2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
عزیزم توی پاپ که سین رو نمیگه...سین برای کلوپو هستش...شاید عفونت داری اینجوری زده دکترت‌چی‌گفت؟

عفونت که دارم. بله توی کولپو دقیق میگه. ولی پاپ هم همون low grade همون سین ۱ جلوش نوشته. 

نگين جان عزيزم نگران نباش ، اصلا چيزي نيست . هر چي هم باشه قطعا رفع ميشه . من فقط يادمه كه گفتي جواب ...

سلام ساراناز جون.سین ۱ مال اون ناحیه ای بود توی عمل برداشتن فرستادن پاتولوژی. آخه من چکاب ۶ ماه قبلم خوب بود. این دومین چکابم هست که اینجوری شد. حالا دیگه به امید خدا، راهیه باید برم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گل

چرا این همه نا امیدی توکلتون بخدا باشه

منم مبتلا ب اچ پی ویم از نوع پرخطر ۶۶

پارسال عملم کردن از دهانه رحمم برداشتن خدا رو شکر تا الان هیچ اتفاق بدی برام نیوفتاده ن دهانه رحممو دوختم ن چیزی فقط تو استراحت نسبیم سی روز دیگه خدا بچمو میزاره تو بغلم از خدا میخوام که تمام مریضا رو شفا بده تنها کاری ک تا الان انجام دادم سیستم دفاعی بدنمو بردم بالا قربون بزرگی خدا برم ک لطفش همیشه شامل حالم بوده 

سلام ساراناز جون.سین ۱ مال اون ناحیه ای بود توی عمل برداشتن فرستادن پاتولوژی. آخه من چکاب ۶ ماه قبلم ...

شاید طبیعی باشه سین یک اکثرا خودش خوب میشه نگران نباش رفتی دکتر خبر بده به ما هم

من نوع ۳۱ داشتم عملم کردم بعد یک سال و نیم تست دادم منفی شده بود

دوستمم مدل ۴۵ داشت رو‌سین ۱ که اونم بعد حدودا یک سال تست داد منفی شد کلا

نگران نباشید واقعا چیزی نیست یکم رعایت و پیگیرس کنید دفع میشه

من نوع ۳۱ داشتم عملم کردم بعد یک سال و نیم تست دادم منفی شده بود دوستمم مدل ۴۵ داشت رو‌سین ۱ که اون ...

وای منم تازه فهمیدم این نوع دارم البته فکر کنم تازه دچارش شدم!! یعنی منم کارم به عمل میکشه؟؟؟؟؟؟ وایییی دارم میبمرم ولی ۵ ماه پیش به علت عفونت قارچی دکترم فریز کرد برام و ماه پیش کعاینه ساده کرد گغت دهانه رحمت خیلی خوبه!! بعنی زده به دهانه رحمم تا الان؟

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
منم نوع ۱۶ دارم امروز باید کلپوسکوپی شم خیلی میترسم  ممکنه همون موقع دکتر جوابش رو بهم بده؟

نه همون‌موقع حدس دکتره فقط...به من گفت میخوره سین ۱ باشه اونقدر نیست ولی جواب سین ۳ بود هفته بعدم عمل کردم 😂

2810