2777
2789
دوستان گل این هفته 5 شنبه مورخ 5 ابان از ساعت 4 بعد از ظهر در خیابان ستارخان روبروی برق الستوم جنب بازار سنتی خیابان صحرایی خیابان دستبند غربی ( برای ادامه ادرس ایمیل بزنید و یا با شماره 09390386090 تماس بگیرید )

با مجموعه ای از لباس و کفش کودک با برندهای کارترز- مادرکر- اوش کوش- بی بی کلاب - دیزنی - و .... شو و حراج دارم .

نمونه ای از لباسها :

NadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image HostingNadaPenny.com Free Image Hosting

شما میتوانید لباس های مارکدار تک سایز شده رو با قیمت استثنایی بخرید .
لباسها وسایل موجود در شو :

- کاپشن
- شلوار تک
- سویشرت و شلوار
- لباس خونه
-کفش
- بادی
- لباس مهمونی
- لباس زیر کودک و مادر
- اسباب بازی فکری
- ساق شلواری
- جوراب و جوراب شلواری
- لباسهای تابستانی حراج
- گل سر
- و ....

در ضمن یک عدد تاب برقی نیز موجود است .

قابل توجه دوستان تاپیک های قبلی رو حذف کردم که شلوغ نشه
اجناس جدید رسیده

گلناز.............25/12/89 .....یزد .......... خانه دار ............... دختر ........ ؟
گلپونه...30......5/1/90 ......تهران..........خانه دار ............آقامحمدحسن ....دکتر وزیری..بیمارستان حضرت زینب
شیرین...29......5/1/90......تهران.......... کارمند..............آقا شایان....... دکتر شادانلو.. بیمارستان تهران کلینیک
فاطمه...27......8/1/90........قم............خانه دار ...........عاطفه سادات .....دکتر عزتی....بیمارستان ولی عصر
مانیا.....28......9/1/90......تهران..........دبیر-استاد..........نورا خانم.....دکتر کاشانی زاذه....بیمارستان خاتم الانبیا
پرستو...28......15/1/90.....تهران..........خانه دار............آقا محمد مهدی...دکتر احمدی....بیمارستان حضرت زینب
سمیه...29.....15/1/90.....شاهرود.......خانه دار.............دختر.......دکترآل یاسین...بیمارستان بهمن یا شریعتی
تینا......31.....15/1/90......اصفهان........خانه دار.............دختر......دکتر خانجانی.....بیمارستان بهارستان
زهرا.....23..... 19/1/90 .....بابل...........خانه دار.............آقا سید محمد
سارا.....27 ....24/1/90......ساری..کارشناس ارشد کشاورزی..آقا سید مهدیار
مهیا.....24......29/1/90 ....تهران..........خانه دار .............آقا مانی .......دکتر آج وند....بیمارستان ?
فاطیما ...39.....6/2/90 .... تهران ........کارشناس امور اداری ..... دختر ......دکتر نبئی.. بیمارستان آتیه
غزاله....27.....10/2/90.....تهران-آستارا...خانه دار............سوفی خانم.....دکتر همتی...بیمارستان مهر
لی لی....29.....15/2/90.....تهران..........خانه دار...................?.....دکتر هاشمی...بیمارستان مادران

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

29 هفته و 1 روز

سلام به همگی
امیدوارم همه خوب و سلامت باشید...
چند روزی صبح ها سرگیجه داشتم و به شدت بیحال بودم....شب ها هم از درد معده خواب نداشتم....خدا رو شکر امروز بهترم....خیلی خستممممممممممممم خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی کاش زودتر دی ماه بشه.......
سلام آنیل جان کجا بودی تا حالا ..........
این تاپیک رو گم کرده بودی یا خودت نمیومدی واسه نی نی جونم که اسم انتخاب کردی خیلی هم قشنگه قابل توجه مامانایی که هنوز نی نی شون بی اسمه....
سلام ساراجون -قبلا میومدم ولی اگه اشتباه نکنم تاپیک حذف شد-امروز اتفاقی دیدم-آره اسم انتخاب کردم ولی دودلم-خانواده شوهرم ناراضی اند -منم میگم این اسم رو عوض کنیم ولی شوهرم میگه نه -حلاصه هنوز توش موندم-بچه ها من 29 هفته و 3 روز هستم -یعنی ماه چند؟ و کی وارد ماه بعد میشم ؟ مرسی
سلام بچه ها من با اجازتون قند دارم دیروز جواب آزمایشم رو دکتر دید و گفت دوباره باید آزمایش قند بدم امروز هم چهار نوبت از خون گرفتند به فاصله های یک ساعت یک ساعت خون و ادرار دوساعت پیش حالم خیلی بد شد آخه من از شب قبلش چیزی نخورده بودم همکارام به دادم رسیدند. وگرنه کارم به بیمارستان می کشید. خدا کنه که توی این آزمایش قند نداشته باشم خیلی بده غصه ام گرفته
وای فاطیما جون خیلی ناراحت شدم ان شاالله وقتی دوباره آزمایش دادی مشکلی نداشته باشی منم برای سومین بار شنبه باید آزمایش پروتیین بدم امیدوارم منم مشکلم حل بشه خدا کنه هر دومون با جواب آزمایشای بعدی خوشحال بشیم.
فاطیما جون خیلی درکت میکنم -منم شرایط شما رو دارم- هنوز جواب آزمایشم رو دکتر زنان نبردم ولی دکتر عمومی یه سری مواردرو گفت که نبایدبخورم و گفت دکتر زنان باید تشخیص بده که نیازی به انسولین هست یا نه
فاطیما جومن منم این آزمایش 4مرحله ای رو دادم همراه با ادرار از رو همینم عفونت ادراریم معلوم شد ولی قند نداشتم ایشالا که قندت پایینه خیلی سخته رژیم تو دوران بارداری.

