2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
این رو هم بگم عزیزم من کلا یک سال هست پیش ماما تغذیه اصلاح سبک میکنم اصلا نمیدونم این ویروس چطوری و ...

تغذیه ی ک شما تحت نظرش هستید شاید چیزایی داره ک تبعش سرد باشه و سردی برای این ویروس یعنی پیشرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تغذیه ی ک شما تحت نظرش هستید شاید چیزایی داره ک تبعش سرد باشه و سردی برای این ویروس یعنی پیشرفت

نمیدونم والا تقریبا همون چیزایی که نوشته بودن رو من یه ساله میخورم

الان پیش زنان بودم نظر نداد، گفت باید بری پیش انکولوژی

نمیدونم والا تقریبا همون چیزایی که نوشته بودن رو من یه ساله میخورم الان پیش زنان بودم نظر نداد، گفت ...

این پروسه،یه مروسه ی بسیااار استرس زا هست ک هرچقدرم دوربریاا بگن نگران نباش باز دل ادم اروم نمیگیره.تهران هستید؟

این پروسه،یه مروسه ی بسیااار استرس زا هست ک هرچقدرم دوربریاا بگن نگران نباش باز دل ادم اروم نمیگیره. ...

اگه تهران هستید تو نت بزنید ادرس و مشخصات دکتر چراغی.براتون کلو انجام میده و اصلا هم درد نداره .و اونا خودشون نمونه رو به ازمایشگاه معتبر ارجاع میدن..من بازم تاکید میکنم جوابای کاذب تو این ویروس ب شدت زیاده.هر ازمایشگاهی بدرد غربالگری این ویروس نمیخوره

ببخشید دیر دیدم من ۱۶رو داشتم و خود زگیل هم داشتم. بعد عفونتهای شدید که آخرم cin3 شدم جراحی شدم و تا ...

تورو خدا به منم کمک کنید. ۱/۵ سال پیش از همسرم جدا شدم، دیوز فهمیدم اچ پی وی ۶۸ دارم یسریا میگن نمیشه فقط یه دونه باشه، جوابت اشتباهه یسریا میگن باید تاییدیه fda داشته باشه

همینجوریش ۷ ماهه با اندومتریوز‌و یائسگی کاذب درگیرم اینم شده مصیبت جدید، تو این مدت که جدا شدم اصلا رابطه ای نداشتم ولی یادمه که همسر سابقم پشتش خارش و جوش و زخم و حونریزی داشت، خودم هیچ علائمی اصلا ندارم واقعا دارم دیوونه میشم دیگه. فردا وقت گرفتم از دکتر چراغی که برم برای کلوپوسکوپی😭

نگران نباش شماره 53 خطرناک نیست و احتمال بالاتر رفتن درجه سین 2 و 3 برات خیلی کمه مخصوصا که واکس زدی ...

سلام عزیزم من درخواست دوستی دادم به شما و پیام هم فرستادم میشه خواهشا جواب بدبن و کمکم کنید عزیزم خیلی نگرانم🙏🙏

2810