2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بر همه خانمهای عزیز امیدوارم همیشه سالم سلامت باشید

من بهمن ماه سال ۹۹ برای آزمایشهای پیش بارداری و چکاپ سالانه پیش دکتر زنانم رفتم که تست پاپ دادم در موقع تست خانم دکتر گفت احساس میکنم یکم دهانه رحمت ملتهب هست در نتیجه تست دکتر گفت التهاب دهنه رحم دارم که احتمالا بابت عفونت هست تست hpv دادم سالم بود اما با وجود مصرف دارو بازم التهاب داشتم دکتر نمونه برداری کرد البته در جریان هستید موقع نمونه مایع میزن که رنگ بگیر که جاهای نگرفت جواب نمونه بنده ۲۰ اسفند امده که متاسفانه یا خوشبختانه cin3 پیشرفته بود دکتر باید فوری عمل بشه بعدمعرفی شدم به خانم دکتر امینی مقدم همین آزمایش منو دیدان گفتن hpv سالم هست مشکل چیه کلو رو دیدن دستور باز خوانی دادن بعد باز خوانی دستور عمل فوری دادن من ۲۶ اسفند عمل لیپ بیمارستان ساسان انجام دادم مشکل خاصی نبوده هر ماه چکاپ شدام تا ۲۰ تیر مجدد پاپ دادم منتظر جواب اون هستم تا دوباره کلو کنم

در ضمن من هیچ علامتی نداشتم حتی hpv هم سالم بود اگه دکتر شک نمیکر کلو نمیکرد شاید تا الانم متوجه نشد ...

من خودم هم هیچ علامتی نداشتم

آزمایش اچ پی وی و کلپو نشون داد

اکثر کسانی که عمل میکنن خوب میشن

من الان ۴-۵ سال ه عمل کردم

ولی چکاپ ها رو فراموش نکنید

هر ۴ ماه

یک بار پاپ و یک بار کلپو

❤️❤️
من خودم هم هیچ علامتی نداشتم آزمایش اچ پی وی و کلپو نشون داد اکثر کسانی که عمل میکنن خوب میشن من ...

منم یه ماه و نیمه عمل کردم دکترم گفت ۶ ماه دیگه بیا پاپ و تست اچ پی وی بده باز ولی همش میگم ۶ ماه دیگه باز کار به عمل نکشه🙁

نوع ۳۱ دارم فقط کولپوم سین ۲ شد ولی پاپ اسمیرم خوب بود

من خودم هم هیچ علامتی نداشتم آزمایش اچ پی وی و کلپو نشون داد اکثر کسانی که عمل میکنن خوب میشن من ...

منم علامت نداشتم اچ پی وی هم سلام بود دکتر بابت التهاب منوکلپو کرد که گفتن فوری عمل

منم یه ماه و نیمه عمل کردم دکترم گفت ۶ ماه دیگه بیا پاپ و تست اچ پی وی بده باز ولی همش میگم ۶ ماه دی ...

دکتر منو تقربیا ماهی یکبار منو میبینه الان چهار ماه گذشته که تست پاپ گرفت جوابش گفت بگیر بیار تا کلپو کنم یکم استرس دارم

ککلپوسکوپی کردم گفت خیلی کم داری نیاز به عمل نیس و سیستم ایمنی بدنت و تقویت کن

یعنی باتقویت سبستم ایمنی خوب میشی 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
ااسترس نداشته باش عزیزم منم ماه پیش کلی الکی استرس کشیدم الان پشیمونم 

وای من ازاین میترسم تودهنمم  زگیل بزنه 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
2810