2777
2789
عنوان

دست و پا درد دخترم

1035 بازدید | 8 پست

سلام

دخترم این ماه ۳ ونیم سالش میشه

فقط شبا همش میگه آیی مامان دستام آیی پاهام

موقع خواب 

اول فکر کردم که شاید بهانه میگیره که نخوابه ولی نصف شبم بیدار میشه اونطوری میگه طرف صبحم همین طور

بردم دکتر چکاب و آزمایش و إل و بل

که کلسیمش با زینک در مرز حداکثر بودن و د کم بود

دیگه مشکلی نداشت

که ۲ دوره اهن و د دادن  که بدم

الان ۲ دوره تموم شده و دخترم هیچ فرقی نکرده

شبا از بس ماساژ میدم دستام درد میگیره

کسی بچش اینجوری بوده؟

چیکارکنم ؟؟

لطفا راهنمایی کنید

نت سرچ کردم نوشته از رشدش

ولی دکتر چیزی نگفت البته دخترم لاغر اندامه

من خودم این دردو داشتم با خوردن ویتامین دی خوب شدم ولی بچه تو سنش کمه لطفا فوق تخصص ببر خدای نکرده چ ...

دکترش متخصص

فوق تخصص نداره  این شهر

البته اینم بگم ما همگی کرونا گرفتیم هم من هم باباش هم دخترم

که از اون موقع شروع شد این درد ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترش متخصص فوق تخصص نداره  این شهر البته اینم بگم ما همگی کرونا گرفتیم هم من هم باباش هم دخت ...

انشالله که هیچی نیست ولی تونستی برو ی شهر بزرگتر فوق تخصص چکاپش کنه خیالت راحت بشه ولی ویتامین دی مرتب بده

انشالله که هیچی نیست ولی تونستی برو ی شهر بزرگتر فوق تخصص چکاپش کنه خیالت راحت بشه ولی ویتامین دی مر ...

مرتب میدم بهش

حتی دکتر ۲دوره گفته بود من۳ دوره کرم یعنی ۳ماه دادم بهش

حتما....

پا درد توی این سن طبیعیه مورد داشتیم بچش اینجور بوده

اینا توی سن رشدن ورجه وورجه و پرش و اینکارا باعث پادرد شبونه میششه هرروز شیر و ویتامین د بخوره به بهبود درداش کمک میکنه

ضمنا موقع خواب نقاطی که میدونی درد میگیره رو گرم بگیر حتی با پارچه ای ببند خیلی تاثیر داره

دکترش متخصص فوق تخصص نداره  این شهر البته اینم بگم ما همگی کرونا گرفتیم هم من هم باباش هم دخت ...

کرونا بدنو ضعیف میکنه از نظر املاح و ویتامینها

ویتامین د همراه کلسیم جذب میشه پس هر روز همراه شیر بهش د بده

تضمین میکنم با راهکارهایی بهت دادم شاهد بهبودیش باشی هرچند که اقتضای این سن تا حدود هفت سالگی هم این دردا هست