2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

سلام دوستان من هم به علت خونریزی بعد از نزدیکی به دکتر مراجعه کردم دکتر پاپ اسمیر انجام داد که التهاب رو نشان میداد کولپوسکپپی کردم تو مطب دکتر صفار زاده توسط خانم دکتر وحیدی متاسفانه بدون نمونه برداری تشخیص اشتباه داد و گفت چیزی نبست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اما من بعد دو ماه که دیدم خونریزی دارم نگران شدم دوباره پاپ اسمیر دادم بیمارستان مصطفی خمینی  و پاپ رو بردم آزمایشگاه آنجا که دکتر قینی تشخیص Ascus دادن و دوباره کولپوسکپپی انجام دادم پیش دکتر پرند حاصل که دستگاه پیشرفته ایی داشتن و کارتون عالی بود و خیلی با حوصله هستن که جواب آون شn1 ci

گفت هم مبتونی فریز کنی و هم صبر کنی گفت hpvباعث شده اما نه من و نه همسرم مشکلی نداشتیم و به خانواده پایبند بودیم نمیدونم از کجا آمده من خیلی میترسم بعد رفتم پیش دکتر یارندی ایشان هم اکولوژیکی هستن ایشان یه کپسول دادن  به نام پاورفیت که از قارچ شی تاکه تهیه شده و برای درمان hpv هستش و قرص لا کتواژ که درون واژن استفاده میشه

رها جون منم تازه مشکل شما رو پیدا کردم. میشه از خودت و وضعیتت اطلاعی بدی ؟ چه کار کردی ؟ چه درمانی ا ...

آزاده جون سلام تو کامنتا دیدم که شما مشکل اچ پی وی داشتی 

خیلی خوشحالم که الان بارداری 

و کلی بهت تبریک میگم 

میشه بگی چطوری حل شد مشکلت؟

رها جون منم تازه مشکل شما رو پیدا کردم. میشه از خودت و وضعیتت اطلاعی بدی ؟ چه کار کردی ؟ چه درمانی ا ...

عزیزم خوبی بهت درخواست دوستی دادم میشه قبول کنی ازت چندتاسوال داشتم 

وخدایی که بشدت کافیست
عمل با بيهوشي دكتر گفت ميشه باردار شد فقط ممكنه مجبور شي سركلاژ كني تو حاملگي ( شايد )  عمل س ...

میشه بگی بعد عمل شرایطت چجوری بود؟ چقدر طول کشید مرخص بشی؟ خونریزی داشتی؟

میشه بگی بعد عمل شرایطت چجوری بود؟ چقدر طول کشید مرخص بشی؟ خونریزی داشتی؟

عمل آسون بود

با بیهوشی کامل 

یک شب بیمارستان خوابیدم 

خونریزی خیلی کم و در حد لک تا یک هفته

تا ۲ ماه نباید نزدیکی کرد

❤️❤️
2810