2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75372 بازدید | 462 پست
من با چند تا وکیل صحبت کردم که قاضی بازنشسته هم بودن ،جالب بود بهم گفتن این دو تا برگه پزشکی قانونی حتی شکایت هم کنی به نتیجه نمیرسه برای طلاق چون کبودیه همش و شکستگی نیست ،باید 12 تا از این پرونده ها داشته باشی که بتونی طلاق عسر و حرج بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من یک سوال دارم کسی می تونه کمکم کنه؟ می خوام ببینم اگه جای ضرب و شتم روی بدن نمونه آیا بازم میشه کاری کرد یا نه؟ چون من متاسفانه از اون سری ادما هستم که جای کتک و ضرب و شتم روی بدنم نمی مونه و بدنم کبود نمیشه؟ من چکار می تونم بکنم؟
یه مرد که با زنش خشونت کرده ولی نه که بزنش و اسیب جسمی بزنه بهش چکار کنه زندگیش حفظ بشه. من روانی نیستم بخدا ولی تو مدتی که رفتیم خونمون چند بار عصبی شدم و یقشو گرفتم یا هلش دادم و یا دستشو کشیدم ولی اینکه بزنمش نه اصلا حالا درخواست طلاق داده میگه تو روانی ای جتی روانپزشک رفتم گفت ممکنه فشار عصبیت زیاد باشه یا تیرویید ... قرص دد ولی خانم قبول نکرد و رفته خونه مامانش درسته من قبول دارم بدی کردم ولی پشیمون شدم از کارام ولی دیگه راهی نیست انگار و داریم جدا میشیم
تا خدا هست تنهایی را باور نکن.
نه با کسی مشکلی ندارم و اتفاقا اساسا با زن مشکل ندارم و صبرم هم زیاده ولی از کوره در میرم نمیدونم حتما اونم حق داشته... پروسه طلاق طولانیه ولی تصمیمش جدیه حس بدی دارم واقعا تنهایی و نبودنش ازارم میده ولی نمیخوام بیشتر ازین جلو راهش باشم و هی بگم اشتباه کردم چون سودی نداره...
تا خدا هست تنهایی را باور نکن.
سلام بچه های عزیز اتفاقی این تاپیک و دیدم و عضو این سایت شدم. ی سوال اگه زنی مورد خشونت قرار بگیره اما هیچ اثری روی بدنش نمونه چطور میتونه تو پزشکی قانونی یا دادگه ثابت کنه. یا اینکه کبودی عای خیلی کم باشه میشه؟ اخه بعضی از مردا خوب بلدن ی جوری میزنن ک هیچ اثری نمونه
سلام ممنون از تاپیک مفیدی که گذاشتید متاسفانه خواهر من هم درگیر این مساله هست .. و حدود 6 روز میشه که اومده خونه بابام ... البته این قضیه سر دراز داره و هفت هشت سالی هست که خواهرم با این مردک داره میسازه .. اوایل اینطور نبوده اما بعد یکی دو سال خود واقعیش نشون داده.. این دفعه که خواهرم اومد خونه مامانم من خونه مامانم بودم روز جمعه.. گفتم پاشو ببرمت پزشکی قانونی چون احمق طوری زده بود که کبودی و زخمش مشخص بود.. رفتیم پاسگاه محل که نامه بگیریم گفتند همینطوری نامه نمیدیم..دو تا راه حل وجود داره .. 1 برید داداسرا و عریضه بنویسید و شکایت کنید 2 تماس بگیرید 110 تا بیاد صورتجلسه کنه و نامه بزنه به پاسگاه تا اینجا براتون نامه معرفی به پزشکی قانونی صادر بشه کار دوم انجام دادیم برگشتیم خونه .. تماس گرفتیم 110 اومد صورتجلسه کرد و اظهارات خواهرم یادداشت کرد.. و اینکه خواهرم تو خونه پدر شوهرش از شوهرش کتک خورده بود.. خونه خودش فاصله داره با خونه مامانم .. میخوام بگم مهم نیست کجا این اتفاق افتاده باشه.. مهم اینکه بلافاصله تماس بگیرید گزارش کنید اگر قصد گرفتن نامه از پزشک قانونی رو دارید.. دوباره رفتیم پاسگاه محل و نامه رو گرفتیم و خواهرم بردم پزشکی قانونی غروب جمعه.. یعنی روز تعطیل هم ندارند یک نفر کشیک دارند برای معاینه.. هزینه اش هم 40 تومان ویزیت و 5700 تومان هزینه پست بود که نامه رو بعد از 48 ساعت ارسال میکنند به همون پاسگاه که نامه معرفی را صادر کرده ... اینها رو گفتم شاید به درد کسی بخوره .. اگر چه که ارزو میکنم هیچ کس دچار این مشکل نباشه که بخواد از این راه حل استفاده کنه ... خواهر خود من به شخصه اگر تا حالا میرفت پزشکی قانونی حداقل سالی یه بار..یه 5 یا 6 تایی نامه میتونست داشته باشه تو مدارکش ... به نظر من خانمهایی که علایم کتک روشون ظاهر میشه به هیچ وجه نگذرید از این قضیه و حتی شده قرض کنید و برید نامه پزشکی قانونی اتون بگیرید///
النازم... من از آن روز که در بند توام آزادم
2810