2777
2789
سلام

ببخشید عذرم موجهه پستارو نخوندم
یه هفتش تا صبح بیدارم
روزای آخرههههههههههههههه
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
باشگاه کودک تماشا

بازی کودکان و آرامش مادران

خانه بازی ویژه کودکان 1تا8 سال :فضایی مناسب برای مادران دارای کافی شاپ و همچنین اینترنت رایگان

کلاسهای متنوع برای سنین مختلف : ژیمناستیک ( 4 سال به بالا )

خلاقیت مادر و کودک ( 2 تا 4 سال )

خلاقیت به زبان انگلیسی ( 3 تا 6 سال )

بازی گروهی ( 1 تا 2 سال )

هنر مادر و کودک ( 2 تا 3 سال )

نقاشی خلاق ( 4 سال به بالا )

کارگاه زبان انگلیسی ( 4 سال به بالا )

مشاوره خصوصی و تست هوش ( با وقت قبلی )

برگزاری تولد و جشنهای مناسبتی مثل روز کودک ، شب یلدا ، جشن نوروز

آدرس : شهرک غرب

تلفن : 22374857

وبسایت : www.tamashakidsclub.com

www.facebook.com/tamashakidsclub

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اگه حالشو داشتید عکس بچه هاتون بزارید اینجا
اگه گذاشتید اعلام کنید لایک بزنیم من از بیکاری یه عکس گذاشتم
دلتون خواست لایک بدید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=656612&PostID=25788010#25788010
سلام دوستان

شو لباس بچه نیو برن تا هفت سال مارکدار از انگلیس و دبی

زمان شنبه ۲۳ اذر تا جمعه ۲۹ اذر

مکان کافه خلاقیت ماهور سعادت اباد بین کاج و سرو خیابان بخشایش خیابان پانزدهم غربی پلاک 13

از بازی بچه ها در محیطی شاد و امن و خرید خود لذت ببرید:))

با تشکر فیلچه و نی نی مال
سلااااااااااااااااااااام

ایشالا که همگی خوبید.من و زهرا و مهیا خوبیم و خداروشکر روزهای خوب ولی سختی رو می گذرونیم.یک هفته است مامانم رفته و ما تنها شدیم رسیدگی به دو تا بچه توی این سنین سخته ولی خدا کمک می کنه.

زهرای ما شب بیداره و روز می خوابه(البته گوش شیطون کر الان چند روزه بهتر شده) و مهیا شب می خوابه و روز بیداره فکر کنید نه شب بتونی بخوابی نه روز.خدا خیرش بده مادر شوهرم یه وقتایی میاد بچه هارو می گیره که من بخوابم

سلام به دوستان گل

زهرا جون من آیسان یهو از شیر گرفتم صبح که بلند شد طبق برنامه هر روزش بهش شیر دادم واز هر دو کامل بعد این طور که بهم گفتم رو یه سیب یس خو ندم دادم بهش بعد ادویه زدم البته گفتن یه دارویی از عطاری بگیر به اسم صبر زرد که من همون ادویه زدم روش پلاستیک گذاشتم فقط شب اول برای خوابیدن اذیت کرد ولی خیلی زود یادش رفت الانم 10 روزه دارم از جیش میگیرمش این یکی خیلی مکافات داره بیچاره شدم
سلام زهراخانومی
آقا صدرا هم یه مدت شبا خیلی بد میخوابید. دائم تونمیخورد و نق میزد. تا به پیشنهاد مامانم شبافقط یه دونه لباس نخی تنش کردم. الان خیلی بهتر میخوابه. بچم همش گرمش میشده. کلاً هم خیلی گرمایی.
شاید نی نی شما هم از گرما کلافه میشه
مامانیا
من بسته آموزشی با ما رو گرفتم ولی اصلاً سعی نمیکنم خوندن نوشته ها رو بهش یاد بدم. فقط باتصاویر باهاش کار میکنم تا دامنه لغاتش افزایش پیدا کنه. درضمن من شنیدم که خوندن کلمات به این طریق اصلا برای بچه ها خوب نیست و باعث میشه بعدا بچه توی مراحل بعد که میخوان درست خوندن و نوشتن یاد بگیرن ، مشکل پیدا کنن.
مامانیا
برای تولد نی نی هاتون میخوان چی کار کنین؟
پسرم با امادنت دنیا را زیباتر کردی
سلام.تولد بچه های گل دی ماهی مبارک.
نمیدونم منو یادتون هست یا نه؟پسر منم دی 90.چقدر خوشحالم که اینجا رو دوباره پیدا کردم.
امیدوارم که سالهای سال با خوشی تولد بچه هاتونو جشن بگیرید.
منم دو هفته ای میشه پسرمو از شیر گرفتم و اما از پوشک گرفتن که خودش پروژه عظیمیه رو گذاشتم برای یکی دو ماه دیگه طبق نظر اکثر مشاورین که باید بین این دو پروژه حداقل یکی دو ماه فاصله باشه.
بارون جون منون میشم شماره و قیمت بسته آموزشی با ما رو برام بزاری.
پسرم دامنه لعاتش خیلی کم و دست و پاشکستست.میگن با ما خوبه فعلا دارم مقدماتی بن بن بن رو باهاش کار میکنم.
سلام
من اومدم

