2777
2789
عنوان

از کجا باید شروع کنم؟ آیا می‌توانم به دلیل ضرب و شتم طلاق بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 75372 بازدید | 462 پست
سلام دوستان .من یک سوال دارم خواهر دوستم الان نزدیک به 10 ساله ازدواج کرده و دوست خودمم همینطور هردوهم زن دوتابرادر روانی شدن .شوهر دوستم که وضعش خیلی خرابه هم کتک میزنه هم خسیسه هم بددهنه هم روانیه(یبار دوستمو برد تو بیابون و با لوله پولیکا زده بودش برای چی ؟ چون دوستم فهمیده بود شوهرش زن آورده خونه پدر دوستم برای کثافت کاری)هم خیانت کاره و .... برادرش هم مثل خودشه با دوتفاوت یکی اینکه اهل خیانت نیست یکی هم اینکه خسیس نیست ولی درزمینه کتک زدن و روانی بودن دست برادرشو از پشت بسته . بهرحال ایناروگفتم تا پیش زمینه باشه
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
الان خواهر دوستم 2تا پسر 10و 3 ساله داره و تابستون هردوخواهر اومدن قهر (خونه خودشون تهرانه)خونه باباشون .شوهر دوستم اومد هردوبچه هاشو برد و خواهر دوستم به خاطر بی تابی پسر کوچیکش مجبور شد با خفت و خواری و التماس برگرده .هرچی من بهش گفتم برنگرد بچه مال توهست قبول نکرد و منم اصرار نکردم چون مطمئن نبودم .الان باز شنیدم دعواشون شده و زده پرده گوششو پاره کرده اونم رفته پزشکی قانونی نامه گرفته و میخواد بازم بیاد قهر ولی نگران سرنوشت بچه هاشه . کسی میتونه راهنمائیم کنه که بچه هاش چی میشن در صورت طلاق ؟ تا من بهش بگم (اینم بگم که اجازه بیرون رفتن از خونه ندارن مخصوصا که منطقه های دورافتاده تهرانن نمیتونن خیلی پیگیر باشن)
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم میسوزه براشون هردوشون تحصیلکرده خوشکل ولی متاسفانه با اشتباه بزرگشون که هر دوخواهر با دوتا برادر ازدواج کردن مشکلاتشون بیشترشده چون هردو برادر روانی چشمشون بهم هست و با افتخار پیش هم از زدن هاشون یاد میکنن و اگه یکیشون زنشونو زد اون یکی هم برای عقب نموندن از غافله باید زنشو بزنه . تف به این قوانینی که یه زن با همه کتکهائی که میخوره مجبوره بخاطر داشتن بچه هاش تحمل کنه .کی باور میکنه که این نامرد زنشو تو بارداری برده بود تو حمام و انقدر زده بود که خون توی درودیوار حمام می پاشیده .یا وقتی روانی میشه سرزنشو میگیره و مثل توپ میکوبه زمین اونم جلوی بچه هاش . دوست من رفته بود از شوهرش شکایت کرده بود که شوهرم زن می یاره خونه بابام (یه مدت خونه بابای دوستم زندگی میکردن)بهش گفته بودن باید شاهد داشته باشی در حین روابط نامشروع من نمیدونم چه قانونیه که انقدر مغرضانه از یه مرد دفاع میکنه
منتظر راهنمائیتون هستم . ببخشید زیاد توضیح دادم اگه لازم میدونین بگین پاکشون میکنم
مرجان جان من خیلی حالم بد شد از خوندن این اتفاقا...طفلکی ها چه عذابی کشیدن و میکشن...واقعیت اینه که من با یه وکیل صحبت کردم طبق قانون بچه ها چه دختر و چه پسر تا سن هفت سالگی پیش مادر می مونن بعد از اون تا پونزده سالگی حضانتشون با پدره و بعد از پونزده سالگی خودشون تصمیم میگیرن که کجا میخوان باشن... من فکر می کنم اینکه کسی به خاطر بچه اش بمونه ظلم بیشتری به خود بچه کرده...بچه ای که باید شاهد این اتفاقات باشه شدیدا دچار مشکلات روحی خواهد شد...یا انزوا و افسردگی...یا واکنشهای بدتر از چیزی که پدرشون بوده... پس اگه مادری واقعا فکر بچه اشه بهتره هر چه سریعتر فکر جدایی باشه
پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست
بس که گره زد به گره حوصله ها را
راست میگی سیسمونی جون . منم تو این تابستون فهمیدم انقدر گریه کردم . قسمش دادم برنگرد میکشدت ولی بخاطر بچه هاش رفت .میدونی چیه خانواده هم مهمه . توی خانوادشون تمام خواهرا تا چندی سال شوهراشون کتکشون میزدن ولی نه اینجوری .بعد هم اینا تحصیلکرده ان از این میسوزم .به مادرش گفتم توروخدا نزار اینا برگردن میخندید . منم دیگه حاضر نشدم بیشتر از این اصرار کنم .
