2777
2789
سلام دوستای عزیز و به قول پرستو جون همدرد فاطیما جون ایشالا حال شوهریت خوب شه احتمالا دیده شما کمردد گرفتی خواسته همدردی کنه راستی فاطیما جون و مهیا جون که تازگی سونو رفتید نگفتید وزن نی نی تون چقدر بوده آخه من 21 نوبت دارم دوست دارم بدونم الان وزن مهدیارم چقدره.

راستی من خیلی مامان بدی هستم دیشب به خاطر تپش قلب زیاد لجم گرفت و به پشت خوابیدم چیکار کنم نفسم بالا نمیاد سرما هم خوردم بدتر شدم فکر کنید از الان شبها واسه خوابیدن نفس کم میارم وای به حال ماههای اخر....

گلپونه جون من تا حالا یه دونه عکس هم ننداختم ولی هیکلم خیلی خنده دار شده فقط شکم دارم که به طرف جلو اومده بدون هیچ پهلویی بقیه جاهام لاغره انگار قدم هم کوتاه شده شبیه فیونا زن شرک شدم....

زهرا جون کجایی نکنه شوشو اومده سرت گرمه بیا از اون عکسها بذار حال کنیم

مامانای دیگه کجان از حالا تنبل شدینااااااااا......
راستی مامانای تنبلی که هنوز اسم انتخاب نکردین بچنبید دیگه نی نی ها ناراحت میشن ....ای بابا اگه از حالا صداش کنید به دنیا که بیاد با اسم خودش آشناتره....

پرستو جون فکر کنم مهیا حالا حالا ها نیا زحمت لیست گذاشتن دوباره افتاد گردن خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانای خیی منتظر
من که دیگه از انتظار خسته شدم دوست دارم زودتر این دو ماهم تموم بشه از استرس وترسایی که هر ماه به خاطر یه مشکل جدید میندازن تو سرم خسته شدم.
راستی بچه ها من تا یکم راه میرم یا کمی فعالیت دارم پاهام کلی ورم میکنه بعد باید شب تا صبح بالش بزارم زیرپاهام تا یکم ورمش کم بشه بخاطر همین دکتر گفته نباید پیاده روی داشته باشم ،چون فعالیت ندارم هفته ای 600تا700 گرم وزن اضافه میکنم.

سارا جون دست رو دلم نزار که هر چی اسم من انتخاب میکنم شوهرم یه ایراد میگیره خودشم هیچ پیشنهادی نمیده من همچنان دارم حرص میخورمو اونم همواره خونسرده.
ی

سلام دختر گلی ها . وای فاطیما جون یعنی منم برای محمدحسنم هی باید برم پیش معلمهاش ؟؟؟؟؟؟ عیب نداره من فکر میکنم اگه یه روز بچه ام شیطونی نکنه و همه رو عاصی نکنه من مریض میشم . شیطونی مال من که نیست .
فکرکن یه روزی برای اینکه به پسمل هامون نگاه کنیم باید سرمونو بگیریم بالا . چه حالی میده . به شونه هاشم نمیرسیم .

رفتی دکتر هر چی راهکار داد بیا به ما هم بگو .
احتمالا قرص کلسیوم و امگا سه اگه نداده میده .

تو نی نی سایت خوندم علایم سه ماه اول و آخر مثل همند . ولی الان ترشح هورمونهایی هست که عضلات و مفاصل رو شل میکنه .
حالا فکرشو بکن دارم چی میکشم حتی هم اکنون . ههههه

دخترا حسابی خودمو زدم به بیخیالی . می خوام از 2 ماه باقیمونده فقط لذت ببرم حتی به این ویارای وحشناک هم اهمیت نمیدم . گناه داریم بس که همه ماه ها رو من و نی نی استرس خوردیم .
فقط مراعات راه رفتنمو میکنم نی نی زودتر نیاد

هی هی
ای خدا با اون تاپیک قدیمیه چه قدر خاطره داشتیم می گفتم هر موقع اطلاعات بخوام به اون سر میزنم . یادش بخیر . خودمم متن هایی رو که اونجا داشتم ندارم . چقدر اونا خاطره بودن .