سمیه جون آزمایش پروتئین چه جوریه و واسه اینکه اضافه وزن داری بهت دادن؟
آنیل جون شما الان تو ماه هفتم هستی اونم آخراش عزیزم اگه میخوای سزارین بشی 8 هفته دیگه نی نی تو بغلته ایشالا من 25 هفته و 2 روزمه اوووووووو کلی کار دارم به شماها برسم البته دکترم 2 هفته زودتر از منه ولی من به حساب پریم میگم .
سلام خانمیا

سارا جون اینی که خواهرم دوخته اصلا مدل خاصی نداره . همش مستطیل قد تختش . مثلا رو خوشخوابش یه ملافه که دورش دوختس . کش میره دورش که در نیاد بعد یه مستطیل دیگه که خیلی کم توش الیاف ریخته برای تشکش . راحت تا می شه بعد بالشش که اونم خیلی نازکه . دورشو با یه پارچه چین داده و لحاف که قد خود تخته و آویزونمی شه چون تخت حفاظ داره یه زیر انداز کوچکتر از تشکش توش مشما گذاشته .
چشم ازش هم عکس می گیرم تا دوربینو شوهرم خالی کنه . چشم
خوبیه همشون اینه که راحت تا میشن میشه مسافرتیش کرد . یا با پرده ست بشه . من پرده عوض نمیکنم . مستاجریه خواهر.
دیگه هم از شوهری ناراحت نباش رو سید مهدیار عسلی اثر میذاره دامادیشو می بینی لذتشو می بری الهی آمین . کار خوبو تو می کنی .

سمیه جون الهی دیگه راه بیخیالی رو استوار برو . اگه این کارو نکنیم چه کار کنیم . می فهممت . انشالله نی نی به سلامتی به زمین پا میذاره . همینه دیگه فکر کن به اون حدیث که اولین بچه زن خوش قدم دختره . کیفشو بکن

پرستو جون دست گلت درد نکنه کلی از لیست تقلب کردم
دکتر وزیری دکتر خواهرشوهرم بود که به دستور ایشون مدتی رفتم پیشش. عجب هزینه های روحی پولی رو دستمون گذاشت . سونوها و آزها بالای صد تومن . داروها فقط خارجی . ( همین آهن و ویتامین ها ) . مال بیمارستان دی بود . من بیمارستان و دکترم رو انتخاب کرده بودم و برای زایمان هم برمی گردم حضرت زینب
شوشو اومد بای
فصل آفتاب ملایم
مرسی گلپونه جون نمیخواد عزیزم عکسشو بذاری تو این اوضاع زحمتت میشه متوجه شدم چی گفتی مبارکه محمد حسن جون باشه .منم مستاجرم ولی عیب نداره پرده اتاقشو با تخت یکی میکنم چون احتمالا ما حالا حالاها تو این خونه میمونیم.وای چقدر مزه میده اتاق نی نی آماده کردن من میخوام تا 28 هفتگیم فعلا چیزی نگیرم بعدش بیفتم دنبال خرید تا هم زود دلمو نزنه وهم آخرا سرم با این چیزا گرم شه سختیه 2 ماه آخر یادم بره البته مادر جونش لباساش رو واسش خریده فقط سرویس تخت . کمد میمونه.واسه کالاسکه اصلا دلم نمیخواد هزینه کنم چون فکر میکنم زیاد استفاده نشه.

آخی گلپونه جون تو ماه هشتمی به سلامتی چیزی نمونده یادت نره موقع زایمانت واسه همه ماها دعا کنی .....