2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351578 بازدید | 2170 پست
سلام مینا جان.میشه درخواست دوستی منو قبول کنی،میخواستم برات پیام بفرستم. منم کولپوسکوپی کردم و ن ...

دكتر به من گفت بعد از عمل اگه اوضاع خوب باشه از ٣ ماه بعد ميشه اقدام كرد به بارداري

ولي اگه عمل نكني

ممكنه به سرطان تبديل شه و مجبور شيم رحم و در بياري

❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

نیلی جان ممنونم جواب منو دادی عزیزم،خداروشکر که بهتری.ببخشید یعنی بعد از عمل هم ممکنه کامل خوب نشه و عمل مجدد بخواد؟ شما اقدام به بارداری کردی بعد از عمل؟ 

اصلا امکان بهبود خودبه خود نداره؟ اخه نت نوشته میتونه خودش خوب بشه که....😔

بهتاش روزهاي شنبه و دوشنبه هست  براي وقت گرفتن روزهاي فرد هم ميتوني تماس بگيري منشيش هست براي ...

شانس من اون روزایی که زنگ زدم جواب نداد مطب مجبور شدم از بیمارستان خاتم وقت گرفتم.

نیلی جان یعنی بعد از عمل هم همچنان پاپ ها و کولپو cin3 میزنه؟

2805
من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

نیلی جان میشه بگی کدوم ازمایشگاه رفتی برای تست پاپ وhpv

واینکه شماسابقه درگیری ویروس روداری یانه هیچ علامتی مقل زگیل واینانداشتی؟

وخدایی که بشدت کافیست
شانس من اون روزایی که زنگ زدم جواب نداد مطب مجبور شدم از بیمارستان خاتم وقت گرفتم. نیلی جان یعنی بع ...

نه

بعد از عمل ديگه cin 3 نزد

اون تيكه از دهانه رحم كه درگير هستش رو ورداشتن

و هي ميريم پاپ و كولپو كه دكتر ببينه كه جاي ديگه اي رحم درگير نشده باشه

❤️❤️
بيمارستان نيكان براي تست hpv و بيمارستان لاله براي نتيجه كولپوسكوپي

دکتربهتون گفت اینجاهابری؟

اخه معمولامیفرستن ازمایشگاهی بیرون 

نمیدونستم بیمارستانم میرن 

چون تومطب میدیم که مریضاشودکترفرزانه میفرستادازمایشگاه دنابرانمونه هلی کولپوسکوپی

وخدایی که بشدت کافیست
دکتربهتون گفت اینجاهابری؟ اخه معمولامیفرستن ازمایشگاهی بیرون  نمیدونستم بیمارستانم میرن  ...

٥ شنبه صبح ها بيمارستان بهمن كولپو ميكنه ولي اگه مطب كولپو كني 

نمونه رو ميبريم بيمارستان بهمن

❤️❤️

سلام دوستان عزيز

من تست پاپ اسمير دادم و مشكوك بود بعدش hpv دادم و نتيجه تست مثبت بود از نوع ١٦ و ١٨ كه هر دوش پر خطرن ديروز كولپوسكوپي دادم و ٤ تا نمونه ازم برداشت كه امروز دادم آزمايشگاه ولي تا ٢ هفته ديگه كه جواب بياد ميميرم از استرس ، دكتر در حين كولپوسكپي گفت ٤ ناحيه از دهانه رحم تغيير رنگ داده كه از همشون نمونه بر داشت خيلي كوچيك كه اصلا هم درد نداشت نه اون موقع نه بعدش ، من ازش پرسيدم بدترين نوع جواب چي ميتونه باشه گفت cin 2 كه بايد يك لإيه از دهانه رحم رو برميدارن 

حالا كسي اطلاعات بيشتري داره ؟؟! يا كسي بوده شرايطش مثل من بوده باشه؟ اصلا امكان داره با وجود ويروس و نتايج تست هاي قبلي جواب كولپوسوپي چيزي نباشه؟؟؟!!! 

سلام دوستان

من تازه عضو شدم 

من هم پارسال متوجه شدم ويروشhpv16  دارم با اينكه هيچ علائمي نداشتم

٦ماه پيش كه براي چكاپ رفته بودم دكتر گفت بايد كولپوسكوپي انجام بدي و متاسفانه نتيجه cin2 بود كه بعد دكترم عوض كردم رفتم پيش دكتر ميترا مدرس و عمل ليپ انجام دادم و بهم گفت دوباره براي كولپو سكوپي بهمن برم پيشش

من بچه ندارم و تازه هم ازدواج كرده بوديم كه فهميديم

از نظر روحي خيلي به هم ريختم و الان مي ترسيم رابطه داشته باشيم به خاطر ويروس

من الان هم رژيم غذايي رعايت مي كنم ورزش مي كنم و كلي ويتامين مي خورم

نمي دونم چي ميشه ولي كلا زندگيمونو ريخته به هم

2810