2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامانای ***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 40075 بازدید | 490 پست
پاساژ میلاد نور شهرک غرب، طبقه همکف، شماره 44، روبروی رولان میشه تقریبا من خوشم اومد، خداکنه اگه شمام رفتین خوشتون بیاد.
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قبلا خریدم و دارم. ولی برعکس من حس می کنم خیلی تمیز میشوره. یطوری که چیزایی که خیلی روشون حساس بودم و قبلا باهاش می شستم و بعد جمعش کردم
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
مال من پاناسونیکه حدودا 9 سال پیش خریدم و چند دفعه استفاده کردم، بعد دیگه گذاشتمش کنار که برای الان سالم بمونه الان خیلی مارکای جدید تر و با تنوع بیشتر و حتما کیفیت بهتر اومده شنیدم تویوتا خیلی خوبه
سلام به همه ی مامانای مهربون و دوست داشتنی. هدی جون خریدات واسه صدرا جون بی نظیر بود و صد البته بخاطر خوش سلیقگیه مامان مهربونش هست. مبارک باشه و ایشالله با دل خوشی پسر گلت استفاده کنه.
ممنونم محسنی جون لطف داری. انشالله برای همه همینطور باشه و نی نی ها سالم باشن و از وسیله ها شون به دل خوش استفاده کنن. الهی آمین