یعنی سیسمونی جون اگه بچه رو بیاره شوهرش بیاد بخواد ببردش این میتونه نزاره ؟ چیکار باید بکنه ؟
عزیزم طبق قانون وقتی حضانت با مادر یا پدره یه زمانی رو در هفته در نظر میگیرن که بچه پدر یا مادرش رو ببینه. مثلا تا هفت سالگی که حضانت با مادره مثلا یک روز در هفته بچه می تونه پیش پدر باشه.
بهرحال اون پسرش که ده سالشه پیش پدرش می مونه تا پونزده سالگی و یک روز در هفته پیش مادر...ولی کوچیکه که سه سالشه تا هفت سالگی پیش مادر می مونه و بعد میره پیش پدر دستشون بشکنه... خانما خودشون باید سفت و سخت وایسن...غلط میکنه مردی که دست روی زنش بلند میکنه... ازش شکایت کنه دیه هم باید بده عوضی...
یه وکیل خوب میخواد که بزنه مردک رو سرویس کنه تا دیگه از این غلطا نکنه... امیدوارم دوستتون شاغل باشه اما اگه نیست بگو از طلاق نترسه...طلاق اسمش ترسناکه...وقتی توش می افتی می بینی اونقدر ها هم بد نیست که میگن، موندن تو این شرایط به مراتب بدتره... من یکی از اقواممون شوهرش معتاد بود یازده سال زندگی کرد باهاش اما نتونست و بالاخره جدا شد شاغل هم نبود اما یه جا کار پیدا کرد اولش خیلی سخت بود اما الان بچه هاش موفق ترین بچه های فامیلن...اینقدر سرشو بالا میگیره و بچه هاش افتخار می کنن به مادرشون که حد نداره
واقعا درست میگی سیسمونی جون . هرکس باید برای خودش ارزش قائل باشه و اجازه نده بهش توهین کنن . امیدوارم خدا جواب ظلماشونو بده که انقدر ظالمن .دوستم شاغل نیست خواهرشم همینطور . مگه اون دوتا مردک اجازه بیرون رفتن از خونه به زنهاشونو میدن ؟پول وکیل ندارن . یه چیزی خانواده دوستم یه شهرن خانواده اون احمقها یه شهر دیگه بافاصله زیاد.تکلیف اون دیدارها چی میشه ؟
کاش من میتونستم کمکشون کنم .کاش من وکیل بودم و از حق زنهای مملکتم که پولشو ندارن دفاع میکردم .ای کاش...
بهرحال اینا مشکلاتشه من فکر کنم دادگاه با توجه به شرایط دیدارها رو تعیین میکنه نگران اون نباشید اما پول وکیلو شده طلا و وسایل بفروشه جور کنه، وکیل منصف هم هست، متاسفانه وکیلی که من میشناسم اصلا کار خانواده نمیکنه اما پرس و جو کنیدو توی نی نی سایت هم بپرسین حتما پیدا میکنید، خدا خودش راه رو باز میکنه، اما پیش مردی که اینجوری وحشیانه زنشو کتک میزنه یک دقیقه هم نباید موند، من دوست ندارم یه طرفه قضاوت کنم توی دعواها معمولا هر دو طرف مقصرن اما هرچی فکر میکنم بزرگترین اشتباه دنیا رو هم مستحق چنین کتکی نمیبینم
بهر حال ممنون سیسمونی جون انشاالا هیچ زنی گرفتار مرد بد نشه . انشاالا شما هم همیشه سلامت باشی .ممنونم
2810