2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75372 بازدید | 462 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالم از این قانون و از این مملکت و اینهمه ظلم بهم میخوره. کی فکر میکنه سر زندگیش یه همچین بلایی بیاد؟؟ ممکنه اونایی که همسرشون اهل دست بلند کردن و داد زدن و فحاشی نیست فکر کنن همه زنایی که این بلاها سرشون میاد، افراد ناآگاه و توسری خور و معمولا از قشر کم سواد و ... هستن!!! نمیتونید باور کنید که من خودم توی مجردی چقدددددر طرفدار حقوق زن بودم و تساوی حقوق زن و مرد!!! اگه بابام یه اخم به مامانم میکرد به مامانم میگفتم تقصیر خودته، من عمرا بذارم شوهرم باهام یه همچین برخوردی کنه !!! با اینکه پدرم نه اهل فحاشی بود و نه کتک زدن.توی عصبانیت فقط کمی تند میشد یا اخم میکرد همین!!! جزو دخترای سرزنده و شاد و فعال بودم همیشه.همه فعالیتای اجتماعیم سرجاش بود، یه دانشگاه خوب توی تهران درس خوندم توی یه رشته هنری... هییییییچوقت پدرم یا برادرم جلوی علایقمو نمیگرفتن.همیشه دنبال کارایی بودم که دوس داشتم.همیشه میخندیدم! ولی حالا چی؟؟؟ حالم از دیدن قیافه خودمم بد میشه.شش ساله هییییییچ پیشرفتی نکردم از بس درگیر زندکی بودم و همه انرژیمو روی رابطه با همسرم گذاشتم که درست شه ولی نشد!!
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
سلام میشه منو راهنمایی کنید هفته قبل شوهرم منو کتکت زد و فحاشی کرد و نصف شب منو از خونه بیرون کرد و اوردم خونه بابام و رفت و هنوز دنبالم نیومده متاسفانه پزشکی قانونی نرفتم شوهرم اسلحه داره و مرتبا منو با اسلحه تهدید میکنه که باید توی برگه بنویسم که تمام حقو حقوقمو می بخشم و صلاحیت نگهداری بچه رو هم ندارم چطور میتونم اینو ثابت کنم هزینه ای برای من و بچه پرداخت نمیکنه من یه حساب دارم که پدرم چند ساله داره پول میرزه و هزینه من و بچه رو میده ایا از طریق این حیساب میتونم ثابت کنم که این چند سال همسرم هیچ گونه هزینهای برای ما نکرده؟
فال تاروت-قهوه-احساسی-سر کتاب بخت گشا باطل سحر رزق روزی محبت
دوستان فکر میکنم اولین تایپیک مفیدیه که دیدم ممنون ازتون هیچ جای دنیا نیست که به زن ظلم نشه مقصرش ما زناییم که اسم گذشت گذاشتیم رو ترسهامون. منم کارشناس حقوق هستم ومتاسفانه زیاد دیدم بی انصافیهایی که خودمون به خودمون میکنیم
مونی جون کجایی عزیزم؟؟ کاش بیای دوباره تو تاپیکم و نظر بدی... آروم و قرار ندارم...دلتنگم خیییلی بهت نیاز دارم مونی مهربونم
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
سلام مونی جان. ممنون از تاپیک خوبت. واقعا خیلی خوبه که تو لابلای اینهمه تاپیکای ببخشید چرت و پرت و خاله زنکی اینکارو کردی و اینهمه اطلاعات در اختیار دوستان قرار دادی. مطمناا بدرد همه خانوما میخوره. خدا خیرت بده عزیزم.
خدایا شکرت...فرشته کوچکم زمینی شد...حالا دستان او پرمهرترین دستانی است که تا کنون در دستانم گرفته ام و آغوشش,,نگاهش,,صدایش,,همه و همه چیزش عاشقانه ترین چیزاهای است که تا کنون داشته ام.
دوستان اینجا کسی هست من مشکلمو مطرح کنم؟ تو رو خدا کمکم کنید.... موندم چه کاری باید انجام بدم که بهترین نتیجه رو بگیرم.....
کلماتی که از دهانتان بیرون می اید,ویترین شعور شماست...!
2810