2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351689 بازدید | 2171 پست
تست اچ پی وی ندادی من پارسال خونریزی حین رابطه داشتم دادم منفی بود و پاپ ام التهاب داشت که فریز کردم ...

چرا عزيزم پاپ و اچ پي وي دادم اچ پي وي ١٨ و ١٦ دارم دونوع پرخطرن😔 حالا بايد برم كلپوسكپي ولي خيلي ميترسم سرطاني شده باشم ولي تو پاپم اون گزينه تغيير شكل رو منفي زده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من يكسال پيش تست hpv دادم و ١٦ داشتم  نتيجه پاپ اسميرم توش نوشته بود كه hpv دارم كولپو كردم و ...

سلام نيلي جان ميشه جواب منو بدي لطفا، منم hpv 16 دارم و فردا ميرم كلپو، ميخاسنم ببينم بعد از عملت خوب شدي و الان چجوريه اوضاع رحمت؟ من وضعيت چند سال پيش تورو دارم خواهش ميكنم راهنماييم كن🙏🏼

سلام نيلي جان ميشه جواب منو بدي لطفا، منم hpv 16 دارم و فردا ميرم كلپو، ميخاسنم ببينم بعد از عملت خو ...

بهم درخواست دوستی دادین

قبول کردم

من بعد عمل هر ۴ ماه میرفتم کلپو و پا‌پ

تا الان خدا رو شکر خوبم

تهرانی

دکترت کیه ؟

❤️❤️
مینا جان من تقریبا یک سال و نیم پیش پاپ اسمیرم بد بود ولی کلپوم سالم بود ولی ویروس 18 رو داشتم. 6 ما ...

آزاده جان الان اوضاعت چطوره؟ بعد از زايمانت سين چه تغيير ي كرده بود عمل شدي؟ 

جواب نمیده مطبش به نظرت امروز برم بشینم تا بین مریض برم تو؟ فرزانه خیلیم تو دلمو خالی کرد

سلام ويشكا جان شما مشكلت حل شد؟ عمل كردي؟ الان حالت چطوره منم مثل توام اگه ميشه ي اطلاعي از وضعيت الانت بهم بده

سلام ويشكا جان شما مشكلت حل شد؟ عمل كردي؟ الان حالت چطوره منم مثل توام اگه ميشه ي اطلاعي از وضعيت ال ...

عزیزم من مرداد 98 عمل شدم 

و هفته پیش، برای بار چندم چکاپ شدم و بهت بگم که خداروشکر که عالیم عالی 

حتی ویروس رو هم دفع کردم اونم چک کردم 

از دکتر بهتاش واقعا ممنونم چون یک لایه ظریف برداشت که برای بارداریم به مشکل برنخورم چون دکتر فرزانه خیلی منو ترسوند و گفت لایه بزرگ برمیدارم و برای بارداری به مشکل میخوری. 

کلپوسکوپی و پاپ اسمیر هم عالی هستش

دکتر گفتن خیلی خوب داری جلو میری 

من در واقع توی کلپوسکوپی اولیه همون نقطه ای که سفید شد و برای بایوپسی جدا کردن بدن پاتولوژی فقط همون بوده و شکر خدا اطرافش درگیر نشده بود

ببین برات با حوصله توضیح میدم چون میدونم استرس داری و اون موقع نیلدفر یکی از بچه های اینجا منو راهنمایی و کمک کرد آرومم کرد 

و دکتر نادره بهتاش رو معرفی کرد 

ازش یک دنیا ممونم 

اون روزا خیلی حالم خراب بود روزای سختی بود اما الان خدارو شکر میکنم که حل شد 

با خودم میگفتم از پسش بر میام

عزیز دل نترس هیچی نیس یک عمل خیلی ساده اس تموم میشه و تمام 

فقط قوی باش و خوب پیش، برو دوست گلم. 

عزیزم انتخابم بین بد و بدتره.... البته باز باید ببینم نظر دکترم چیه، فردا وقت دارم ازش دلم بچ ...

رايان جان ميدونم اين پست قديميه، منم مشكل شمارو دارم ميشه الان بگي حالت چطوره؟ بعد از عمل خوب شدي؟

عزیزم من مرداد 98 عمل شدم  و هفته پیش، برای بار چندم چکاپ شدم و بهت بگم که خداروشکر که عالیم ع ...

سلام ويشكا جان، چقدر خوشحال شدم از پيامت و اينكه حالت خوبه، اميدوارم روز ب روز بهترم بشي. بله منم با نيلو سر اين تاپيك دوست شدم و ب منم خيلي ارامش داد ازتون ممنونم. اين ويروس تو ذهنم ي غولي شده بود كه هيچوقت ازبين نميره شمارو كه ميبينم اميدوار ميشم واس منم دعا كنيد🌹💜

رايان جان ميدونم اين پست قديميه، منم مشكل شمارو دارم ميشه الان بگي حالت چطوره؟ بعد از عمل خوب شدي؟

سلام عزیزم 

بله خوبم خدارو شکر ، فقط مقداری از دهانه رحمو برداشت و هر کار کردم قبول نمردن رحمو در بیارن 

الانم ۲ ماهه باردارم  

نترس عزیزم این مریضی خیلی ترسناک به نظر میرسه و بار روانیش زیاده ولی واقعا بسیار ساده حل میشه 

اگر دکتر گفته عمل لازمه سریع عمل کن البته پیش بهترین دکترها برو 

اول که دکتر به من کفت عمل من واقعا ترسیدم ولی االان میبینم چه خوب شد هم بافت مریض از بدنم برداشته شد هم اینکه وقتی عمل میکنی راحتتر و سریعتر ویروس دفع میشه

من ۶ ماه بعد عمل تست اچ پی وی رو دادم که خدارو شکر منفی بود 

سلام عزیزم  بله خوبم خدارو شکر ، فقط مقداری از دهانه رحمو برداشت و هر کار کردم قبول نمردن رحمو ...

خداروشكر عزيزم بهم اميد دادي، من هنوز كلپو ندادم فردا انجام ميدم 

اميدوارم بچه ت صحيح و سالم بدنيا بياد خوب شد كه كامل برنداشتي رحمتو، ب اميد سلامتي همه🙏🏼

2810