حالا دیگه اضطرابای دوران بارداری برام شیرینه . داره هر روزش برام یه خاطره میشه . اون روزایی که با شما در مورد نی نی حرف می زدم و چی بخونیم و حتی مسایل خونمون .

سارا جون راست می گی من احساس می کنم صدا کردن و حرف زدن با نی نی تو دلی به هوشش و احساسات بشر دوستانش کمک می کنه هههه
امروز یه برنامه دیدم راجع شنوایی نی نی ها . گفتم چه خوب که هی نی نی رو صدا میکنم . بعد از تولد بهتر عکس العمل نشون میده .

منم وحشناک تپش قلب می گیرم . حرصم میگیره به پشت میخوابم بهتر که میشم دلم برای نی نی میسوزه هههههه

الان تپش قلب یکی برای رقیق شدن خونه مثل سه ماه اول . بعد برای حجم نی نی هست داره جای دل و روده و قلبو و ..... از خدا نمی ترسید تا گلومونو می گرفت .

خانمیا من 31 هفته ام یعنی الان ماه هشت هستم ؟
بعد ماه نه رو باید کامل بگذرونم ؟
الان من یه ماه فرصت دارم یا دو ماه . بگید زودتر بترسم .

می خوام زایمانم سیر طبیعی خودشو طی کنه بس که فوایدشو خوندم . البته اپیدورال می کنم .
<

ولی من کلا آدم لاجون و بی زوری هستم . این مدت هم عدم تحرک به لاجونی کمک کرده . ولی تلاش می کنم تا احساس پشیمونی نکنم . فیلم های زایمان هم نمی بینم . فکر می کنم زاویه دید ما با دوربین فرق داره . اگه ببینم غش می کنم

فاطیما جون فیلم نی نی رو بذار لذت ببریم .هی قلبونش بشم . اسمش چیه دخمل گلی ؟

سارا جون فیونا رو خوب اومدی کلی خندیدم . شوهری من میگه تو که اول یه هسته البالو قورت میدادی معلوم میشد
اَ اَ اَ اَ دهنش باز میمونه . هههههه

خانمیا این میوه هایی که برای هوش و زیبایی بچس استفاده کنید با قرآن خوندن هم باشه چه بهتر .
فصل میوه های خوبیه ولی از مامانای نی نی سایت خوندم پرتغال باعث انقباض می شه . من که یه مدت روزی 3 - 4 تا می خوردم انقباضی نبود . واقعیتشو نمی دونم .

راستی بعد از اینکه از پیرزن همسایه شنیدم ماهی برای بینایی جنین خوبه ( اینو از مامان قابله ی خدا بیامرزش می دونست ) تو یه مقاله علمی خارجی هم خوندم
علمشون تازه داره میرسه به پای پیرزنای ما.

اینجا یه نفر مال شاهروده یادم نمونده کیه . فقط این پیرزن محترم هم مال اونجاست و دارو گیاهی اونجا رو یه قاشق چایی خوری بهم داد که ویارام کلی بهتر شد . توش تخم شنبلیله و زیره رو تشخیص دادم . ریز ریز می خوردم . گفتم خوش به حال شاهرودی ها .

بچه ها من از ویار نمی تونم حرف بزنم چقدر نوشتم شرمنده . خداحافظ تا خاله مهیار حذفم نکرده .
فصل آفتاب ملایم
سلام سمیه جون . هفته ای داری زیاد وزن اضافه می کنی . این وزن مال دو هفته آخره . همه چی بخور ولی شیرنی رو حذف کن . مگه خرما باشه یا حلوا ارده که از کنجده . بهتره ارده خالی باشه که خودت شیرینی شو تنظیم کنی .
آخه همه چی هم برای نی نی لازمه .ولی بچه ات زودتر داره میرسه . بذار سیر طبیعی خودشو بره .
دکترا بچه 4 کیلویی رو سزارین می کنن. خودت هم خدایی نکرده کمردردت بیشتر می شه یا افتادگی رحم پیدا می کنی .
فصل آفتاب ملایم
مرسی گلپونه جون ولی من هیچ شیرینی نمخورم بجز عسل اونم صبح خیلی کم نشاسته هم حذف کردم دکترا هم موندن که چرا من اینقدر وزن اضافه میکنم بهم گفتن برنجم نخورم منم 3روز با آش وسوپ گوشت ومرغ آبپز خودمو سیر میکردم هیچ تاثیری نداشت فقط این فسقلی عین 3روزو تکون نخوردتا برنج خوردم تو دلم پشتک میزد بچه پرو.
درضمن گلپونه جون من شاهرود زندگی میکنم اصلنم خوشبحالم نیست فقط بخاطر شوهرم اینجا رو تحمل میکنم در هر صورت اگه چیزی از اینجا خواستی من 10آذر میام تهران بگو برات بیارم عزیزم
گلپونه عزیزم فکر کنم 2ماه دیگه محمد حسن جون به دنیا میاد.............آخ فدااااااااااا

