2777
2789
عنوان

ویروس hpv

| مشاهده متن کامل بحث + 351710 بازدید | 2171 پست
عمل آسون بود با بیهوشی کامل  یک شب بیمارستان خوابیدم  خونریزی خیلی کم و در حد لک تا یک ...

نيلي جون من ازمايشم سين٢ بود. بهم گفت بايد ليپ كني. خيلي نگران بودم داشتم ميمرد. خود دكتر منو فرستاد پيش استادش گفت كار اون بهتره. اونم دستور بازخواني نمونه هارو داد. بعد بازخواني مشخص شد سين١ بودم! نياز به عمل نبود. با دارو و پيگيري بايد مراقب باشم. خواستم از تجربه ام بگم كه به يه ازمايش اكتفا نكنيد

من خيلي نظرات مختلف تو سايتاي مختلف و خوندم كه گفتن با قرص ahcc كه تو ايران نيست بدون عمل درمان شدن. نميدونم واقعا ممكنه يا نه. ولي از دكتر پرسيدم گفت پاورفيت هم همون كارو ميكنه. اميدوارم همه بتونن زودتر به درمان برسن

رها جون منم تازه مشکل شما رو پیدا کردم. میشه از خودت و وضعیتت اطلاعی بدی ؟ چه کار کردی ؟ چه درمانی ا ...

mina سلام عزيزم

منم hpv ١٨ دارم قبل اسفند ٩٧ فهميدم تو فروردين كلوپوسكوپي شدم زد cin ولي درجه مشخص نشد

دكترم گفت شهريور مجدد كلوپو بشم

وگفت برا بارداري اقدام كنم 

شما كه الان بارداري درمان شدي يا نه 

ميشه شرح كامل از خودت برام بدي ممنون ميشم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نيلي جون من ازمايشم سين٢ بود. بهم گفت بايد ليپ كني. خيلي نگران بودم داشتم ميمرد. خود دكتر منو فرستاد ...

عزيزم پيش كدوم دكتر رفتي؟ منم مشابه شما هستم البته براي من بدون درجه تشخيص دادن

رها جون منم تازه مشکل شما رو پیدا کردم. میشه از خودت و وضعیتت اطلاعی بدی ؟ چه کار کردی ؟ چه درمانی ا ...

سلام عزيزم

منم تازه مشكل شما رو پيدا كردم ميشه از وضعيتت به من شرح بدي دكتر كجا رفتي 

چي مصرف كردي و بعد درمان اقدام به بارداري كردي يا همون موقع

سلام عزیزم، میفهمم توی شرایط خوبی نیستی. به نظرم اول آرامش خودت رو حفظ کن و بدون خوب شدنی هست. من 2 ...

سلام

شما اماحان كردي

سلام عزیزم، میفهمم توی شرایط خوبی نیستی. به نظرم اول آرامش خودت رو حفظ کن و بدون خوب شدنی هست. من 2 ...

سلام

شما امتحان كردي

mina سلام عزيزم منم hpv ١٨ دارم قبل اسفند ٩٧ فهميدم تو فروردين كلوپوسكوپي شدم زد cin ولي درجه مشخص ...

مینا جان من تقریبا یک سال و نیم پیش پاپ اسمیرم بد بود ولی کلپوم سالم بود ولی ویروس 18 رو داشتم. 6 ماه بعد کولپو کردم دوباره CIN1,CIN2  بودم هم 1 هم 2. 6 پیش دکتر مدرس گیلانی و دکتر بهتاش و دکتر سهیلا امینی مقدم رفتم. هم مدرس گیلانی هم امینی مقدم با قاطعیت گفتند عمل کنم و بردارم بخشی از دهانه رحمو. دکتر نادره بهتاش که الان رییس انجمن سرطان زنان هست بهم گفت 6 ماه دیگه صبر کن چون بچه نداری ببینیم خوب میشه خودش یا نه. صبر کردیم 6 ماه بعد دوباره کولپو گفت سین 2 هستم و دکتر بهتاش بگفت بیا یه کوچولو از دهانه رحمو برداریم ولی من چون بچه نداشتم میترسیدم که بعد عمل که بچه بیارم دچار زایمان زودرس و سرکلاز و... اینا بشم برای همین گفتم چقد ریسک داره که با همین سین 2 بچه دار شم و بعد از زایمان بیام برای عمل لیپ. گفت دقیق نمیتونم بگم ممکنه تو مدت بارداری بشه سین 3 ممکن هم هست که پیشرفت نکنه. من با تصمیم خودم و مسولیت خودم ترجیح دادم اول بچه بیارم بعد عمل لیپ کنم. توکل کردم به خدا و الان 5 ماهه باردارم و بعد از زایمان ان شالله میرم کولپو میکنم اگه خوب شده بود که هیچ اگه نشده بود حتما لیپ میکنم . ناگفته نماند من خودم خیلی خیلی مقاله های علمی ایندکس شده تو مجلات معتبر خارجی رو خوندم و دیدم که خیلی از جاهای دنیا سعی میکنن سین 2 رو عمل نکنند تا شاید خودش خودبخود برطرف شه. اما تو ایران زود عمل میکنن. بهرحال تو هرکسی بسته به شرایط ایمنی بدنش واکنش ها متفاوته. من مولتی ویتامین میخورم ... وسعی میکنم که استرس نداشته باشم چون استرس تشدید میکنه روند پیشرفت رو. امیدوارم آبان که نی نی ام به دنیا میاد سالم و سلامت باشه منم همینطور. شما هم سلامت باشید. 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
مینا جان من تقریبا یک سال و نیم پیش پاپ اسمیرم بد بود ولی کلپوم سالم بود ولی ویروس 18 رو داشتم. 6 ما ...

