2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351576 بازدید | 2170 پست

بچه ها اینا جواب‌پاپ‌اسمیر و‌کلوپومه اگر‌وارد هستید میگید که سرطانی هست یا نه؟من‌خودم‌با گوگل ترجمه کردم فهمیدم‌برای سرطانش‌منفیه...و اینکه یه نمونه ام سین ۳ شده خوبه از این‌مظر که ۲ تا نمونه ی دیگه منفیه...برای شما هم‌یه نمونه سین ۳ بود یا همه ی نمونه ها؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینا جواب‌پاپ‌اسمیر و‌کلوپومه اگر‌وارد هستید میگید که سرطانی هست یا نه؟من‌خودم‌با گوگل ترجمه ...

عزیزم یک قسمت از دهانه رحم پیش سرطانی با گرید ۳ هست احتمالا دکترت به زودی برات عمل لیپ انجام میده 

من اصلا توی هیچ کلپوییم ندیدم ساعت مشخص کنه همیشه یک جواب داشتم دکترم یارندی و قایم مقامی و مدرس گیلانی بودن

شما دکترت کی هست؟

2805

بچه ها یه سوال...مثلا گاهی‌اوقات مشروب‌خوردن‌مشکلی ایجاد میکنه ؟من سیگاری بودم ولی از روزی که جواب آزمایشم اومد دیگه لب نزدم....هم‌سیگار هم مشروب...ولی خوب میخواستم‌ببینم دکتر راجع به این چیزی گفته به شما؟

سلام نسترن جان من تمام اسلایدهاشو دیدم . متاسفانه ایشون بسیار جهت دار و غیر علمی صحبت کردن . بیشتر ش ...

وا چجورى پاپ اسميرت منفى بود ولى فهميدى hpv دارى؟

بهترين خودت باش 🌺Be the best version of you
سلام نسترن جان من تمام اسلایدهاشو دیدم . متاسفانه ایشون بسیار جهت دار و غیر علمی صحبت کردن . بیشتر ش ...

عزيزم وقت كردى جواب منم بده من پاپ اسمير دادم هزينش ٩٠تومن شد پارسال گفت hpvدارم بعد پاورفيت دادگفت يه ماه ديگ بازم آز بده بعد دادم ٦٠٠شد هزينش البته پارسال بعد دكتر گفت به صورت معجزه آسايى جواب آزت منفيه منم از پارسال ديگه اقدامى نكردم عزيزم تو گفتى پاپ اسميرت منفى بود ولى اچ پى وى داشتى ميشه بگى چجورى فهميدى؟من شوهرم زگيل داشت فهميدم او ن تو دو جلسه سوزوند 

بهترين خودت باش 🌺Be the best version of you
بچه ها یه سوال...مثلا گاهی‌اوقات مشروب‌خوردن‌مشکلی ایجاد میکنه ؟من سیگاری بودم ولی از روزی که جواب آ ...

سلام . آره دکتر باهام صحبت کرد ‌ . سیگار، گل، قلیون بشدت ضرر داره . مشروب سیستم ایمنی رو تضعیف میکنه . سعی کن تا جایی که میتونی اینارو استفاده نکنی و دکتر گفت قرص ضد بارداری هم ضرر داره برای اچ پی وی و اگه اشتباه نکنم گفت  یاعث پخش شدن و فعالیت بیشتر ویروس میشه 

عزيزم وقت كردى جواب منم بده من پاپ اسمير دادم هزينش ٩٠تومن شد پارسال گفت hpvدارم بعد پاورفيت دادگفت ...

سلام عزیزم . من هر سال تست پاپ اسمیر میدم و منفی میشد . 

من چهار سال پیش  متوجه شدم شوهرم روابط دیگه داره و نگران شده بودم البته ایشون قبل از ازدواج کلی روابط دیگه داشته ولی من روابط دیگه نداشتم و سنم خیلی کم بود اون موقع، همین مسائل باعث شد که سه سال پیش ازش جدا شدم و رفتم پیش ۲ تا دکتر براشون توضیح دادم، با اینکه متخصص بودن فقط پاپ اسمیر نوشتن و معاینه کردن گفتن چیزی نیست سالمی . چون من نه زگیل داشتم نه هیچ علائم دیگه ای حتی عفونت هم نداشتم . امسال من رفتم چکاپ کلی ، سینه، آنزیم کبدی، تست خون و چیزای دیگه دادم فقط برای چکاپ طبق عادت ، وقتی رفتم پاپ اسمیر بدم  ایندفعه دکترم رو عوض کردم دکتر اصلا قبل از اینکه معاینم کنه گفت چند سالته و کی ازدواج کردی گفتم ۳۰ و ۱۷ ، گفت باید آزمایش اچ پی وی هم بدی تو این سن، گفتم حالا شما معاینم کنید من اصلا زائده ندارم و هیچ مشکلی ندارم گفت اصلا ربطی نداره من بهت پیشنهاد میکنم تست اچ پی وی رو همراه پاپ اسمیر بده منم گفتم اکی . جواب اومد پاپ اسمیرم منفی بود ولی اچ پی وی ۱۶ و ۵۲ مثبت شد دکتر گفت خوب اچ پی وی ۱۶ شوخی بردار نیست دیگه پاپ اسمیر منفی تو ارزش نداره بیا کلپو. جواب کلپو که اومد دیدم سین ۲ هستم و دو روز بعد عمل کونیزیشن انجام داد برام ) الان سه هفته میشه عمل کردم  و دوشنبه میرم که جواب پاتولوژی نمونه ای که از اتاق عمل ازم ورداشت رو ببینه که خوبه یا نه. 

من کاملا تصادفی متوجه شدم و هیچ علامتی نداشتم، چکاپ کردن هام باعث شد به موقع بفهمم 

بچه ها یه سوال...مثلا گاهی‌اوقات مشروب‌خوردن‌مشکلی ایجاد میکنه ؟من سیگاری بودم ولی از روزی که جواب آ ...

راستش به من گفت خیلی تاثیری نداره الکل رو که اصلا اهمیتی نداد ولی سیگار رو کفت بهتره نکشی منم البته ترک کرده بودم برای دوستام پرسیدم در کل حتی تاثیر قرص ویتامین و ایمیوننس رو هم خیلی قبول نداشت گفت تنها چیزی که توصیه میکنم حتما بزنی گارداسیله و بین همه قرصا پاور فیت بخوری

2810