من تازه تو هفته 26 رفتم وای من عفونت ادراری گرفتم البته دکترم گفت خفیف بهم داروی واژینال داده خیلی ببخشید موقع نزدیکی درد وحشتناکی دارم دیگه از ترسم میترسم کنار شوهرم بخوابم وای حرفای بد زدم حذفم نکنن...

مامانا تا میتونید مایعات زیاد بخورین مثل من نشین در ضمن شیر و ماهی رو فراموش نکنین

سمیه جون منم مثل خودتم وزن زیاد کردم انقدر لپام باد کرده شوهری هروز صبح میکشه به منم گفتن نشاسته و برنج نخورم ولی مگه میشه گشنم میشه فقط شیرینیجاتم رو کم کردم نشاسته هم سعی میکنم نخورم

خیلی نگران عفونتم هستم آخه انتی بیوتیک هم نمیشه مصرف کرد.

راستی من هنوز سرویس تخت مهدیاری رو نخریدم گذاشتم 28 هفته م تموم شه بعد به نظرتون دیر میشه؟

راستی واسه روتختی شماها چیکار میکنید آماده میخرین یا میدوزین؟
این مقاله با رعایت کپی رایت از وبلاگ قند عسل مامان و بابا کپی کش می شود

علائم هشدار دهنده در بارداری

1- درد :

�دردی که با استراحت خوب شود:

در دوران بارداری چون تغیراتی داره در وجود مادر صورت می گیرد مفاصل از هم باز میشوند، که در این حالت یک حرکت ناگهانی مادر می تواند باعث تحت فشار قرار گرفتن اعصاب دور مفاصل شود و درد ایجاد کند. ماهیچه ها بر اثر بارداری ضعیف می شوند، مثل ماهیچه پشت و شکم ولگن که وقتی ضعیف می شوند دیگه نمیتوانند مفصل رو خوب نگه دارند و درد پیش می آید.بنابراین کفش پاشنه بلند و تخت نپوشید، درست راه بروید، درست بخوابید، زیاد سر پا نایستید، پله را بدو بدو بالا و پایین نروید چون همه مفاصل شل هستند و مچ پا سریع پیچ می خورد و زمین می خورید.ولی بعضی موارد به هر حال بر اثر رعایت نکردن پیش می آید و زیر شکم درد می گیرد ویا یه مسیری از پشت باسن تا زانو درد می گیرد. و این درد با استراحت خوب می شود.

(دردی که با استراحت خوب شود اشکالی ندارد)

�مداوم باشد:

درد زیر شکم که با استراحت فرقی نمی کند و یا شکم سفت میشود که این حالت ها را بیشتر در اواخر دوران بارداری میبینیم. و این سفتی از بین نمی رود و در ضمن با درد نیز همراه است. ممکن است با یه لکه بینی قهوه ای رنگ نیز همراه باشد. این اصلا خوب نیست. سریعا به بیمارستان مراجعه شود. دنبال دکترتون نگردید فقط به بیمارستانی که قرار است پذیرش شوید، مراجعه کنید، اونها خودشان دکتر را خبرمیکنند.

(حتما باید بلا فاصله بروید بیمارستان )

پیشگیری: بار سنگین بلند نکن. کارهای سنگین نکن. فعالیت شدید نکن.

�متناوب باشد:

یه موقعی هست که درد می گیره، شکم سفت می شه و دردش هم مثل درد های پریود است و مثلا 20 ثانیه طول می کشه و ول میکنه و بعد چند دقیقه دوباره می گیره. و به همین ترتیب ... . بعد از هفته 37 بارداری این نوع درد درد زایمان است و و قبل از هفته 37 بارداری زایمان زودرس است و باید به بیمارستان مراجعه کنید و علت بررسی شود و جلوی آن گرفته شود.

