2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌دونم.سنش بالا که نیس نزدیک ۳۰

من 34سالمه یکی ب من از این شالا کادو داد ولی من نتونستم استفاده کنم. ساده ترجیح میدم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من 34سالمه یکی ب من از این شالا کادو داد ولی من نتونستم استفاده کنم. ساده ترجیح میدم

خب منکه کامل سلیقش رو نمیدونم،فقط خواستم احترام گذاشته باشم.حالا خودم یه بارونی شکلاتی دارم.اومدم شال شکلاتیشو با کباب کرم گرفتم.بنظذت بهش میاد؟

خب منکه کامل سلیقش رو نمیدونم،فقط خواستم احترام گذاشته باشم.حالا خودم یه بارونی شکلاتی دارم.اومدم شا ...

اره فکررکنم بهم بیان

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خب منم همینو میگم که سنش کمه و اکثرا من دیدم چیزای گل ریز خوشش میاد و استفاده میکنه

درسته من فکر کردم نوشتی سنش بالاست ببخشید 

خواهر منم گل ریز خیلی دوست داره به نظرم گل ریز قشنگ تره ولی اگه استفاده می‌کنه خوبه 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
درسته من فکر کردم نوشتی سنش بالاست ببخشید خواهر منم گل ریز خیلی دوست داره به نظرم گل ریز قشنگ تره ول ...

اره احتمالا خوشش بیاد.اول خواستم برشکا بگیرم گفتم چون پزشکه شاید جنس واسش مهم باشه.بعد گفتم اینا تازه مد شده و من هدیه دارم میگیرم

اره احتمالا خوشش بیاد.اول خواستم برشکا بگیرم گفتم چون پزشکه شاید جنس واسش مهم باشه.بعد گفتم اینا تاز ...

خوبکاری کردی عزیزم شما سلیقش رو بهتر می‌دونی 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند