2777
2789

ده روز چت کردیم حتی قرار بود دیت برم بعدش گفت متاهله منم گفتم دیگع چت نمیکنم و بلاکش کردم گیر داده اونجور که فکرمیکنی نیست یا گفت اوندفعه من بازنم رابطه ندارم و...  باهم نیستیم اصلا و.. من گفتم من نمیخام ادم بده باشم وجدانم راضی نیست ب من پیام نده 

این شمارمم نمیتونم واگزار کنم خیلی ازکارامو باایپ شماره انجام دادم از طرفی میترسم تهدیدش کنم موندم چیکارکنم دوباره الان بلاکش کردم بدون هیچ حرفی کثافته املاکیشم نزدیک جاییه که وامیستم اتوبوس دانشگام بیاد!  لجن برا با اکانت سوم اومده  دوباره بیاد چیکارکنم؟  نمیتونم خط جدید بخرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ای وای اسی چندباز تایپک میزنی

تو راهنمایی بقیه رو نمیخای تو فقط دنبال بهونه ای جوابشو بدی چون از دیروز صد نفر گفتن جواب نده بلاک و تو باز هم داری تاپیک میزنی

اینکه بگیم برو باهاش فک کنم راحت میشی چون هدفت همینه

زندگی کسیو خراب نکن که خونه خراب میشی

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

اصلا محل نزار و دیگه جواب نده

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
میشه ایشون هزارتا خط داشته باشه ؟.فوق فوقش ده پانزده تا داره با هر شماره که پیام داد بلاک کن

خسته شدم هربار پیام میده یجورییییی بلده ک میحاد خامت کنه میترسم سعی کیکنم پیاماشم نخونم خام بشم 

ای وای اسی چندباز تایپک میزنیتو راهنمایی بقیه رو نمیخای تو فقط دنبال بهونه ای جوابشو بدی چون از دیرو ...

میگم بلاک کردم دوباره چی چیو هدفت اینه 

نمیتونم شماره جدید بخرم 

میشه ایشون هزارتا خط داشته باشه ؟.فوق فوقش ده پانزده تا داره با هر شماره که پیام داد بلاک کن

همون 

اسی دنبال اینه یکی بهش بگه برگرد 

از دیروز هی داره تاپیک میزنه همه هم دارن یه چیز میگن راهنمایی میکنن ولی راهنمایی بقیه به درد اسی نمیخوره اسی دنبال اینه بقیه بگن برو بگرد هم خودتو بنداز تو چاه هم زن اون بدبخت و

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

2810