سلام دختر گلی ها . وای فاطیما جون یعنی منم برای محمدحسنم هی باید برم پیش معلمهاش ؟؟؟؟؟؟ عیب نداره من فکر میکنم اگه یه روز بچه ام شیطونی نکنه و همه رو عاصی نکنه من مریض میشم . شیطونی مال من که نیست .
فکرکن یه روزی برای اینکه به پسمل هامون نگاه کنیم باید سرمونو بگیریم بالا . چه حالی میده . به شونه هاشم نمیرسیم .
رفتی دکتر هر چی راهکار داد بیا به ما هم بگو .
احتمالا قرص کلسیوم و امگا سه اگه نداده میده .
تو نی نی سایت خوندم علایم سه ماه اول و آخر مثل همند . ولی الان ترشح هورمونهایی هست که عضلات و مفاصل رو شل میکنه .
حالا فکرشو بکن دارم چی میکشم حتی هم اکنون . ههههه
دخترا حسابی خودمو زدم به بیخیالی . می خوام از 2 ماه باقیمونده فقط لذت ببرم حتی به این ویارای وحشناک هم اهمیت نمیدم . گناه داریم بس که همه ماه ها رو من و نی نی استرس خوردیم .
فقط مراعات راه رفتنمو میکنم نی نی زودتر نیاد
هی هی
ای خدا با اون تاپیک قدیمیه چه قدر خاطره داشتیم می گفتم هر موقع اطلاعات بخوام به اون سر میزنم . یادش بخیر . خودمم متن هایی رو که اونجا داشتم ندارم . چقدر اونا خاطره بودن .
حالا دیگه اضطرابای دوران بارداری برام شیرینه . داره هر روزش برام یه خاطره میشه . اون روزایی که با شما در مورد نی نی حرف می زدم و چی بخونیم و حتی مسایل خونمون .
سارا جون راست می گی من احساس می کنم صدا کردن و حرف زدن با نی نی تو دلی به هوشش و احساسات بشر دوستانش کمک می کنه هههه
امروز یه برنامه دیدم راجع شنوایی نی نی ها . گفتم چه خوب که هی نی نی رو صدا میکنم . بعد از تولد بهتر عکس العمل نشون میده .
منم وحشناک تپش قلب می گیرم . حرصم میگیره به پشت میخوابم بهتر که میشم دلم برای نی نی میسوزه هههههه
الان تپش قلب یکی برای رقیق شدن خونه مثل سه ماه اول . بعد برای حجم نی نی هست داره جای دل و روده و قلبو و ..... از خدا نمی ترسید تا گلومونو می گرفت .
خانمیا من 31 هفته ام یعنی الان ماه هشت هستم ؟
بعد ماه نه رو باید کامل بگذرونم ؟
الان من یه ماه فرصت دارم یا دو ماه . بگید زودتر بترسم .
می خوام زایمانم سیر طبیعی خودشو طی کنه بس که فوایدشو خوندم . البته اپیدورال می کنم .
<
ولی من کلا آدم لاجون و بی زوری هستم . این مدت هم عدم تحرک به لاجونی کمک کرده . ولی تلاش می کنم تا احساس پشیمونی نکنم . فیلم های زایمان هم نمی بینم . فکر می کنم زاویه دید ما با دوربین فرق داره . اگه ببینم غش می کنم
فاطیما جون فیلم نی نی رو بذار لذت ببریم .هی قلبونش بشم . اسمش چیه دخمل گلی ؟
سارا جون فیونا رو خوب اومدی کلی خندیدم . شوهری من میگه تو که اول یه هسته البالو قورت میدادی معلوم میشد
اَ اَ اَ اَ دهنش باز میمونه . هههههه
خانمیا این میوه هایی که برای هوش و زیبایی بچس استفاده کنید با قرآن خوندن هم باشه چه بهتر .
فصل میوه های خوبیه ولی از مامانای نی نی سایت خوندم پرتغال باعث انقباض می شه . من که یه مدت روزی 3 - 4 تا می خوردم انقباضی نبود . واقعیتشو نمی دونم .
راستی بعد از اینکه از پیرزن همسایه شنیدم ماهی برای بینایی جنین خوبه ( اینو از مامان قابله ی خدا بیامرزش می دونست ) تو یه مقاله علمی خارجی هم خوندم
علمشون تازه داره میرسه به پای پیرزنای ما.
اینجا یه نفر مال شاهروده یادم نمونده کیه . فقط این پیرزن محترم هم مال اونجاست و دارو گیاهی اونجا رو یه قاشق چایی خوری بهم داد که ویارام کلی بهتر شد . توش تخم شنبلیله و زیره رو تشخیص دادم . ریز ریز می خوردم . گفتم خوش به حال شاهرودی ها .
بچه ها من از ویار نمی تونم حرف بزنم چقدر نوشتم شرمنده . خداحافظ تا خاله مهیار حذفم نکرده .