2777
2789
عنوان

به نظرتون برم بلایند دیت یا ن😅

143 بازدید | 13 پست

تو یوتیوب خیلی فیلمشو دیدم وسوسه شدم منم برم

ولی خیلی استرس دارم خجالتیم هستم میترسم برنامشونو خراب کنم یا هول بشم چرت و پرت بگم😂😑

حالا به نظرتون برم یا نرم؟

کاربری دست چندنفره🤍🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یه چیز دیگه 

شما فالورتون چقده؟

کسایی رو میبرن ک فالوور داشته باشن

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...سال‌ها پرسیدم از خود کیستم؟ آتشم ، شوقم ، شرارم ، چیستم؟ دیدمش امروز و دانستم کنون ، او به جز من ، من به جز او نیستم !

بعد یه چیز دیگه شما فالورتون چقده؟کسایی رو میبرن ک فالوور داشته باشن

نه بابا اونا هم اولش فالوور نداشتن

بعد از برنامه یهو فالوراشون رفت بالا

مهم اینه خوشگل باشی

شغلتم بگی مادلینگ💅🫦😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خوشگلی؟

ولا این همه آدم عادی رفتن ربطی نداره

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
نه بابا اونا هم اولش فالوور نداشتنبعد از برنامه یهو فالوراشون رفت بالامهم اینه خوشگل باشیشغلتم بگی م ...

داره ...

حداقل باید ۵،۶ کا داشته باشن ...

بعدم بیایند دیت چرت و پرته فقط دنبال تبلیغن 

مثلا ملودی خیلیی فالور داشت 

یا مرام خدایی فالور داشت 

اصن شرایطشو ک خوندم هر کسی ک بیشتر فالور داشته باشه انتخاب میشه

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...سال‌ها پرسیدم از خود کیستم؟ آتشم ، شوقم ، شرارم ، چیستم؟ دیدمش امروز و دانستم کنون ، او به جز من ، من به جز او نیستم !

اکثرا کسایی رو میارن تو برنامشون که دنبال جمع کردن فالوورن، یا خودشون بلاگرن. کسایی رو میبرن که به شدت پولدارن که طبیعتا پول خوبیم میدن به این برنامه که فقط دیده بشن. بعدم یه سری بیمار روانی و اختلال شخصیتی رو میارن که فقط با حاشیه ویوو بخورن. خلاصه که جای هر کسی نیست گلم.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.