دوستان من دو سال پیش به تشخیص نادرست یه دکتر فریز کردم .بعد از یک سال ،پارسال تست پاپ اسمیر من مثبت شد و با ازمایش ها معلوم شد که ویروس hpvشماره١٦دارم.دکتر زنانم گفت باید دهانه رحم رو لایه ای ازش برداره ولی متخصص انکولوژی فعلا گفت دست نگه دار تا چهار ماه یکبار تست می گیریم.به من گفتن حامله شو. چون بچه ندارم و ٣١سالمه.ایا کسی مشکل من رو داره و می تونه راهنمایی کنه در مورد درمان و دکتر خوب معرفی کنه؟
ماله من مطمئنم جوش نیست دقیقا مثل خال صورت رنگ قهوه ای خیلی تیره و بدون برامدگی هستش فقط نمی ...
شاید این و داشتی مصرف مکمل زگیل رو از بین نمیبره که،اون و دکتر گف ممکنه خودش بره ولی بیشتر مواقع باید درمان شه حالا یا لیزر یا کرایو یا محلول،و نباید اصلا بهش تیع یا زیلت بزنی ب راحتی پخش میشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
[QUOTE=109677505]سلام دوستان کسی میدونه تا چه مدت بعد از عمل کونیزیشن خونریزی عادی هست الان الان ...[/QUOTEوقت پریودی نیست؟نباید خونریزی داشته باشه دکتر گفت ب من
سلام دوستم شما hpv شماره چند مثبت بود؟ دارو چی مصرف کردی و چه کارهایی انجام دادی که منفی شد؟ بعدا ...
من نوع 16 و 31 داشتم.های ریسکشو.قرص پاور فیت میخوردم روزی دو تا.زینک و شربت ایمنویس هم میخوردم.قرص لاکتواز هم عالیه استفاده کنید. تقریبا اردیبهشت مطمئن شدم دارم.4/5 ماه قرص و دارو مصرف کردم بعدش مهر ازمایش دادم منفی بود
سلام به همگی، بچه ها جون من الان عضو شدم، متاسفانهمنم زخم دهانه رحم دارم کولپو cin1,2 نشون داده ،دارم سکته میکنم ، چند روز پیش دوباره نمونه ها رو فرستادن بازخوانی ببینن یک هست یا دو، کسایی که لیپ کردن بیان بگن خوبن؟ من یه سال و نیمه ازدواج کردم و ۳۵ سالمه بچه هم ندارم، پارسال پاپ اسمیرم اوکی و تست اچ پی وی منفی بود، به خودم و همسرمم اطمینان دارم، این چه بلاییه سرم اومده
عزیزم نگران نباش یه پروسه درمانی داره و دور از جون سرطان نیست خیالت راحت باید خوشحال باشی ز ...
ممنونم عزیزم ولی نگرانم دست خودم نیست، کلی لاغر شدم از استرس، اینجا از کسی خبر دارید کامل خوب شده باشه؟؟ من نمیدونم وقتی تست اچ پی وی منفیه پس این زخمها چه کوفتین؟؟