2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351502 بازدید | 2167 پست
شماپس مشکلت شایدازویروس نباشه که منفی نشون داده نظردکتدت چیه ببین من دکتربهتاش روقبول ندارم اصلا ...

بعید میدونم از چیز دیگه ای باشه،چون همه جا نوشته ازهمینه،من دارم دیوونه میشم،نه من نه همسرم هیچوقت رابطه خارج از ازدواجمون نداشتیم.منم مثل شما همیشه التهاب دارم ولی خیلی اتفاقی کولپوسکوپی کردم و فهمیدم😢

چرا بهتاش رو قبول نداری؟ من فکرکردم پیش اون برم،چون پیش مدرس گیلانی میرم فعلا.فرزانه فرح بخوام وقت بگیرم خیلی دیر وقت میده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعید میدونم از چیز دیگه ای باشه،چون همه جا نوشته ازهمینه،من دارم دیوونه میشم،نه من نه همسرم هیچوقت ر ...

نه بمن که یه هفته ای وقت داد

ناراحت نباش بروپیشش دکترخوبیه 

ببین اگه خدای نکرده مشکلیم باشه چون زودفهمیدی جلوشومیگیره

بعدیازهراجان شماپاپ اسمیرت همیشه نرمال بود؟؟یانه اون قسمت که برای چیزای غیرنرمال هست رومیگم

منوترسوندی منکه به هررکتری نشون میدم میگن پاپ اسمیرت نرماله تستhpvهم نرمال بروخیالت راحت

راستی کدوم ازمایشگاه بردی منم که هردوروتوازمایشگاه شفق دادم توسهروردی شمالی 

ولی دیرم دکترفرزانه میفرستادمریضاشوبرای نمونه های کولپوسکوپی ازمایشگاه دنا

وخدایی که بشدت کافیست
2805
سلام میشه بگین این ویروس چجوری تشخیص داده میشه غیرپاپ اسمیر علایمش فقط عفونته 

یسریاکه زگیل میزنن میفهمن پیگیزی میکنن یسریام هیچ علامتی ندارن که معمولاانواع بدخیمترن وفقط توپاپ اسمیراینامشخص میشن بخاطرهمینه که اینقدتاکیددارن به انجام دادن تستای پاپ اسمیربطورروتین

البته اون انواعی که بابدخیمی هم مرتبطن مراحل پیش سرطانی دارن اینجوری نیس طرف یهوسرطانبگیره چندسال طول میکشه واون اوایل که میفهمنبراحتی درمانمیشه 

وخدایی که بشدت کافیست
بعید میدونم از چیز دیگه ای باشه،چون همه جا نوشته ازهمینه،من دارم دیوونه میشم،نه من نه همسرم هیچوقت ر ...

راستی اگرکولپوسکوپیت رومیگی که نتیجش بده وفلان البته خدانکنه ان شالله خیرباشه ولی حتماتواون مشخصه اگرویروس اچ پی وی باعثش شده ازچه نوعی هست مثلا16یا18یا... 

وخدایی که بشدت کافیست

مدرس گیلانی هم قبول ندارم بنظرمن بدردنمیخورن جفتشون 

چندینبارتوتاپیکای مختلفم دیدم که کاربرای همینجاراضی نیستن ازشون خودم برخوردشودوس نداشتم

وخدایی که بشدت کافیست
نه بمن که یه هفته ای وقت داد ناراحت نباش بروپیشش دکترخوبیه  ببین اگه خدای نکرده مشکلیم باشه چ ...

راستی چه روزایی هست زنگ بزنم مطب وقت بگیرم؟میگم به نظرت همینطوری نرم مطب بگم توروخدا بذار برم دکتر ببینه جوابمو؟خودم میدونم جوابم خوب نیست وخطرناکه ولی میخوام اونم ببینه

راستی چه روزایی هست زنگ بزنم مطب وقت بگیرم؟میگم به نظرت همینطوری نرم مطب بگم توروخدا بذار برم دکتر ب ...

حتمازنگ بزن چون دویاسه روزبیشترنمیادمطب اونم ممکنه بازبعضی روزانیادیه هفته ای وقت میده

وخدایی که بشدت کافیست

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم 

نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم

كولپو كردم و cin3 بودم

يك مقدار از دهانه رحم رو برداشتم و الان هر ٤ ماه كولپو و پاپ ميدم

فعلن كه خدا رو شكر خوب بود و cin 3 به مرحله جلوتري نرفته

من پيش ميترا مدرس و فرح فرزانه ام رفتم ولي بهتاش رو بيشتر دوست داشتم

فرح فرزانه ميخواست كه يه قسمت زيادي ازم بر داره ولي نظر مدرس و بهتاش يكي بود

❤️❤️
نیلی جان ببخشید مشکل شما هم همینه؟ نظر دکتر بهتاش چیه؟ من خواستم ازش وقت بگیرم،مطب رو چندبار زنگ زدم ...

بهتاش روزهاي شنبه و دوشنبه هست 

براي وقت گرفتن روزهاي فرد هم ميتوني تماس بگيري منشيش هست براي يك هفته ١٠ روز بعدش وقت ميده

❤️❤️
2810