2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351563 بازدید | 2170 پست
سلام دوستان عزیزم. من از سال 91 که دچار زگیل تناسلی شدم درگیر دکتر زنان هستم و تقریبا تمام دکترهای خ ...

سلام ,منم چندسالی هست مرتب سمت راست بدنم بین لب بزرگ و کوچک خارش داره  پماد ان ان میزنم خوب میشه دکتر رفتم قرص میدن ولی فایده نداره خودمو نگاه کردم چند تا لک ریز قهوه ای داره دقیقا اونا میخارن  بنظرتون زگیلِ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من نو ۳۱ دارم و جواب پاپ فقط التهاب کم بود اما کلپو رفتم cin1,2 شد 🥺 وقت عمل دارم ول ...

سلام از پست شما حدود دو ساله داره میگذره منم نوع 31 و 52 دارم کولپو کردم هنوز نتیجش نیومده خواستم بدونم شما چیکار کردی؟ منم پاپم التهاب شدید نشون میداد ولی من خونریزی بعد نزدیکی داشتم. شما عمل کردی؟ 

2805
واقعا کجا؟

عزیزم روبرو مطب شیوا وحیدی تو قائم مقام یه داروخانه هست دقیقا روبرو در مطب ، اون داره خارجیشو ، اسفند ماه من برای دوستم میخواستم گفت دونه ای ۳-۴ میلیون ، البته ما همچنان ازش نخریدیم هنوز 

عزیزم روبرو مطب شیوا وحیدی تو قائم مقام یه داروخانه هست دقیقا روبرو در مطب ، اون داره خارجیشو ، اسفن ...

مطمئنی همیشه داره؟؟کدوم شهر ؟کدوم استان؟مطمینی آمریکاییه؟

INFP(رویا پرداز)ScPD
مطمئنی همیشه داره؟؟کدوم شهر ؟کدوم استان؟مطمینی آمریکاییه؟

تهران ، روبرو مطب شيوا وحيدي ، اسم داروخانه يادم نيست ، منشي مطب گفت داره ، والا نميدونم فقط گفت خارجيشو دارم دونه اي ٣-٤ ميليون ، من اسفند ماه سوال كردم . ديگه الان نميدونم داره يا نه ، حتي از نزديك هم واكسنو نديدم . 

من‌دوشنبه‌رفتم‌پیش‌دکتر بهتاش کلوپو کردم گفت خوبه نمونه‌نگرفت فقط یکم‌‌ مالید به‌یه‌تیکه شیشه کوچیک خشک‌که شد گذاشت تو پاکت ‌بردم‌آزمایشگاه‌دنا هنوز‌جواب‌آماده‌نشده...کسی‌میدونه‌این چیه؟

من‌دوشنبه‌رفتم‌پیش‌دکتر بهتاش کلوپو کردم گفت خوبه نمونه‌نگرفت فقط یکم‌‌ مالید به‌یه‌تیکه شیشه کوچیک ...

سلام عزيزم براي منم كولپو بعد از عملم دقيقا همينجوري بود ، دكترمم بهتاشه، چيزي نيست ، وقتي چيزي نميبينه ديگه نمونه برداري نميكنه ، خدارو شكر هيچ مشكلي نداشتي ، اون قضيه شيشه هم كه ميگي براي اطمينان ميگيره ، كه جوابش قطعا خوبه ، چون خودش گفته خوبه و نمونه نگرفته .دقيقا منم همين جوري بودم .

سلام عزيزم براي منم كولپو بعد از عملم دقيقا همينجوري بود ، دكترمم بهتاشه، چيزي نيست ، وقتي چيزي نميب ...

خوب‌ خداروشکر که برای توام‌خوب‌بوده...من‌فقط‌نگران اینم که هنوز hpv مثبته ...میترسم‌دوباره عمل‌بخواد...

2810