( بعد از هفته 37 بارداری این نوع درد درد زایمان است و قبل از هفته 37 بارداری زایمان زودرس است )

نکته: ممکن است حول حوش هفته 37 این حالت باشد که شکم سفت میشه و 5-6 ثانیه هم سفت می مونه ولی دردی رو احساس نمی کنید . 8الی 9 بار هم در روز این اتفاق بیفته هم اشکال نداره. و دهانه رحم داره آماده زایمان می شود.

2-ترشحات : هر گونه ترشحی که از مجرای واژن و مجرای ادرار دیده شود.

� لکه بینی:

- ماه به ماه پریود یه لکه کوچک دیده میشود و تمام میشود. مشکلی نیست.

- لکه کوچک دیده می شود، با استراحت تمام میشه. مشکلی نیست.

- لکه بینی در هفته های آخر به علت قرار گرقتن سر بچه در لگن، باعث شکننده شدن دهانه رحم میشود و ممکن است مویرگی پاره شود و لکه ایجاد شود. مشکلی نیست.

نکته: هیچ کدام از موارد بالا با درد همراه نیست و با استراحت از بین می رود. ولی اگر ادامه دار باشد باید بیمارستان مراجعه کنید و علت بررسی شود.

- لکه قهوه ای بعد از هفته 37 هم که عالیه و نشانه آمدن بچه.

�خونریزی: هر زمانی از بارداری اگر خونریزی واضخ و روشن دیدید، بیماستان مراجعه کنید. بعضی وقت ها جفت جلو هست و بعضی موقع دهانه رحم خیلی شکننده است و خونریزی می دهد و بعضی وقت ها جفت از عضله رحم جدا میشودو ....

�ترشحات بیش از حد:

- نمناک بودن لباس زیر بخصوص در هفته های آخر خیلی طبیعی است. نوع هورمون ها عوض می شود چون باید دهانه رحم و واژن لیز شود تا زایمان طبیعی راحت تر صورت گیرد.

( ترشحات بی بو و بی رنگ هیچ اشکالی ندارد )

-ترشحات بودار که رنگش متمایل به زرد و سبز باشد یا سفید رنگ وپنیری شکل باشد، این عفونت یا قارچ است و باید بررسی و مداوا شود. اگر این ترشحات ادامه دار باشد و با تعویز لباس زیر و خوردن آب و ماست خوب نشود، چون باکتریایی است، می تواند باعث پاره شدن کیسه آب شود. حتی یک سرما خوردگی و تب هم می تواند باعث پاره شدن کیسه آب شود بنابراین مادران باردار سرماخوردگی همراه با تب را باید جدی بگیرند. عفونت دندان و لثه باید سریعا درمان شود.

-ترشح بودار و زرد رنگی که بعد از مدت طولانی سوزش و خارش به آن اضافه نمی شود ، قسمتی از ترشحات طبیعی بدن شماست. اگر این رنگ زرد به سمت سبز برود عفونت است. توصیه میشود که ماست در رژیم غذاییتون باشد، مایعات به اندازه کافی بخورید و موقع ادرار حتما کمی به سمت جلو خم شوید تا مثانه کاملا خالی شود.

- همیشه سوزش و خارش و درد پهلو ها نشانه عفونت ها واژینال نیست. و عفونت های ادراری هم داریم. پس اگر سوزش دارید بهتر است که کشت کامل ادرار بدهید تا مشخص شود .

- پارگی واضح کیسه آب و سوراخ شدن کیسه آب: علت اصلی هردو عفونت است. بعضی وقت ها هم بچه هایی که درشت هستند و یا سنگین هستند ، بر اثر فشار آوردن باعث پاره شدن کیسه آب می شوند.

پارگی زمانی است که حجم زیادی آب یکباره از شما خارج شود مثلا به اندازه یک سرامیک زیر پای شما و کل لباستان خیس می شود. این پارگی واضح کیسه آب است. اگر این اتفاق بیفتد چه قبل هفته 37 و چه بعد از هفته 37 باید به حالت خوابیده بروید و پا ها را بالا قرار می دهید و ایستاده قرار نمی گیرید و خودتون رو به بیمارستان می رسانید. اگر بعد از هقته 37 باشد که نشانه زایمان است و درد ها شروع می شود و ...

اگر قبل هفته 37 اتفاق بیافتد پیگیر می شوند و علت را پیدا می کنند و اگر عفونتی باشد اون رو پیدا می کنند وتا اونجایی که امکان دارد بچه رو نگه میدارند. اگر آب دور بچه به یک حداقلی برسه مجبور به بیرون آوردن بچه می شوند.

موقعی که سوراخ میشود تشخیص مشکل میشود. نمناکی در لباس زیرتان می بینید و باید دید که ترشح است یا دفع ادرار بر اثر بی اختیاری است (بعضی مادران در ماههای آخر دچار بی اختیاری ادرار میشوند) و یا کیسه آب سوراخ شده است.

ترشح که وضعییتش معلومه ، رنگی و کلا غلیظ تر از مایع دور بچه است. برای اینکه مادر بفهمد که ادرار است یا مایع دور بچه ، از مادر می خواهیم که بره دستشویی و مثانه را کاملا خالی کند و یه نوار بهداشتی تمیز توی لباس زیرش بگذاره و چند تا سرفه ملایم بکند و نه شدید. اگرنواربهداشتی نمناک نشد بس مشکلی نیست و لی اگر نمناک شد سواخ شدگی کیسه آب است و به بیمارستان مراجعه می کنید و پس از دو روز استراحت و پیدا کردن علت و درمان، سوراخ شدگی ترمیم می شود.

3- کاهش حرکات جنین:

مطابق سن بارداری باید همیشه حرکات جنین را کنترل کنید. اوایل همون تلق و تلوقش کافیه. بعد میرسه به حرکات ضربه ای و از هفته های 33 و 34 احتمال اینکه حرکاتش کم شود، هست چون دیگه جا نداره حرکت کنه.

اگر خواستید چک کنید، مثلا یه نصف روز حواستون به حرکات بچه نبوده و بعدش خواستید بررسی کنید:

اگر تا دو ساعت از زمان شروع بررسی حرکت نکرد یه ماده قندی بخورید مثلا آب قند یا چهار تا خرما یا ... و به پهتوی چپتان دراز بکشید و یک ربع تا بیست دقیقه صبر کنید. باید یک الی دو حرکت داشته باشید. اگر نداشتید براین فرض می گیریم که خواب است ، بنا براین یک دست را سمت چپ و دست دیگر را سمت راست شکم می گذارید و یک کم شکم را به سمت چپ و یک کم به سمت راست میبرید و جنین را بیدار می کنید. و دوباره به پهلوی چپ می خوابید و صبر می کنید که حرکت کند.

اگر هیچ حرکتی را بعد از 45 دقیقه الی یک ساعت احساس نکردید. یه بررسی قلب جنین در همان روز انجام دهید. و اگر در بررسی قلب چند تا افت در ضربان قلب داشتیم یک بررسی سلامت جنین از طریق سونوگرافی باید انجام شود.

مدل حرکات جنین:

هفته نوزدهم، مثل یه حباب که می زیر دست می خواد بترکه، یا مثل نبض ولی تند تر از نبض خودتان، یا مثل ماهی که از دست لیز می خوره.

البته تعریفی برای حرکت نداریم . بعضی بچه ها پرحرکتند و بعضی ملایمند.

بچه کاملا در این سن می شنود و با صدای بلند ممکن است حرکاتش بیشتر شود و عکس العمل نشان دهد.

بچه ممکن است سکسکه کند و تکون های مرتب داشته باشد و این نشانه سلامتی اش است.

4- افزایش وزن ناگهانی از امروز به فردا همراه با ورم در دست و صورت و بدن بصورت ناگهانی و افزایش فشارخون:

حتما باید بررسی و علت معلوم شود چون ممکن است شروع مسمومیت حاملگی باشد. پس به دنبال این نباشید که بخورید و وزنتان را بالا ببرید که بچه هاتون تپل می شوند. چون عارضه روی خودتان ایجاد می شود.

همچنین دیابت حاملگی معمول و متداول و اذیت کننده است.

