2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامانای ***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 40075 بازدید | 490 پست
نی نی جون و فری خانمی خریداتون خیلی قشنگ و جیگره مبارک نی نی هاتون باشید دوست جونا من دنبال تور هایی که بالای تخت نصب میشه و آبشاری روی تخت میریزه هستم دیروز کل سیسمونی فروشی های یزد رو زیر و رو کردم اما پیدا نکردم امروزم کلی تو سایت های خرید اینترنتی گشتم اما نیافتم اگه شما ها پیدا کردید به منم خبر بدید ونوس جان همشهری عزیزم اگه شما هم جایی تو یزد پیدا کردی خبرم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام هدی جون: خریدات فوق العاده شیک و با سلیقه و خوشکل بودن. واقعا زیبا بودن. حسابی مبارکه آقا صدرا باشه. هر کدومشو که می دیدم کلی خوشم می یومد و ذوق می کردم. واقعا عالین. ایشالا همشو به سلامتی و خوشی استفاده کنی گلم. بازم مبارکه.
راستی سرویس کالسکه ای که من انتخاب کردم دقیقا مثل شماست، فقط هنوز از نزدیک ندیدم. فقط یه مشکلی داره. دیدی که فقط این مدل و طرح 2 رنگ داره؟ یکی همین قهوه ای فیزوزه ایش که خیلی شیکه. یکی هم سفید خاکستری که یکم بیحاله، هم اینکه هیچ کدوم رنگاش دخترونه نیست. راستی این کالسکه که عصایی نیست؟
رستا جون عزیزم سلام: خانمی، اتفاقا من داشتم قبلا به سمیرا جون می گفتم. من یه جا تو یزد تور بالا تحت دیدم. چندین مدل داشت، از فک کنم 120 تومن تا 150 تومن. فروشگاه امیران، تقریبا انتهای بلوار جمهوری، سمت تالار یزد. اینم شمارش: 5268074 _ 5268073
ممنون کیانا جونم.لطف داری.نگران نباش اینا سرجمع یه هفته وقت میگیره شایدم کمتر
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
طناز جون خوبی خانوم.کجایی خبری ازت نیست. مرسی از لطفت .سرویس چوب این سه تیکه که من گرفتم ٣٤٠٠ میشد که همزمان با نمایشگاه ده درصد تخفیف داد و شد ٣٠٥٠. البته دراور و آینه هم داره که من نگرفتم.حدود یه تومن اونا میشد
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
سلام ونوس جونم خوبی؟ نبودی امروز.لطف داری. انقدرا هم که میگی نبوده بابا. امروز رفتم بهار البته چیزی نخریدم. فقط دور زدم.چیزای بهداشتی تقریبا با جمهوری یه قیمت بود و تفاوت های دو سه هزار تومنی داشت.ولی خوب لباساش گرون تر بود انگار ونوس جون این سرویس کالسکه من رنگ تیرش دودیه.آره همون دو رنگو داره ولی من از جمع و جور بودنش خوشم اومد هرچند دیگه مطمئن نیستم که قیمتش و خوب گرفته باشم.البته دیگه الان مهم نیست.چون من زمان خریدم خیلی محدوده و باید با عجله خرید کنم.خیلی وقت گشتن و مقایسه قیمتارو ندارم
راستی ونوس این ست کالسکه اتفاقی رنگش متناسب با سرویس چوب بود.ولی ست نقره ایش هم ساده و شیکه اگه مدلشو دوست داری میتونی با یه رنگ دیگه جدابش کنی چون اینا وسایل حمل و نقل بیرونه.منم اگه بشه میخوام با یه رنگ دیگه این طوسی سرویس چوب و کالسکه رو بشکنم.بیینم روتختی رنگی چی گیرم میاد فرش اتاقشو با روتختی ست میکنم البته دیوارای اتاق ما آجری رنگه و من بهش دست نمیزنم