2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

من پنج ماه پیش تست دادم نوع ۴۵ و ۷۳ دارم شوهرم هم رفت تست داد نوع ۱۶ داره خدا رحم کنه من کارم شده قرصهای تقویتی خوردن و تعذیه سالم دو دوز واکسن رو زدم دوز سومش پیدا نمیکنم تابستون باید بزنم سومیشو

آخه پیامای @maryami215   تواین تاپیک دقیقا مشکل منو داشته

ببخشید دیر دیدم من ۱۶رو داشتم و خود زگیل هم داشتم. بعد عفونتهای شدید که آخرم cin3 شدم جراحی شدم و تا الان ک ۶ماه گذشت همه چی نرماله تا آخر ماه دوباره پاپ اسمیر بدم و ببینم وضعیت چطوره .شمام نگران نباش بعد زایمانت بلافاصله پی گیر شو .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پنج ماه پیش تست دادم نوع ۴۵ و ۷۳ دارم شوهرم هم رفت تست داد نوع ۱۶ داره خدا رحم کنه من کارم شده قر ...

سلام نگران نباشید

انقدم ترسناک نیس ما خودمون برا خودمون بزرگش میکنیم

کولپو انجام دادین؟

ببخشید دیر دیدم من ۱۶رو داشتم و خود زگیل هم داشتم. بعد عفونتهای شدید که آخرم cin3 شدم جراحی شدم و تا ...

علایم عفونتت چطور بود من فقط ترشحات سبز بدون بو الانم که زگیل زدم میترسم پرخطروکم خطرو باهم داشته باشم 

راستی حدود سه ساله عفونت دارم وتواین سه سال دوبار باردار شدم 

ولی هردکتری رفتم شک نکرد به hpv

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
من پنج ماه پیش تست دادم نوع ۴۵ و ۷۳ دارم شوهرم هم رفت تست داد نوع ۱۶ داره خدا رحم کنه من کارم شده قر ...

شوهرت چه آزمایشی داد

سلام نگران نباشید انقدم ترسناک نیس ما خودمون برا خودمون بزرگش میکنیم کولپو انجام دادین؟

عزیزم بجز اچ پی وی مثبت علایم خاصی نداشتی مثلاعفونتی زگیلی 

ببخشید دیر دیدم من ۱۶رو داشتم و خود زگیل هم داشتم. بعد عفونتهای شدید که آخرم cin3 شدم جراحی شدم و تا ...

مگه زگیل مختص نوعای کم خطر یعنی ۶ و۱۱ نیست 

چندوقت طول کشید تا cin3شدی 

عزیزم بجز اچ پی وی مثبت علایم خاصی نداشتی مثلاعفونتی زگیلی

اول بدلیلعفونت و خارش رفتم دکتر ک پاپ انجام داد و ب اصرار خودم hpv

ک جواب پاپ منفی ولی hpv مثبت شد

ولی hpv اصلا ربطی ب عفونت نداره اینکه 90درصد hpvمثبت بعد دوسال منفی میشه،فقط ۱۶ک کمی طول میکشه اونم در نهایت ب احتمال زیاد پاک میشه عزیزم

اول بدلیلعفونت و خارش رفتم دکتر ک پاپ انجام داد و ب اصرار خودم hpv ک جواب پاپ منفی ولی hpv مثبت شد ...

نه من دیگه دارم باتوجه به زگیلام واین عفونت مقاومم میگم 

تواین تاپیکم دونفر مثل من بودن یه نفر cin1یه نفرcin3

من  هم برای درمان های ناباروری  هم زدن واکسن اچ پی وی می خوام برم ی متخصص خوب اگر تو ...

آزمانش پرو لاکتین دادی تقریبا دو سال باردارنشوم دکترم عوض کردم آزمایش نوشت معلوم شد پرو لاکتینم بالاس بعد مصرف دارو سریع باردارشدم

2810