مسمومیت حاملگی وقتیست که ورم و فشار خون بالا و پروتئین در ادرار بالا باشد. یعنی مادر دیگه نمی تونه به بچه غذا و خون برسونه. و این هم برای مادر و هم بچه خطر ناک است.

ولی ورمی که مثلا در پاهاست با ستراحت خوب شود مسئله ای نیست. ولی ورمی که کل بدن رو بگیره مسئله است. و از سه ماهه دوم به بعد احتمالش بیشتر است.

5- درد هایی که بالای شکم رو می گیره و همراه میشود با حالت تهوع و استفراغ:

این می تونه یه عارضه کبدی باشه.

ولی حالت تهوع و استفراغ به تنهایی و بدون اینکه در اشتها خللی وارد کند تو ماههای آخر بارداری می تواند دوباره رخ دهد که علت آن فشار رحم به معده است.

نکته:

درد های زیر دنده ای طبیعی است. بیحسی مور مور شدن در مسیر دستها، خواب رفتگی همه طبیعی است و با ورزش های مناسب بالا نته ( البته تحت نظر مربی بارداری) کمتر می شود.

منبع: کلاسهای بارداری خانم فیروزه روستا
فصل آفتاب ملایم
سلام صدفهای مروارید دار .

آخیییییییی نی نی دلش برنج می خواسته الهیییی .

یادتونه مارال جون می گفت همش به جای غذا میوه می خورده وزن اضافه نکرده بود ؟ اینو امتحان کنید . زهرا جون به روت نمیاری طبق شواهد آخرین بار تو شمال بوده ها

راست می گی سارا جون باید مایعات زیاد خورد بعد از ادرار هم یه کم به جلو خم شد تا مثانه کاملا خالی شه .

سمیه جون به دوری باید عادت کرد دیگه . این رسم زندگیه . اونجا خونه شوهریه ، تهران خونه مادری؟
عادت نکنی حرص می خوری پیر می شی ها مادر . نی نی که به دنیا بیاد فکر می کنه تو مامان بزرگشی .

الهی فدات شم خواهر تو سلامت بیا تهران بارتو زمین بذار من کیف می کنم .

سارا جون منم تو هفته تو بودم سرویس تخت و کمدو سفارش دادم دو هفته بعد آوردن فکر نکنم دیر باشه .
سرویس ملافه و روتختیشو هم خریدم هم خاله محمدحسن با اینکه خیاطی بلد نیست دوخت . خیلی هم قشنگ شده بود . فرقشون اینه که حاضریه شیک و فانتزی هست . دوختنیه کاربردی تر و بزرگتره و راحت تر تو کیف نی نی جا میشه . بعد با خود ملافه و سرویس خوابو دور تختی یا پرده اتاق می تونه ست بشه .
دوختنش کاری نداشت همش مدام مستطیله . دورش هم چین داد. یه مستطیل بزرگتر هم توش مشما گذاشته برای زیرانداز تعویض که بازم نسبت به حاضریش راخت تر تو کیف جا میشه .

اگه می خوای کار خودت باشه زودتر شروع کن . پشت چرخ نشستن هر روز سختر می شه.
عکسشو بگیر به ما نشون بده بذوقیم .

عزیزم الان چون واژن ترشحش کمتر شده کارای تاپیک حذف کن سخت تره . انشالله یه ماه دیگه دوباره ترشحات معمولی و یا زیاد می شه . تازه اگه هیچ مشکلی نباشه می گن کارای تاپیک حذف کن راهو برای زایمان طبیعی باز می کنه . هم تو این سایت خوندم هم یکی از فامیلامون تجربه داشته .

من اگه عفونت داشتم نزدیکی نمیکردم حس می کنم عفونت بیشتر داخل شه . البته نظر غیر کارشناسانه خودمه ها .
حرف دکتر به جاست .

فصل آفتاب ملایم
وای گلپونه جون مرسی از کپی کشایی که گذاشتی خوب چیزایی کش رفتی خیلی مفید بود جواب خیلی از سوالات من توش بود.

گلپونه جون من 2-3سال اول حرصامو خوردم الان دیگه عادی شده واسه همین قلبم داغون شده زایمانمو با اعمال شاقه دارم انجام میدم...

سارا جون علایم عفونت ادرارت چی بود.
از اول بارداریت تا الان چقدر وزن اضافه کردی تا حالا آزمایش پروتیءن دادی.

خیلی باحال بود کارهای تاپیک حذف کن گلپونه جون کلی خندیدم خواهر از دستت...در ضمن مرسی از راهنماییت منم تو ذهنم بود که پارچه روتختی و پرده اتاق رو یه جور بگیرم منم میدم مامانم بدوزه کاش بتونی عکسشو بذاری ببینم مدلش چه جوریه .....

سمیه جون من تو آزمایش کلی که واسه س ماهه دوم میدن که شامل قند و ادرار میشه فهمیدم یعنی دکترم تشخیص داد وزنم هم 7 کبلو از اول بارداری زیاد شده شاید زیاد نباشه ولی من در عرض این 1 ماه 5/6 کیلو زیاد شدم اینش دکترمو عصبانی کرده میگه خیلی میخوری آخه قند هم نداشتم ولی گفت باید رعایت کنم برعکس همش هوس شیرینیجات میکنم.تست پروتئین هم ندادم

از علایم عفونت ادرار:
1-تکرر ادرار که البته تشخیصش الان سخته چون معمولا همه تکرر ادرار دارن
2-زیاد شدن ترشح که من خودم حس میکنم نداشتم ولی دکترم گفت حتمت ترشحت زیاد شده
3-کارهای تاپیک حذف کن وحشتناک دردناک و همراه با سوزش که خدا واسه هیچکس نیاره

فقط فقط فقط مایعات روزی 8 لیوان .شیر چای کم رنگ و آب،دوای دردشه واز کپی کش های گلپونه جون هم که یاد ژرفتیم ماست هم واسه رفع عفونت خوبه
گلپونه جون فکر میکنی اگه دست خودم بود انقدر عذاب میکشیدم فقط دلم واسه شوهری میسوزه ای کاش اونم یه ذره دل میسوزوند تازه اونم با وضعیت من که دکتر گفته با احتیاط باید باشه وای نمیدونی دلم میخواد هرچه زودتر این دوران بگذره اگه خدای نکرده به بچم آسیبی برسه هیچوقت شوهرمو نمیبخشم.....گناهم داره بیچاره خوب ولش کن بابا بی خیال خدا خودش مواظب نی نی هامون هست
سلام
به دستور سارا جون لیستو می ذاریم :
گلناز.............25/12/89 .....یزد .......... خانه دار ............... دختر ........ ؟
گلپونه...30......5/1/90 ......تهران..........خانه دار ............آقامحمدحسن ....دکتر وزیری..بیمارستان حضرت زینب
شیرین...29......5/1/90......تهران.......... کارمند..............آقا شایان....... دکتر شادانلو.. بیمارستان تهران کلینیک
فاطمه...27......8/1/90........قم............خانه دار ...........عاطفه سادات .....دکتر عزتی....بیمارستان ولی عصر
مانیا.....28......9/1/90......تهران..........دبیر-استاد..........نورا خانم.....دکتر کاشانی زاذه....بیمارستان خاتم الانبیا
پرستو...28......15/1/90.....تهران..........خانه دار............آقا محمد مهدی...دکتر احمدی....بیمارستان حضرت زینب
سمیه...29.....15/1/90.....شاهرود.......خانه دار.............دختر.......دکترآل یاسین...بیمارستان بهمن یا شریعتی
تینا......31.....15/1/90......اصفهان........خانه دار.............دختر......
زهرا.....23..... 19/1/90 .....بابل...........خانه دار.............آقا سید محمد
سارا.....27 ....24/1/90......ساری..کارشناس ارشد کشاورزی..آقا سید مهدیار
مهیا.....24......29/1/90 ....تهران..........خانه دار .............آقا مانی .......دکتر آج وند....بیمارستان ?
فاطیما ...39.....6/2/90 .... تهران ........کارشناس امور اداری ..... دختر ......دکتر نبئی.. بیمارستان آتیه
غزاله....27.....10/2/90.....تهران-آستارا...خانه دار............سوفی خانم.....دکتر همتی...بیمارستان مهر
لی لی....29.....15/2/90.....تهران..........خانه دار...................?.....دکتر هاشمی...بیمارستان مادران