2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامانای ***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 40075 بازدید | 490 پست
ممنونم خورشیدجوووووون .لطف داری
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم مسیحه جون.چقدر همتون به من لطف دارین مرررررررررسی
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
سلام هدی جون: آره منم شنیدم لباس مهمونیاش خوشکل تره و یکم گرون تر. آهان، پس من تو سایتش فک کردم قهوه ایه، آؤه خیلی خوشکله و به قول شما با سرویس چوبش هم سته، مبارک باشه. راستی به نظرت اون رنگش دخترونه هست؟ البته این رنگای خنثی هستن و با همه رنگی شیک و خوشکل میشن. ولی مامانم میگن واسه دختر بی حاله! حتما که عالی گرفتی، تو این مدت کم خیلی خوب خرید کردی خانومی.
سلام.من امروزم رفتم جمهوری برا بقیه خریدام اصلا عادت ندارم اینطوری خرید کنم قبلا موقع خرید کوچکترین چیزی مطمئن بودم چون قبلش همه جارو قشنگ میگشتم ولی الان وقت و شرایط بهم اجازه نمیده امروز خیلی چیزایی که خریده بودمو اردون تر همونجا دیدم. چون اولین مغازه ای که فکر میکنم خوبه خرید میکنم
بعد تنهایی انتهاب خیلی سخته،زودم خسته میشم خیلی دلم میخواست سر صبر میگشتم ولی نمیشه راستی ونوس جون ست کالسکه مال بیرونه بعضی وقتا رنگ دلخواهت بقیه چیزاش مناسب نیست یا برعکس مثلا این ست روروئک نداره من امشب یه روروئک بنفش خریدم،به هیچ چیزش نمیاد ولی خوشرنگه روتختی خارجی میخواستم همشون زمینش سفید بود و خیلی رنگاش ملایم بود خلاصه ایرانی خریدم رنگش شده ارغوانی بهد گهواره مامالاو کوتاه خریدم اونم شد ارغوانی، دیگه رنگ روروئکه یکم نامتناسبه ولی نمیشه همه چیزو ست کرد انقدر اونجا روتختی دیدم حالم بد شد آخرش اولیو خریدم
کلا با عجله خرید کردن آدمو له میکنه راستی اگه رفتی قشم اونجا روتختی بخر،حتما طرحاشون قشنگ تره
نی نی جونم خیلی وسایل شاهزاده صدرا زیبا بود مبارک باشه عزیزم
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
سلام مامانای خوشگل من مامان تیری بودم سیسمونیهاتون خیلی قشنگه مبارک نی نیهاتون باشه پیشنهاد دارم برا نی نی ها: بلوز جلو یا عقب دکمه دار بخرید چون تن کردن از سر نی نی رو اذیت میکنه کلا بادی بهتر از بلوز چون بچه زیاد دست و پا میزنه وبلوز بالا میره ودلش میزنه بیرون وبخصوص در زمستان سرما میخوره خدا نتکرده
بازم ممنون سمیرا جون و فاطمه جون لطف دارین همه
ممنون الناز جون، اون پلیور قرمزه رو 65000 تومن از نمایشگاه کیتکس خریدیم. انگار لباسای همسرمه در سایز کوچیک، هر کی میبینه میزنه زیر خنده درست مدل لباس خودش برای نی نی لباس خریده