سلام عزیزم . من هر سال تست پاپ اسمیر میدم و منفی میشد .
من چهار سال پیش متوجه شدم شوهرم روابط دیگه داره و نگران شده بودم البته ایشون قبل از ازدواج کلی روابط دیگه داشته ولی من روابط دیگه نداشتم و سنم خیلی کم بود اون موقع، همین مسائل باعث شد که سه سال پیش ازش جدا شدم و رفتم پیش ۲ تا دکتر براشون توضیح دادم، با اینکه متخصص بودن فقط پاپ اسمیر نوشتن و معاینه کردن گفتن چیزی نیست سالمی . چون من نه زگیل داشتم نه هیچ علائم دیگه ای حتی عفونت هم نداشتم . امسال من رفتم چکاپ کلی ، سینه، آنزیم کبدی، تست خون و چیزای دیگه دادم فقط برای چکاپ طبق عادت ، وقتی رفتم پاپ اسمیر بدم ایندفعه دکترم رو عوض کردم دکتر اصلا قبل از اینکه معاینم کنه گفت چند سالته و کی ازدواج کردی گفتم ۳۰ و ۱۷ ، گفت باید آزمایش اچ پی وی هم بدی تو این سن، گفتم حالا شما معاینم کنید من اصلا زائده ندارم و هیچ مشکلی ندارم گفت اصلا ربطی نداره من بهت پیشنهاد میکنم تست اچ پی وی رو همراه پاپ اسمیر بده منم گفتم اکی . جواب اومد پاپ اسمیرم منفی بود ولی اچ پی وی ۱۶ و ۵۲ مثبت شد دکتر گفت خوب اچ پی وی ۱۶ شوخی بردار نیست دیگه پاپ اسمیر منفی تو ارزش نداره بیا کلپو. جواب کلپو که اومد دیدم سین ۲ هستم و دو روز بعد عمل کونیزیشن انجام داد برام ) الان سه هفته میشه عمل کردم و دوشنبه میرم که جواب پاتولوژی نمونه ای که از اتاق عمل ازم ورداشت رو ببینه که خوبه یا نه.
من کاملا تصادفی متوجه شدم و هیچ علامتی نداشتم، چکاپ کردن هام باعث شد به موقع بفهمم