2777
2789
عنوان

واقعا حکمت خدا چیه

56 بازدید | 4 پست

مثلا میگن اگر فلان موقع بهت نداد حتما حکمتی داشته!! 

والا جز اذیت شدن من هیچی توش نبود!! 

مثال بزنم: 

بعد از درسم تو سن ۲۳ سالگی دلم خواست شاغل بشم 

رفتم یه شرکت ک همشون فامیل بودن و اذیتم کردن و همیشه میگم واگذارشون ب خدا...

بعد رفتم تو یه مدرسه غیرانتفاعی حتی از جیب خرج کردم برگه چاپ کردم و کلی پرونده ثبت کردم یهو مامور بیمه اومد گفت بیمه نیستی دیگه نیا!! 

و اون صبح پاییزی چقدر دلم شکست...

سرخورده شده بودم!!! 

قبل تر ها عاشق تئاتر بودم کلاسش هم رفتم ولی خب با یه گروه مزخرف کار کردم نصف و نیمه بازم رهاش كردم...

حالا ۳۱ سالمه موقعیت الانمو بگم: 

در حال حاضر تصویر بردار و تدوینگر فیلمم..

بعد از گذشت ۸ سال 

از طریق یه دوست با یه مجموعه هنری دوست شدم که کارشون تئاتر و فیلم سازی و این داستاناس... 

من اول ب عنوان عکاس و فیلمبردار بودم بعد نیرو کم آوردن به عنوان بازیگر هم کار کردم...همین امشب هم باز بهم نقش دادن...برخلاف میلم ک دیگه حس بازی و تئاتر ندارم...و جالبه بدونید یه نمایش هم در جشنواره برنده شد و احتمالا خارج از ایران هم بریم!! چندین کشور دعوت شدیم! 

از طریق همین مجموعه با یه مدرسه غیرانتفاعی آشنا شدم ک چند روز پیش خودشون شخصا زنگ زدن و باهام قرارداد بستن برای تولید محتوای مدرسشون😐

از طریق استادم ک بهم تدوین فیلم یاد داد با یه مجموعه آشنا شدم ک کارشون ثبت شرکت و این داستان هاست و براشون تیزر زدم و کلی اصرار دارن ک ثابت اونجا بشم و تولید محتوا کنم😐

واقعا اون موقع که سنم کمتر بودو شادتر بودم و انگیزه ام بیشتر بود چرا خدا بهم نداد؟ 

الآنم شکرش دستش درد نکنه ولی حمکتشو متوجه نشدم...فقط من اذیت شدم افسردگی گرفته بودم حتی یادمه چندین ماه از خونه بیرون نمیزدم😔

۱۴۰۳/۰۹/۰۳

عزیزم انسان پیوسته در رنج افریده شده

خیلی از شکست ها دلیلش رشد و قوی شدن ماست

بعضی وقتا تو یه شکستایی میخوری که شنیدش برای دیگران سرنوشت ساز میشه

دور شدن از یه محیطی که شاید اخر و عاقبت خوشی نداشته

پیدا کردن مسیرای جدید

اشناشدن با ادمای جدید

تلاش و دعاکردن و خدا رو صدا زدن در مشکلات

بعضی وقتا تا مشکل نداشته باشیم یاد خدا نمی افتیم

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انسان پیوسته در رنج افریده شدهخیلی از شکست ها دلیلش رشد و قوی شدن ماستبعضی وقتا تو یه شکستایی ...

اره درسته تا مشکلی پیش نیاد متاسفانه خدا رو یاد نمیکنیم

واقعا حکمتش عجیبه‌ نمیشه سردرآورد . ولی سرنوشت تو خیلی خوب بوده که حداقل بعد چند سال رسیدی به خواسته ...

اره خداروشکر همه علایقم ب سمتم اومدن 

ولی کاش زودتر از اینا پیش میومد