2777
2789
آرزو هزار ماشالله نگین کوچولوت خیلی نازه
براش اسفند دود کن
مامانا پسر من با شیشه شیر میخوره و خیلی هم وابسته است. یه مدت خیلی کمتر میخورد. از سر شب که بخوابه تا صبح کلاً 210 تا میخورد و لی الان دو سه هفته ایه که بیشتر دوست داره شیر بخوره شبها هم تاصبح 2 تا 210 تا رو کامل میخوره. براش فرقی هم نمیکنه شام خوب خورده باشه یا نه ، در هر صورت شیرو میخوره.
مامانا یه راه کارم به من بدین خواهش میکنم. چه جوری صدرا رو راضی کنم تا دیگه شیشه نخواد.
شبها هم که پیش خودمون میخوابه. تازه مامان و بابا هر دو باید باشن یکی این طرف و یکی اون طرف تا شازده رضایت بده و شیشه به دهان بخوابه
پسرم با امادنت دنیا را زیباتر کردی
صدرا هم عادت داشت از صبح تا شب می نشست پای سی دی های خاله ستاره.
هر وقت هم که سی دی تموم میشد میگفت بازم بزار. ولی دیگه همه سی دی ها رو جمع کردم. دستگاه DVD روهم از برق کشیدم. (چون خودش بلده روشن کنه و سی دی بزاره)
بهش گفتم تمام سی دی ها خراب شده خطی خطی شده. حالا هر وقت کیف سی دی رو میبینه خودش میگه خط خطی.
حالا بگذریم که که یه خورده هم گریه زاری کرد بابت این داستانها ولی خوب سعی کردم حواسش رو پرت کنم و به جاش خودم باهاش بازی کنم.
پسرم با امادنت دنیا را زیباتر کردی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب میشه بگی کلا از وقتی که کم کردی تا قطع کردی چقدر زمان برد ؟ من میخام آخر دی ماه کامل قطع کنم ولی از الان دارم کم میکنم تا مثلا صدمه نبینه ولی الان که یه مدت نمیدم مثلا سه ساعت بعدش عصبی و لجباز میشه
غصم گرفته ... منم چسب میزنم میاد و گریه میکنه که اوخ شده ...

محمدم زیاد تلویزیونی نیست بیشتر با وسایلا کار داره ولی عاشق تیزر و میان برنامه هاست و آهنگه شروع اخبارا ...

بارون خانومی خوب کاری کردی گذاشتی کنار سی دی ها رو بزار بازی های فعال انجام بدن
چقدر خوب که شیر میخوره وای پسر منم چند شبه بد میخابه آخرشم باباش خوابش میکنه کلی شیر میخوره آخرشم باید ماساژش بدیم و بعدشم جفتک میندازه رو منو باباش میره میچسبه به دیوار و میخابه ولی باباش بنده خدا تا میخاد یه خورده رو کامپیوتر بشینه نمیزاره باید اونم بیاد بخابه یا خودشم بره بغلش

شما صدآفرین داری ؟
من میخام تراشه های الماس بگیرم داشته کسی خوبه ؟

راستس بابا بالا چطور اه اه متنفرم ازش
سلام به همه زهرا جان اره عزیزم همون ارزوام عزیزم من چون قرار بود عید فطر دخترمو از شیر بگیرم ماه رمضون روزه گرفتم. به همین علت شیرم خیلی کم شد طعبیعی بود که دخترمم کمتر می اومد سراغش یادمه اخرش دیگه تقریبا دو سه الا چهار بار در روز شیر میخورد عزیزم نترس بارون جان من شنیدم شیر شب دندون خراب میکنه به نظر من شما هم شبیه از شیر گرفتن عمل کن یعنی اول کم کن بعد کلا بگیر البته شیر خیلی خوبه که میخوره به نظر من بهتر شیرو در طول روز با لیوان بدی زهرا جان منم میخوام از این بسته های اموزشی بگیرم اما نمیدونم کدوم مامان نیکان. گفت صد افرین گرفته منتظرم بیاد نظرش وپیشرفت پسرشو بگه بچه ها اگه میشه شما که بچه هاتون از پوشک گرفتید بیاین بگید چه جوری روشتون چی بود
خدایا شکرتتتتتتتت
سلام سلام

الهی بمیرم زهرا جون خیلی دوران سختیه ولی میگذره ...........به لج بازیهاش اهمیت نده ولی محبتت رو زیاد کن تا فکر نکنه اگه شیرش نمیدی یعنی دوستش نداری شک نکن نهایت 2 هفته کامل از سرش می افته.

وای آرزو جون چطوری نگین جدا میخوابه مهدیار شبا منو چک میکنه ببینه هستم یا نه.............فکر کن رو تخت دو نفره 3تایی میخوابیم نصفش مال منو شوهرم نصف دیگش آقا مهدیار.......

انقدر عادت کردم بهش میگم آقا مهدیار یکی ازش میپرسه اسمت چیه میگه آقا مهدیار.بچم خودشو تحویل میگیره

واما مهدیار تا امام 8 رو یاد گرفته و من بسی خوشحالم مهدیار عاشق کتاب و شعر خوندنه به موسیقی خیییلی علاقه داره گاهی اوقات تا یه آهنگی میشنوه میره روی میز با انگشتاش فیگور پیانو زدن رو میگیره ..........مادر شوهرم میگه انقدر بچه رو اونوری نکنین یه کم قران یادش بدین........منم تو خونه خاله ستاره واسش میذارم تو خونه ما مرتب تی وی روشنه الان که دیگه واسشون بد نیست ........بدهههه؟
سلام به همه سارا جان راستش خیلی خیلی سخت بود شب اول که نگین تو اتاق خودش خوابید واقعا دلم گرفته بود عجیب حس بدی داشتم اما خب بلاخره باید جدا میشد گفتم شاید از سن کم شروع کنم زودتر کنار بیاد دو سه شب اول تو خواب چندین بار بیدار میشد منم باید میرفتم تو اتاقش پیش تا بخوابه اما خوب کم کم عادت کرد حالام گاهی پیش میاد تا صبح یک بار بیدار میشه اما در کل از تنیجه کار راضیم
خدایا شکرتتتتتتتت
سارا جون بازم مرحبا بر شما که میای و مینویسی ...
ای خوانندگانه خاموش یاد بگیرید !!

چه خوب که میگی آقا مهدیار منم دلم میخاست بگم محمد آقا ولی دو اسمه شده سخت شده نمیدونم چی بگم؟!

ازون جهت گفتیم نبینن که عادت نشه براشون آخه فقط کارشون میشه دیدنه فایلهای ویدیویی این محمدحسنه مام پدره دانش بانک و در آورد نرم افزاره شعراش و از بره حوصلهشونم نداره دیگه ...

دیر وقته زیاد حاله نوشتن ندارم
خونمم این بچه کرده میدونه جنگ هرچی تو سبده اسباب ابازیا بود ریخت تو حال ...

شبتون بخیر

بچه ها عکس بزارید از بچه هاتون دیگه ...