ناگفته نماند من کل پزشک ها رو امتحان کردم. اعتمادی که به کار دکتر بهتاش دارم به هیچکس ندارم. پیشنهاد میکنم برید پیش بهتاش .

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
آزاده جون سلام تو کامنتا دیدم که شما مشکل اچ پی وی داشتی  خیلی خوشحالم که الان بارداری  ...

من تقریبا یک سال و نیم پیش پاپ اسمیرم بد بود ولی کلپوم سالم بود ولی ویروس 18 رو داشتم. 6 ماه بعد کولپو کردم دوباره CIN1,CIN2  بودم هم 1 هم 2. 6 پیش دکتر مدرس گیلانی و دکتر بهتاش و دکتر سهیلا امینی مقدم رفتم. هم مدرس گیلانی هم امینی مقدم با قاطعیت گفتند عمل کنم و بردارم بخشی از دهانه رحمو. دکتر نادره بهتاش که الان رییس انجمن سرطان زنان هست بهم گفت 6 ماه دیگه صبر کن چون بچه نداری ببینیم خوب میشه خودش یا نه. صبر کردیم 6 ماه بعد دوباره کولپو گفت سین 2 هستم و دکتر بهتاش بگفت بیا یه کوچولو از دهانه رحمو برداریم ولی من چون بچه نداشتم میترسیدم که بعد عمل که بچه بیارم دچار زایمان زودرس و سرکلاز و... اینا بشم برای همین گفتم چقد ریسک داره که با همین سین 2 بچه دار شم و بعد از زایمان بیام برای عمل لیپ. گفت دقیق نمیتونم بگم ممکنه تو مدت بارداری بشه سین 3 ممکن هم هست که پیشرفت نکنه. من با تصمیم خودم و مسولیت خودم ترجیح دادم اول بچه بیارم بعد عمل لیپ کنم. توکل کردم به خدا و الان 5 ماهه باردارم و بعد از زایمان ان شالله میرم کولپو میکنم اگه خوب شده بود که هیچ اگه نشده بود حتما لیپ میکنم . ناگفته نماند من خودم خیلی خیلی مقاله های علمی ایندکس شده تو مجلات معتبر خارجی رو خوندم و دیدم که خیلی از جاهای دنیا سعی میکنن سین 2 رو عمل نکنند تا شاید خودش خودبخود برطرف شه. اما تو ایران زود عمل میکنن. بهرحال تو هرکسی بسته به شرایط ایمنی بدنش واکنش ها متفاوته. من مولتی ویتامین میخورم ... وسعی میکنم که استرس نداشته باشم چون استرس تشدید میکنه روند پیشرفت رو. امیدوارم آبان که نی نی ام به دنیا میاد سالم و سلامت باشه منم همینطور. شما هم سلامت باشید. 

ناگفته نماند من کل پزشک ها رو امتحان کردم. اعتمادی که به کار دکتر بهتاش دارم به هیچکس ندارم. پیشنهاد میکنم برید پیش بهتاش .

به بچه انتقال داده نمىشه؟

در زایمان سزارین اصلا منتقل نمیشه. در طبیعی ممکنه وقتی بچه از کانال زایمان میاد بیرون ویروس و بگیره البته ممکنه بستگی داره که نی نی مخاط دهانش چقدر با مخاط واژن تماس پیدا کنه موقع زایمان طبیعی

مینا جان من تقریبا یک سال و نیم پیش پاپ اسمیرم بد بود ولی کلپوم سالم بود ولی ویروس 18 رو داشتم. 6 ما ...

