2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351567 بازدید | 2170 پست
ببخشید دیر دیدم من ۱۶رو داشتم و خود زگیل هم داشتم. بعد عفونتهای شدید که آخرم cin3 شدم جراحی شدم و تا ...

سلام عزیزم . اگه پیاممو میبینی از وضعیتتون خبر بدید لطفا .. انشالله همه چی مرتبه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان کسی میدونی چه مدت طول میکشه تا تعقیر سلولی صورت بگیره،مثلا چقدر طول میکشه تا سین۱بشه ۲یا سین۲ ...

عزیزم من از دکتر شنیدم حدود ده سال زمان میبره از وقتی ویروس وارد بدن میشه تا شروع کنه به تغییرات پیش سرطانی و اگر فرد متوجه نشه و درمان نکنه باز حدود ده سال زمان میبره تا تبدیل بشه به سرطان خدای نکرده

2805

سلام دوستان امیدوارم هنوز این تاپیک فعال باشه من امروز جواب کلوپو گرفتم cin3 بود و hpv16 همه ی اینا در عرض ۱ ماه شد و تازه فهمیدم hpv دارم...امروز میخوام برم آزمایشو به دکتر بهتاش نشون بدم چون تلفنش همش اشغاله...دوستانی که عمل کردن اوکی هستین الان؟دیگه بر نگشته؟نمیدونم از کی این‌ویروسو‌دارم‌که الان شده cin3

همسرم زگیل زد رفتم‌آزمایش دادم...ولی معلومه‌خیلی‌وقته‌تو‌بدنمه‌که‌شده‌سین ۳

من رفتم کلپو بهم گفت سین ۲ و بعد عملم کرد . سه شنبه میرم جواب پاتولوژی رو ببرم ببینه خداکنه که خوب باشه

سلام دوستان امیدوارم هنوز این تاپیک فعال باشه من امروز جواب کلوپو گرفتم cin3 بود و hpv16 همه ی اینا ...

عزیزم من دو ساله عمل کردم هم ۱۶ هم ۱۸ مثبت بودم ولی دیگه برنگشته حتی ازمایش اچ پی وی هم منفی شد با اینکه این مدت باردار شدم و زایمان کردم چون میگن بارداری سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه ولی خدا رو شکر الان دو بار هست که ازمایشم منفی میشه

اینکه ویروس توی بدنت هست احتمالا ده سال باشه که الان رسیده به cin3

یعنی تو‌ابن ۱۰ سال بدنم‌نتونسته ویروس‌رو‌دفع کنه؟یعنی دیگه دفع‌نمیشه؟

عزیزم مگه میشه دفع نشه ! اونجوری که دور از جون دور از جون نصف مردم سرطان دارن 

تو مقالات هم گفته شده که ویروس دفع میشه

2810