2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351573 بازدید | 2170 پست
ببخشید پر حرفی کردم..هیوا جان شما از عملت میگی بیهوشی بود یا بی حسی چقدر هزینه عمل شد ایا نیاز ب ...

پرحرفی چیه گلم . من دوست دارم از حال دوستان اینجا مطلع بشم که بدرد هم بخوریم . عمل من با بیهوشی بود و بله همراه لازمه . من صب رفتم یه عمل سبکه که شاید یه ساعت نیم ساعته باشه ولی تا ۵ عصر نگهم داشتن واسه تزریق آنتی بیوتیک . بعد از ترخیص حتی راه میرفتم و خونریزی و درد نداشتم . الان ۳ روزه که از عملم میگذره و همچنان خونریزی و درد ندارم. منتظر جواب پاتولوژی هستم که ببینم دکتر عمق کافی برداشته یا نه . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درواست دوستیمو قبول کن 🌸

مرسی از توضیحاتت .انشالله جوابت عالیه و میای برامون اعلام میکنی.

راستش من نمیدونم از کجا باید برم درخواستتونو قبول کنم🤔

هزینه جراحیتون چند شد

منم ساری زندگی میکردم تو این سالی ک گذشت.تهرانیم اما بخاطر شغل همسرم امده بودیم ساری.دیگه اینقدر غصه خوردم و ناراحتی کشیدم و از طرفی تو این شهر غریب بودیم تصمیم گرفتیم برگردیم تهران..اخر همین ما دیگه اسباب کشی میونیم میریم.من اول پیش دکتر بنافتی میرفتم تو این ۱سال و بعد منو فرستاد پیش دکتر زینب نظری انکولوژی زنان اما متاسفانه بسییااار پولی هستن ایشون

مرسی از توضیحاتت .انشالله جوابت عالیه و میای برامون اعلام میکنی. راستش من نمیدونم از کجا باید برم د ...

من پیش نظری هم رفتم . بیا باهم حرف میزنیم . درخواست دوستیمو از  قسمت بالا که نوتیف اومده برات قبول کن . اگه نمیدونی چجوری پس خودت بهم درخواست دوستی بده

2805
مرسی از توضیحاتت .انشالله جوابت عالیه و میای برامون اعلام میکنی. راستش من نمیدونم از کجا باید برم د ...

من بهتون تو خصوصی پیام دادم 

هزینه عملم ۶ تومن شد پاتولوژی ۱ تومن شد 

عملش سبکه و همون روز مرخص میشی 

نگران نباش🫂🌸🌸🌸

یکی از دوستام میگه بیا برو روانپزشک من میترسم داروهاش سیستم ایمنیمو پایین بیاره . خیلی داغونم . من ز ...

ببخشید بنظرتون از کجا گرفتین ؟آخه میگن کسانیکه لیزر بیکینی انجام دادن یا اپیلاسیون رفتن ممکنه بگیرن

من خودم تایپ۱۶رو دارم

ببخشید بنظرتون از کجا گرفتین ؟آخه میگن کسانیکه لیزر بیکینی انجام دادن یا اپیلاسیون رفتن ممکنه بگیرن ...

من لیزر و اینا میرفتم ولی مطمئنم از همسر سابقم گرفتم . چون راه انتقالش همینه . ولی اگر شما رابطه ای نداشتی شاید همین لیزر و اینا باشه 🤷‍♀️

ببخشید بنظرتون از کجا گرفتین ؟آخه میگن کسانیکه لیزر بیکینی انجام دادن یا اپیلاسیون رفتن ممکنه بگیرن ...

اینکه بخواین فکر کنین از کجا گرفتی و یا از کی گرفتین یا بخواین از همسرتون بابتش دلگیر بشین مشکلی رو حل نمی‌کنه واقعا،. شایدم راههای انتقال دیگه باشه که کسی نمیدونه هنوز 

شما کلپو رفتی ؟ 

بله من ماه پیش یه زائده خیلی خیلی کوچیک رو بدنم حس کردم رفتم متخصص گفت چیزی نیس فقط پاپ اسمیر بده ولی خودم خواستم که اچ پی وی هم بنویسه چون اینقدر مطلب خوندم ترسیدم بعد جواب اچ پی ویم اومد دیدم تایپ۱۶اینقدر ترسیدم و شوکه شدم که رفتم مطب دکتر بغض کردم گفتم من فکر نمیکنم همسرم مشکل اخلاقی داشته باشه گفت از اپیلاسیونم میشه گفتم من خیلی سال پیش میرفتم اپیلاسیون گفت ممکنه بعد دیگه واسه کلپوسکوپی رفتم تهران دکتر چراغی گفت فعلا تغییر سلولی نداشتی برو۶ماه دیگه بیادوباره.اونم گفت از اپیلاسیون و محیط الوده هم میشه ولی عمده انتقالش جنسیه.بهم پاورفیت داد با یه قرص دیگه که اسمش الان خاطرم نیس

بله من ماه پیش یه زائده خیلی خیلی کوچیک رو بدنم حس کردم رفتم متخصص گفت چیزی نیس فقط پاپ اسمیر بده ول ...

قربونت برم خدارو شکر تغییر سلولی ندادی هنوز ولی با این تایپ ویروس اگر سین یک هم شدی از دکتر بخواه عملت کنه . بازم تشخیصش با دکتره که معمولا رو سین ۲ و ۳ عمل می کنن . امیدوارم زودتر سلامتیتو بدست بیاری و اصلا به اونجاها نکشه . 

قربونت برم خدارو شکر تغییر سلولی ندادی هنوز ولی با این تایپ ویروس اگر سین یک هم شدی از دکتر بخواه عم ...

فدات بشم عزیزم

ان شاالله شمام‌زوود خوب میشی

این چه مریضی کوفتی بود درگیرش شدیم

2810