سلام عزيزم 

ممنون كه جواب دادي

اگه بشه بيشتر باهم در ارتباط باشيم و من از تجربت استفاده كنم 

بهت پيشنهاد دوستي ميدونم 

اگه ميشه قبول كني 

والا من پيش اميني مقدم رفتم جاي ديگه نرفتم پاپم سالم بود ولي چون ١٨ بودم كلوپو شدم كه زده cin بدون درجه خانم اميني مقدم گفت صبر كن تا ٦ ماه بعد كه ميشه شهريور 

البته بهم گفت اقدام كن برا بارداري و من كمي ترسيدم ولي الان كه شما رو ديدم با خيال راحت تر اقدام ميكنم 

ان شاالله منم زودي ني ني بيارم

سلام عزيزم  ممنون كه جواب دادي اگه بشه بيشتر باهم در ارتباط باشيم و من از تجربت استفاده كنم&n ...

من پیش امینی مقدم رفتم ولی ازش خوشم نیومد چون سریع گفت عمل در صورتی که پروتکل های جهانی میگه حتی اگر CIN2  حداقل 6 ماه فرصت بدید و عمل نکنید تا اگر بدن خودش تونست مقاومت کنه و خوبش کنه بهبودی بدون عمل حاصل شه. و از همه مهمتر ما CIN بدون درجه اصلا اصلا نداریم کدوم ازمایشگاه رفتی ؟ وقتی کسی ویروس های ریسک داره مثل 18 و 16 یکبار کولپو میکنن تا ببینن تغییرات سلولی بد تو دهانه رحم ایجادشده یانه که یا ایجاد شده و با درجه 1 یا 2 و 3 هست یا اصلا ایجاد نشده و سالم هست . سین 3 رو همون موقع عمل میکنن و بعد هی پیکیری میکنن و پاپ میدن تا دوباره برنگرده و سین 1 و 2 رو زمان میدن که بدن خودش خوبش کنه. اگر سین 1و 2 و 3 هم نبود کلا فقط باز هر 6 ماه پاپ میدن و چکاپ میکنن. همین. خواستم بگم با قاطعیت که سین بدون درجه نداریم شک نکن. الان اگر پاپت سالمه و کولپوتم سالمه و فقط ویروس 18 رو داری حتما حتما بدون معطلی اقدام ب بارداری کن با خیال راحت و بعد از زایمان برای کولپو و چکاپ برو پیش دکتر نادره بهتاش این استاد همه اوناست خیلی هم محتاطه و الکی عمل نمیکنه. و علم ش به روز تره. 

در خواست دوستیت و هم پذیرفتم.

منم تست پاپ اسمیرم زده فقط التهاب یعنی چی؟ دکترم گفت کولپوسکوپی کن فردا وقت دارم بیمارستان صارم خیلی میترسم درد داره؟ اصلا واسه چی باید انجام بدم ممنون میشم کسی راهنمایی کنع

و اینکه ای cin هایی ک شما میگن چی هستن؟

من تقریبا یک سال و نیم پیش پاپ اسمیرم بد بود ولی کلپوم سالم بود ولی ویروس 18 رو داشتم. 6 ماه بعد کول ...

آزاده جون من سالهاست که درگیر زخم دهانه ی رحم هستم و یه عفونت سمج که دست از سرم برنمیداره

دوبار زخمم رو فریز کردم و دوباره بعد از سقط و کورتاژی که سال گذشته تو بهمن ماه داشتم مجدد زخمم عود کرد اینبار دکتر ازم تست اچ پی وی گرفت و متاسفانه کد 53 واسم مثبت شد بعد رفتم پیش دکتر شیوا وحیدی تو قائم مقام ایشون کولپو و بیوپسی کردن و بردم نمونرو دادم آزمایشگاه دنا که جوابش اومد که CIN1 هستم حالا دکتر بهم گفت که این حالت به 2 یا 3 تبدیل نمیشه 

از طرفی ما هم بلافاصله اقدام کردیم واسه واکسن حالا باید تا آذر ماه که مرحله ی آخر واکسن رو بزنیم واسه اقدام به بارداری وایستیم

خیلی نگرانم میترسم دکتر اشتباه کرده باشه و چون من دوبار فریز شدم جواب تست دقیق نبوده باشه و مثلا درجه ی سینم بالاتر باشه 

از طرفی میترسم تا آذرماه که بخوام اقدام به بارداری کنم بدتر شده باشم نمیدونم باید چیکار کنم 

فعلا که دکتر بهم به جز پاور فیت چیزی نداد که دارم میخورم 

بعد دیگه از ک ن د و م هم استفاده میکنیم فعلا

میخواستم ببینم ممکن هست که اصلا تا اون موقع کامل خوب بشه؟

آیا حرف دکتر که میگفت این ویروس احتمالش زیاد هست که از بدن دفع بشه درستِ؟

از بدن دفع میشه یا مثلا غیر فعال میشه و دوباره احتمال عودش وجود داره؟

2810