2777
2789
عنوان

پیش دبستانی خوب تو مشهد کدومه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9739 بازدید | 27 پست
کدوم مدرسه هست؟

دبستان و پیش دبستانی قرآنی غیردولتی امام حسن مجتبی مدرسه نمونه تو ناحیه 2. هست

تو پیش 2 جشن الفبا گرفتنو قران میخونه و 20 تا سوره حفظ کردن عالی بود ها ولی با کرونا فعالیت بچه ها و همکاریشون کم شد

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونم همین مهد پارسالش هم بفرستم نمیدونم موندم اینجا بزارم بفرستم مدرسه نفرستم اصلا 😁

بفرست مدرسه تا کلاس اول که رفت مشکل نداشته باشی عزیزم 

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
نیمه اول بچت ..بچه منم نیمه اول ولی جدی نمیخوام بفرستم پیش..واقعا به استرسش میارزه..نمیدونم خدا خودش ...

نیمه اول ۹۳ هست دختر شما؟

دختر من نیمه اول ۹۳ هست و امسال باید اول ثبت نامش کنم

اگه قرار بود پیش دبستانی ثبت نام کنم نمینوشتم ولی کلاس اوله و همه یه جوری میگن بچه رو محروم نکن و ظلمه و اینا که عذاب وجدان میگیرم

دختر منم اول تیر میشه 6 سالش فردا ثبت نام کلاس اولش هست و از مدرسه تماس گرفتن گفتن حتما بیا ثبت نام ...

پس دختر شما هم کوچولوئه

دخترم آخر شهریور ۶ ساله میشه

تو کلاس از همه کوچیکتر بود پیش دبستانیش

ولی دیگه همه میگن ثبت نام کن میترسم در حق بچه ظلم کنم اگه ثبت نام نکنم

نیمه اول ۹۳ هست دختر شما؟ دختر من نیمه اول ۹۳ هست و امسال باید اول ثبت نامش کنم اگه قرار بود پیش د ...

نه 94 هستش امسال باید پیش بره...که قصد ندارم بفرستم

تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی  ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫

سلام عزیزان من دخترم اخر تیر پنج سالش کامل میشه باید بره پیش ۲ ولی من هیچ اطلاعی ندارم نمی دونم کدوم پیش دبستانی خوبه عزیزان میشه به من کمک کنید کدوم پیش دبستانی از هرلحاظ بهتره من درخشش امام رضا پویندگان رسالت  شنیدم خوب هستن بین اینا کدوم بهتره؟ واگر پیش دبستانی بهتری سراغ دارین لطفا معرفی کنید ممنون میشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سلام عزیزم. من الان تاپیک شما رو دیدم. میدونم مال پارسال هست. دخترتونو کجا ثبت نام کردین؟ راضی بودین؟ 

دخت من پیش 2 هست. مجازی ثبا نامش کردم حالا پشیمونم میخوام حضوری ببرمش. 

سلام عزیزم. من الان تاپیک شما رو دیدم. میدونم مال پارسال هست. دخترتونو کجا ثبت نام کردین؟ راضی بودین ...

سلام خانمی

میشه بگین واسه پیش دخترتون چکار کردین

من دخترم امسال پیش دبستانی و نمیدونم کجا بزارمش