امسال دخترم میره پیش ۲ دنبال پیش دبستانی خوب میگردم همه اکثرشون ازم دورن امام رضا و واله تو سجاده ما هفت تیریم به نظرتون محدوده خودمون باشه بهتره یا نه؟
میخوای بفرستی من هنوز تصمیم نگرفتم با این اوضاع.میگن احتمالا سال بعد باز مدرسه ها آنلاین وحضوری باشه تعداد روزهایی که میرن کم بشه
تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم میخواستم کلاس اول ننویسم چون شهریور میشه ۶ سالش گفتم ۷ سالگی بنویسمش بره کلاس اول تا اون موقع م ...
نیمه اول بچت ..بچه منم نیمه اول ولی جدی نمیخوام بفرستم پیش..واقعا به استرسش میارزه..نمیدونم خدا خودش رحم کنه
تو نی نی سایت یه عده عقده ای هست,اومدن برا تخلیه عقده هاشون زیادی باهاشون درگیر نشین....میشین مثل من😐🙄 فکر و عقیده ها باهم متفاوته,دعوا نداریم😜مخالف نظرمی ریپلای نکن🤫🤫🤫🤫