2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351527 بازدید | 2167 پست
سلام عزیزم . من هر سال تست پاپ اسمیر میدم و منفی میشد .  من چهار سال پیش  متوجه شدم شوهرم ...

ببين عزيزم منطورت از آزمايشhpvچيه؟نمونه برداريش چه جوريه؟از طريق خونه يا مثل پاپ اسمير؟آخه من يه پاپ اسمير دادم گفت مثبته يكى ديگه يك ماه بعد دادم نمونه برداريش مثل پاپ اسمير بود ولى هزينش ٦٠٠تومن شد كه گفت منفيه

بهترين خودت باش 🌺Be the best version of you

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببين عزيزم منطورت از آزمايشhpvچيه؟نمونه برداريش چه جوريه؟از طريق خونه يا مثل پاپ اسمير؟آخه من يه پاپ ...

از طریق همون نمونه پاپ اسمیر هست . من Co test دادم یعنی هم پاپ اسمیر بررسی شد و هم به صورت جدا گانه اچ پی وی رو بررسی کردن 

2805
دیگه نگفت چه مراقبتهایی بکنی نگفت واکسن بزنی یا نه

راستش یکم بد اخلاق بود‌نمیشد‌راحت باهاش حرف زد ۲ بار یه سوالو‌تکرار‌کردم‌عصبانی‌شد...فقط گفتم من واکسن خریدم بزنم گفت الان نه چون میخوای عمل کنی...فقط نمیدونم چرا یه شب بستری میکنه تو یه سری تاپیکا میخوندم همه چند ساعت بعد مرخص شدن

راستش یکم بد اخلاق بود‌نمیشد‌راحت باهاش حرف زد ۲ بار یه سوالو‌تکرار‌کردم‌عصبانی‌شد...فقط گفتم م ...

خب اشکال نداره بستری که چیز‌بدی نیس 

شاید عصر عملت میکنه

و یا احتمالا واسه سود بیشترشون نگه میدارن

نمیدونم علتش چیه ساعت ۱۲ عمل‌میکنه گفت ۹ تومن میشه...بقیه‌هم‌همینقدر دادن‌ولی بدون‌بستری...آخه خوابیدن‌تو‌بیمارستان‌حس‌بدی‌میده‌وقتی‌میفهمی‌بقیه‌ دکترا عصرش مرخص کردن

نمیدونم علتش چیه ساعت ۱۲ عمل‌میکنه گفت ۹ تومن میشه...بقیه‌هم‌همینقدر دادن‌ولی بدون‌بستری...آخه خوابی ...

من ۶ تومن  دادم عمل کردم ۳ هفته پیش . یه تومنم پول آزمایشگاه دادم و عصر مرخص شدم درد و خونریزی نداشتم . فقط لکه بینی و خون ریزی خیلی کم

سلام من امروز رفتم‌پیش بهتاش بهم وقت عمل داد برای چهارشنبه...گفت یک‌شب‌هم‌بستری میشی فرداش مرخص میشی ...

عزیزم اصلا سخت نیست هیچ دردی نداره راه رفتن هیچ فرقی نمیکنه من رو یکی دو ساعت بعد از عمل مرخص کردن احتمالا روال بهتاش اینجوریه شاید به خاطر پول بیشتر

2810