ویشکا جان خیلی مراقب خودت باش. نمیخام تو دلتو خالی کنم ولی برداشتن بیش از حد دهانه رحم خوب نیست. من بهتاش و برای این دوس دارم که خیلی محافظه کاره و کسی که بچه نداره یا مجرده و زیر 37 سال هست و خیلی خیلی با احتیاط عمل میکنه و کم برمیداره و در واقع حواسش هست که این فرد بعدا شاید بخاد بچه بیاره و براش مشکلات بیشتر درست نکنه. دوستم که میگم سین 3 بود و عمل کرد بچه نداشت و بهتاش بهش گفت تا میشه ازت کم برمیدارم که برای بچه دار شدنت مشکلی پیش نیاد. بعد از عمل پیش فرح فرزانه رفته بود بهش گفته بود که خیلی ازت کم برداشته انگار اصلا عملت نکرده ولی من با بهتاش بیشتر موافقم که با احتیاط دست کاری کنه. الان دوستم بعد از دوسال که عمل کرده هم اچ پی وی ش منفی شده هم کولپوش سالمه در حالیکه به مقدار خیلی زیاد از دهانه رحمش برنداشته. اگر بچه داشتی و یا قصد بچه دار شدن نداشتی مهم نبود پیش کی میری. ولی اگر قصد داری بعدا باردار بشی حواست باشه پیش کی عمل میکنی.
عمل لیپ برداشتن مخروطی دهانه رحم با لیزره و عمل کونیزیشن برداشتن مخروطی دهانه رحم با کاتر هست . فرح فرزانه و بهتاش هر دو با کاتر انجام میدن ولی میترا محیط با لیزر.
من اعتمادم بیشتر به بهتاشه. مواظب خودت باش و بعد از عمل بیا از خودت خبر بده که چطور بود.