2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو جان ماشالا به این دختر چشمم کف پاش این چشاش به کی رفته خواهر ؟!
آقا ما دخترتونو با اچازه بزرگترا میرزرویم برا پسرمون !! شوخی کیردم
ماشاللا دخترای تاپیک همشون خوشکل و فانتزی ان نمیبینی آیسانو که چه خوشگل کرده لبه ساحل ... با اون مایوی گل منگولی !! سمیه جان عرض سلام و ادب داریم چطوری کجاهایی ؟ ممنون از لطفتون
مامانه نیکان سلام حاله پسرتون چطوره ؟ شمام نگران جیششون نباش میگیرید دوباره

راستی پقد این حرف نزدنه بچه ها مادرا رو ناراحت میکنه من با اینکه محمد حسنم کلماته زیادی میگه و تاب تاب عباسی رو هم وقتی تو حاله خودشه میخونه حتی بعضی از آیات رو هم جلوتر از قاریها میخونه اما وقتی مهمون میاد زیاد چیزی نمیگه وقتی ازم میپرسن حرف نمیزه من یهو میگ مچرا حرف میزنه ! انگار دلم نمیخاد کسی فکر کنه بچم زرنگ نیست اخه انگار زرنگ بودن رو تو حرف زدن میدونیم در صورتی که حرف زدن فقط نوعی ازراره برا اینکه بچه فهمشو بروز بده و همینطور که مامانه نیکا گفته خیلی ها جورای دیگه هوش و فهمشونو بروز میدن مثلا همین جور کردنه پازل ها بازی با گوشی که مامانه نیکام گفت و خیلی کارای دیگه ...

حالا از شانسه ما دیر به حرف میان بچه هامون نباید نگران باشیم ...

به قوله سارا این نیز بگذرد ...

مگه نه سارا .. خوبی مهدیاره خوشگلت خوبه شیرین زبون تو بیا از شیرین زبونیای مهدیار بگو بخنیدم جو عوض شه فعلا همه گله دارن
منم غصه ی بعد از پوشک گرفتنو دارم چقدر باید ببریمشون دسشوی ؟؟؟؟!!!

تازه غصه ی از شیر گرفتنشم دارم تازه چندروزه سعی کردم روزا کمتر بهش شیر بدم چسب میزنم و میاد خودشو پرت میکنه تو بغلمو میگه جی جی امه (با فتحه ) یعنی هامش کنم !! بعد میبینه چسب داره و میگم اوف شده میگه بویه ! در ببند !! یعنی نشونم نده بعدش میزاره میره ولی طولانی که بشه لج میکنه و بهونه میگیره نمیدونم چه جوری بگیرم مادران سارا و بقیه راهنمایی پلیز...
ممنون زهرا جان خدا رو شکر الان خوبه خوب شده دیگه.
وای آرزو جان ماشاالله به این دخمل خوشگلت!
زهرا جان ،آرزو جان اینطور که پیداست انگار خیلی از بچه های همسن بچه های ما هنوز واضح حرف نمیزنن پس این واقعا نباید یه موضوع نگران کننده باشه! البته کاش دوستان بیشتری در اینباره نظر میدادن.
راستی غصه ی از شیر گرفتنشم نخور زهرا جون ، سختش یک هفته ست البته باید مرتب غذا آماده داشته باشی که مثلا از خواب که پا میشه بی معطلی بهش بدی.
من نیکان رو یک ماهی هست از شیر گرفتم، آسون تر از اونی بود که فکر میکردم! البته اینم بگم همین الانم گاهی میخواد اما بهش که نشون میدم خنده اش میگیره یه بارم با تردید دهن گذاشت اما دیگه حواسشو پرت کردم و پا شدم رفتم.
یادمون باشه که نگفته ها رو همیشه میتونیم بگیم اما گفته هارو نمیتونیم پس بگیریم!
راستی بچه ها نیکان شدیدا وابسته به گوشی شده طوری که از غذا و هر چیز دیگه هم که دوست داره میگذره و حتی گاهی وایساده که هست ساعتها یادش میره بشینه تا من بیام بنشونمش!
اینو دیگه کجای دلم بذارم؟! از حالااااااا آخه.............!
مگه میشه هم ازش بگیریش!!!
یادمون باشه که نگفته ها رو همیشه میتونیم بگیم اما گفته هارو نمیتونیم پس بگیریم!
مامانه نیکان من این مشکلو تقریبا با کامپیوتر دارم نباید بچه مخصوصا تو این سننننننننننننننن زیاد پای لوازمی میثل کامپیوتر و تی وی و گوشی و .. باشه ولی خودمون برا اینکه خیلی وقتا به کارامون برسیم اونا رو با اینا سرگرم میکنیم بعد که کارامون تموم میشه به خودمون میایم میبینیم ا ی دله غافل بچم معتاد شد رفت...

ولی خداییش سرگرمی برا بچه ها کمه تو این آپارتمانا
حالا ما اینجا یه بالکن بزرگ داریم که بچه رو میبرم اونجا تاب بستیم یه کم تاب میخوره و شعر میخونم و یه کم میچرخه با خرت و پرتا بازی میکنه یه دوتا هواپیمام میبینه ذوق میکنه و خسته که شد میایم تو ... یه پارکم دم خونه هست ولی وسایل بچه نداره زیاد نمیبرم چون پدرمو در میاره میگه بغلم کن فرمونا رو بچرخونم .....

شمام راهی جز پرت کردنه حواس نیکان نداری با چیزی که از گوشی جذابتر باشه براش

ممنون بابت راهنمایی در مور شیر
سلام به همگی اولا ممنون از همه شما لطف دارید زهرا جان اسم دختر من نگین عزیزم من نگین بیست ماهگی از شیر گرفتم بسیار ساده بود استرس نداشنه باش انواع تنقلات داشتم هر وقت بهنونه گرفت دادم بهش از چسب زخم استفاده کردم یکی دوبار نگاه کرد رفت شبم خودش خوابید شب تو خواب یکی دو بار بیدار شد ولی با بغل کردن خوابید من بعد از شیر گرفتن یعنی بیست یک ماهگی اتاق خواب نگین هم جدا کردم رفت اتاق خودش راحت کنار اومد اما از پوشک نگرفتم یه بار شروع کردم ولی هم کاری نکرد بچه ها شما بگید چه جوری موفق شدید روش کارتون چی بود مامان نیکان دختر من شدیدا به تلوزیون وابسته شده البته به قول زهرا جون تقصیر خودم بود حالا دارم کمش میکنم گاهی تلوزیون خاموش میکنم باهاش بازی میکنم راستی میشه بگی صد افرین خوب بود پسر گلت پیشرفت داشت اگه به نظرت خوبه به منم اطلاع بده
خدایا شکرتتتتتتتت