2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید این آزمایش چه جور دادی یه سری برای من احتمال سرطان دادن .یه لوله یه ۳۰ سانتی از داخل رحمم نمونه برداری کرد منظورت اینه .پاپ اسمیرو نمیگم ها

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
مبشه بگی چراکولپوسکوپی کردی؟ اگه دوس نداری اینجابنویسی بهم پیام بده توخصوصی بگوبهم

کولپو سکوبی چی هست؟؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
اره منم همین طور  دوتا دکتر دهان و حلق رفتم گفتن نداری

خوشبحالت دیگه خیالت راحت باشه این شهرستان خراب شده ای که من هستم متخصص نداره پیش یه دکتر ساده دهان وحلق رفتم گفت نداری ولی نمیتونم بهش اعتماد کنم چون تخصصی هم نداشت 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
خوشبحالت دیگه خیالت راحت باشه این شهرستان خراب شده ای که من هستم متخصص نداره پیش یه دکتر ساده دهان و ...

خب نداری پس چون مشخصه اگه باشه مگه اینکه تو گلوت باشه که با چشم دیده نباشه 

من متخصص اولی رو رفتم گفتم شاید حالیش نبوده و دومی هم رفتم گفت نداری و اگه داشتی اولین جا دور لوزه معمولا شروع میشه گفت وسواسی داری عکس گلو بگیر دیگه بیخیال شدم

خب نداری پس چون مشخصه اگه باشه مگه اینکه تو گلوت باشه که با چشم دیده نباشه  من متخصص اولی رو ر ...

من حفره گلوم یه برآمدگی کوچیک داره حدود یکماهه وای دارم سکته میکنم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

خانها اول از همه نترسید و استرس نداشته باشید

فقط دکتر خوب برید و حتما آزمایشگاه خوبتر مطمئن باشید حتی دکترش با اولین آزمایش قطعی نمیگه و بازخوانی آزمایش میده

نمیگم چیز خاصی نیست اما درمان داره با استرس فقط وضعیت بدتر میشه

خواهش،میکنم امیدوارم واستون همه چی خوب و خوش پیش بره و فقط سلامتی باشه

@آناد_مهری    

@ساراناز٢٨    

آنا جون میتونی باین دوستمون کمک کنی بابت بارداری بعدعمل نگرانه hpv

16و۵۳داره 

وخدایی که بشدت کافیست
2810