2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351531 بازدید | 2167 پست
من پيش دكتر نادره بهتاش ميرم

سلام میشه خواهش کنم بگید چه روز و چه ساعتی و با چه شماره ای برای گرفتن نوبت از دکتر بهتاش باید تماس بگیرم با هر شماره ای تماس میگیرم یا کسی جواب نمیده یا میگن از این بیمارستان رفته خیلی احتیاج دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دارم کمه  امروز دکتر گفت به نظرم پریود شدی اصن ولی تا چند هفته خونریزی فکر کنم طبیعی

سلام میشه بفرمایید شماره تماس دکتر بهتاش چند هست و چه روزی میتونم تماس بگیرم که جواب بدن و بتونم نوبت بگیرم خیلی احتیاج دارم به یه دکتر خوب برای اچ پی وی.cin3  هستم و عمل هم کردم و اما دکتر خوب اطرافم نیست

2805
سلام میشه خواهش کنم بگید چه روز و چه ساعتی و با چه شماره ای برای گرفتن نوبت از دکتر بهتاش باید تماس ...

عزيزم روزهاي شنبه و دوشنبه از ساعت ٢ مياد مطب تا هر موقع كه مريض داشته باشه هم هست ، بيشتر موقع ها تا ٩ شب مطبه ، پنج شنبه ها هم كه از ساعت ١٢ بيمارستان بهمنه ، من خودم دو ماهه پيشش عمل كونيزاسيون كردم . ولي الان زنگ بزني براي يك ماه ديگه بهت وقت ميدن  شماره مطب هم 88748073

ببخشید نامزدت زگیل داره  یا نه

والا هیچی نداشت در گذشته داشته خوب شده بود خیلی ریز بود یرای من خداروشکر زود فهمیذم کرایو کردم الان باز ی فسقل اندازه یه  سر سوزن دیدم نمیدونم روزنه مو هستش یا زگیل باز باید برم دکتر

من ازمایش دادم منفی شدمدرمان شدم من گفتم درصورت بی اطلاعی به حال خودش بذاریش خطرناک میشه.درمان شدم ا ...

چجوری درمان شدین آخه درمان خاصی نداره از زمانی که متوجه شدین چقدر زمان برد تا درمان و اینکه شوهرتون هم مبتلاس؟

2810