2777
2789
عنوان

پیش دبستانی خوب تو مشهد کدومه؟

9739 بازدید | 27 پست

سلام

امسال دخترم میره پیش ۲ دنبال پیش دبستانی خوب میگردم همه اکثرشون ازم دورن امام رضا و واله تو سجاده ما هفت تیریم به نظرتون محدوده خودمون باشه بهتره یا نه؟

میخوای بفرستی من هنوز تصمیم نگرفتم با این اوضاع.میگن احتمالا سال بعد باز مدرسه ها آنلاین وحضوری باشه تعداد روزهایی که میرن کم بشه

تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی  ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوای بفرستی من هنوز تصمیم نگرفتم با این اوضاع.میگن احتمالا سال بعد باز مدرسه ها آنلاین وحضوری باشه ...

منم میخواستم کلاس اول ننویسم

چون شهریور میشه ۶ سالش گفتم ۷ سالگی بنویسمش بره کلاس اول تا اون موقع مریشی هم میره

مدیر پیش دبستانی دخترم گفت احتمال داره تا سال ۱۴۰۱ بیماری باشه نمیشه که بچه رو محروم کرد

من دخترم میره کلاس اول  واقعا تکلیف مدرسشون چی میشه غیردولتی حدود 4 تومنه نمیدونم چیکار کنم

به نظر من که غیردولتی هر کاری کنی از همه بهتره هر چی هزینه کنی واسه ایندش کردی اگه توانش رو داری بفرست غیردولتی

منم میخواستم کلاس اول ننویسم چون شهریور میشه ۶ سالش گفتم ۷ سالگی بنویسمش بره کلاس اول تا اون موقع م ...

نیمه اول بچت ..بچه منم نیمه اول ولی جدی نمیخوام بفرستم پیش..واقعا به استرسش میارزه..نمیدونم خدا خودش رحم کنه

تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی  ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫
نیمه اول بچت ..بچه منم نیمه اول ولی جدی نمیخوام بفرستم پیش..واقعا به استرسش میارزه..نمیدونم خدا خودش ...

نیمه دومیه نمیشه نفرستیم که حداقل مجازی برگزار بشه یه چیزی خودمون یاد بدیم بهش

به نظر من که غیردولتی هر کاری کنی از همه بهتره هر چی هزینه کنی واسه ایندش کردی اگه توانش رو داری بفر ...

دخترم غیردولتیه 

یکی از بهترین مدارس فرستادمش

بحث مالیش مشکلی ندارم

ولی از اینکه میبینم کلاساشون مجازیه و تمام بار مسیولیتش رو دوش خودمه واقعا احساس میکنم پول زوره!

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
دخترم غیردولتیه  یکی از بهترین مدارس فرستادمش بحث مالیش مشکلی ندارم ولی از اینکه میبینم کلاس ...

میتونم همین مهد پارسالش هم بفرستم نمیدونم موندم اینجا بزارم بفرستم مدرسه نفرستم اصلا 😁

منم میخواستم کلاس اول ننویسم چون شهریور میشه ۶ سالش گفتم ۷ سالگی بنویسمش بره کلاس اول تا اون موقع م ...

دختر منم اول تیر میشه 6 سالش فردا ثبت نام کلاس اولش هست و از مدرسه تماس گرفتن گفتن حتما بیا ثبت نام کن

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)