2777
2789
عنوان

آقایی دیدین همه جوره از خانمش بهتر و بالاتر باشه⁉️🤵🏻💐

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 66 پست
سن ،زیبایی،معروفی ،سبک زندگی آداب و معاشرت و... این‌همه اختلاف ،فقط پولو دیدی؟!!؟؟

سن رو گفتم.

زیبایی خاصی من ندیدم، شاید بچشم من و سلیقم نمیاد. 

معروف بودن بله.

آداب معاشرت و ... باید بگم دور برمون آدم ثروتمند داریم بخاطر پول و موقعیت آداب معاشرت بالایی دارن. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاست رابطه چیزی نیست ک با مثال بشه گفت کلا بعضی دختر ها تو رابطه جذاب نیستن طرف رو سرد میکنن

قبل هر چیزی چرا خانم باید بکوشه که جذاب باشه؟ آیا مردا هم همینقدر تلاش میکنن که جذاب باشن؟ چرا خانم ها باید بترسن که اگر خود واقعی باشن پارتنرشون ازشون سرد میشه و مجبور به چیزی که نیستن باشن؟

همین حرفا باعث ازبین رفتن عزت نفس بین خانما میشه

سیاست هم کاملا قابل مثاله ساده ترینش در کلام مهربان و دلسوز در عمل بی رحم... تعادل رو توی ابراز علاقه حفظ کنن خودشون رو فراموش نکنن الویت اول تو هر شرایطی خودشون رو قرار بدن و...

تو همسایگی ما ی خانواده بود ۶تا دختر داشت و پدر خانواده کارگر ی خونه کلنگی ۱۰۰متری تو ی منطقه کاملا ضعیف بود ،

پدرشون تا زنده بود یکیشون عروس کرد و مادره با بدبختی یکی یکی عروسشون کرد تا  دختره یکی به آخرم در عین ناباوری اون زمان ی بنز سوار  پولدار اومد و سمج شد و گرفتش که هیچیش به اینا نمیخورد

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
سن رو گفتم.زیبایی خاصی من ندیدم، شاید بچشم من و سلیقم نمیاد. معروف بودن بله.آداب معاشرت و ... باید ب ...

منم نظرم اینه که آقایون برای انتخاب معیاراشون متفاوته، صرفا ثروت و قیافه نیست، 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن