیگه هم داشته باشه برم حتما میام میگم
سلام ماهه جون خوبی؟ نی نی گلت خوبه؟ چیا براش خریدی تاحالا؟
من پارسال اول تیر مکه بودم واااااای نمیدونی چه لباسای قشنگی اونجا بود ولی من اصلا فکر نمیکردم امسال اقدام کنم فقط چون خوشم اومد همینطوری 5-6 دست اسپرت برداشتم الان کلی حسرت می خورم که چه جنسای خوبی و چه قیمتایی!!! واقعا عالی بود البته چون تابستون بود همش آستین کوتاهه منم همشو سایز یکساله برداشتم اصلا مدلایی که اونجا خریدم اینجا ندیدم تازه همش بلوز و شلوار تو خونه ای خریدم
2810