برای همه شماهایی ک دچار زگیل هستید مینویسم.منی ک تازه عروس بودم و موقعی ک قرار بود جهازیمو بچینم تو یه شهر غریب متوجه این زگیل شدم .غربت در شهر غریب و بیماری برای منه نو عروس تا مغزاستخونم رفت.دکترهای مختلف .حرص جوشهای فراوان و در نهایت بعد۱سال درب دری حتی الان تستم منفیه چ برسه که اصلا غیب شدcin1
دوستان تجربیات تغذیه مو میگم و تب سنتی ک اگه عمل کنید ضرر نمیکنید و مثل من منفی میشه
۲سین.ترکیب عسل و سیاه دانه نیم گوب ناشتا بخورید۱روز در میان،و عسل طبیعی و ژل رویال مخلوط کنید،یه روز ژل رویال یه روز ۲سین
گوگرد از سایت دکتر داوود تهیه کنید و هر روز ۱قطره داخل تشت بریزید و به مدت۲۰دقیقه تا۳ماه توش بشینید،تمام بدبختی های بدن از سردیه
بادمجان نخورید.سردی ها نخورید.سرخی کردنی محدود کنید.فست فود رو متوقف کنید.سبزی و میوه فراووان بخورید.هر روز شورتتونو عوض و قبلش اتو بکشید.تو حموم نشینید.سعی کنید اگه عفونت دارید بر طرف کنید
و در اخر اگه تهرانی پیش فاطمه چراغی ک بسیار دستش سبک هست و زدن ۳دوز واکسن گارداسیل کمتاسفانه الان خیلی گرونه.من در سن ۳۱سالگی متوجه شدم.الان۳۳سالمه
روان خودتونو خواهش میکنم اسوده نگه دارید تا مثل من به بیماری خود ایمن کرون یا التهاب روده گرفتار نشید.این بیماری ارتباط مستقیم با روان داره.میدونم خیلی سخته اما خواهرانه برای خواهرای خوبم میگم،به خداوند اعتماد کنید و ایمانتونو قوی کنید،اگا اعتقاد دارید برای ارامش روانتون میگم دعای جوادالکاظم چله ببنید و بخونید هرشب.من با این رعایت ها سر۴۰روز چله بسته بودم، قرار بود فرداش برم برا جراحی ازمایشم در کمال حیرت منفی شد!تغذیه رو اوکی کنید حتماا خوب میشید مثل من