2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351717 بازدید | 2171 پست
ماله من مطمئنم جوش نیست  دقیقا مثل خال صورت رنگ قهوه ای خیلی تیره و بدون برامدگی هستش فقط نمی ...

شاید این و داشتی مصرف مکمل زگیل رو از بین نمیبره که،اون و دکتر گف ممکنه خودش بره ولی بیشتر مواقع باید درمان شه حالا یا لیزر یا کرایو یا محلول،و نباید اصلا بهش تیع یا زیلت بزنی ب راحتی پخش میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ندارم عزیزم.بعد سه ماه هم ازمایش دادم و همه چی نگاتیو بود و خوب شده بودم

سلام دوستم

شما hpv شماره چند مثبت بود؟

دارو چی مصرف کردی و چه کارهایی انجام دادی که منفی شد؟

بعداز چند وقت که دفعه اول متوجه شدی آزمایش مجدد دادی که منفی شده؟

سلام دوستم شما hpv شماره چند مثبت بود؟ دارو چی مصرف کردی و چه کارهایی انجام دادی که منفی شد؟ بعدا ...

من نوع 16 و 31 داشتم.های ریسکشو.قرص پاور فیت میخوردم روزی دو تا.زینک و شربت ایمنویس هم میخوردم.قرص لاکتواز هم عالیه استفاده کنید. تقریبا اردیبهشت مطمئن شدم دارم.4/5 ماه قرص و دارو مصرف کردم بعدش مهر ازمایش دادم منفی بود

سلام به همگی، بچه ها جون من الان عضو شدم، متاسفانه‌منم زخم دهانه رحم دارم کولپو cin1,2 نشون داده ،دارم سکته میکنم ، چند روز پیش دوباره نمونه ها رو فرستادن بازخوانی ببینن یک هست یا دو، کسایی که لیپ کردن بیان بگن خوبن؟ من یه سال و نیمه ازدواج کردم و ۳۵ سالمه بچه هم ندارم، پارسال پاپ اسمیرم اوکی و تست اچ پی وی منفی بود، به خودم و همسرمم اطمینان دارم، این چه بلاییه سرم اومده

اینقدر گریه کردم داغونم 

سلام به همگی، بچه ها جون من الان عضو شدم، متاسفانه‌منم زخم دهانه رحم دارم کولپو cin1,2 نشون داده ،دا ...

عزیزم نگران نباش 

یه پروسه درمانی داره و دور از جون سرطان نیست

خیالت راحت

باید خوشحال باشی زود فهمیدی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم نگران نباش  یه پروسه درمانی داره و دور از جون سرطان نیست خیالت راحت باید خوشحال باشی ز ...

ممنونم عزیزم ولی نگرانم دست خودم نیست، کلی لاغر شدم از استرس، اینجا از کسی خبر دارید کامل خوب شده باشه؟؟ من نمیدونم وقتی تست اچ پی وی منفیه پس این زخمها چه کوفتین؟؟

2810