یه مامان خسته ودل شکسته بچه ها من چیکار کنم که مهدیار رشد کنه باورتون نمیشه ولی الان دارم گریه میکنم مهدیار رو 10 کیلو استپ زده خسته شدم بس که همه گفتن این بچه شبیه یه ساله هاست گاهی اوقات که میبرمش پارک یکی میپرسه چند وقتشه خجالت میکشم بگم .......پس فردا دوباره نوبت دکتر غدد گرفتم ببینم چی میشه.

مهدیارم خیلی ریزه پیزست قدش نمیدونم چنده یعنی حدوده بهداشت نمیرم چون هر وقت رفتم افسردگی گرفتم زیر منحنی نیست ولی ...........

بچه های فامیلامون 9 ماهن ولی 13 کیلو هستن فکر کنین.....مهدیار جلوشون مثل موش میمونه

الهی مامان فداش شه دوست ندارم ازین پسر کوچولوها بشه.....

میدونم ژنتیکه به بابش رفته ولی آخه من هرجا میرم انگار مهدیار از همه همسنو سالاش ریز تره اصلا فکر کنم تو این نی نی سایت بچه به ریزی بچه من نباشه

ای خدااااااااااا

اصلا روزهای خوبی ندارم واسم دعا کنین

تازگیها مهدیارم یه مشگلی پیدا کرده که حتی دوست ندارم بگم فقط دعا کنین واسش تا 48 امام حسین رفع بشه

منم الان میرم نماز به یاد همتون هستم
سلام.
سارا جان 10کیلو که کم نیست.ماشاا...پسرت خیلی هم نرماله.به حرف مردم چیکار داری جانم.چیزی که توی این دوره معظل شده چاقیه.بچه 9ماهه 13 کیلو خب بیماره دیگه دو روز دیگه خوردن همه چیز براش قدغن میشه. شایانم چند ماه وزنش روی 10 و خرده ای مونده بود اصلا برام مهم نیست تازگیا هم وزنش نکردم. هر بچه ای یه جور دیگه چرا با دیگران مقایسش میکنی.در مورد قد هم بیشترین رشد قدیه بچه ها توی بلوغه که یه دفعه کلی قد میکشن اگه روی نموداره خودش بالا بره هیچ مشکلی نداره.
مشکلشم انشاا...که به زودی رفع میشه عزیزم.توکل برخدا.
**حراج **حراج **حراج **حراج **حراج **حراج **حراج

حراج بزرگ مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه به مدت ده روز

تاریخ شروع 3 دیماه از ساعت 4 عصر تا 8 شب ** تشریف فرمایی با هماهنگی قبلی

خرید بصورت حضوری و اینترنتی http://www.nazdoneh2.blogfa.com

وبلاگ لباس مامانای خوشتیپ : http://www.nazdoneh3.blogfa.com

تلفن های تماس : 09390386090 -22936127

کلوپ نی نی سایت : http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=16503
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا